Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

onlarda kesin bilgileri olmadığı için net konuşmuyorlar

off yeter artık yaaa :(valla Yokunu çıkarttılar....

odaların,tesmerin henüz bilgilerinin olmadığı kesin

yarın bekliyorum bende
içimdeki his öyle söylüyor ;D

çok merak ediyorum yasal süre bitince ne diyecekler

herkese günaydın
bugün büyük gün
şafak + 13
------------------
s.m.m.m 62.dönem sınavına
36 gün kaldı
-------------------
sevgililer gününe
10 gün kaldı

Günaydın arkadaşlar bugün açıklansın artık en azından aramalar başlasın

istanbul odası bugün açıklanacağını bildirdi. bakalım inşallah doğrudur ve inşallah hepiniz geçersiniz arkadaşlar.

meatloaf ' Alıntı:
istanbul odası bugün açıklanacağını bildirdi. bakalım inşallah doğrudur ve inşallah hepiniz geçersiniz arkadaşlar.

Ne zaman bildirdi

meatloaf ' Alıntı:

bugün mü aradın arkadaşım

günaydınnn,
bugün hem 60 . gün hem de aranma veya açıklanma ihtimali en yüksek gün olan perşembe.
hadi hayırlısı bakalım..

günaydın millet..bugün forum girişleri tavan yapacak gibi görünüyor.
tesmeri ariim dedm korktm o kadından arayamadım :D

selamun aleyküm millet bugün Allahın rahmeti üzerimize olsun...olsun ki bizi sınav stresinden kurtarsın inşallah :)

salı günü aradık perşembe açıklanacak dediler bize. bugün aramaya başlarlar. yarında sitede görürüz Allah'ın izniyle. inşallah hakkımızda hayırlısı olur arkadaşlar. hepiniz kazanın istiyorum. çünkü günlerdir burada stres altındasınız. Allah yardımcınız olsun.

meatloaf ' Alıntı:
salı günü aradık perşembe açıklanacak dediler bize. bugün aramaya başlarlar. yarında sitede görürüz Allah'ın izniyle. inşallah hakkımızda hayırlısı olur arkadaşlar. hepiniz kazanın istiyorum. çünkü günlerdir burada stres altındasınız. Allah yardımcınız olsun.

amin..bizi bu saatten sonra ancak dua kurtarır zaten...biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdiri...bakalım nasıl tecelli edecek...inşallah sonuçları görünce yüzü gülenlerden oluruz :)

shatz ' Alıntı:
meatloaf ' Alıntı:

amin..bizi bu saatten sonra ancak dua kurtarır zaten...biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdiri...bakalım nasıl tecelli edecek...inşallah sonuçları görünce yüzü gülenlerden oluruz :)

inşallah kardeşim. En güzel haberlerinizi bekliyoruz burada. beni aradılar dememizi bekliyorum.