Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

günaydın arkadaşlar.ben az önce aradım tesmeri. bugün 60. gün olduğunu hala neden açıklamadıklarını sordum. erken açıklanınca oluyoda geç olunca neden kızıyosunuz dedi bana.bundan önce 52-53 günde açıklanan sınavlarda oldu dedi.yasalsüremiz 60 gün ve bu süre 7 şubatta doluyo bekleyindedi

hakankrl ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
hadi sizi bir arayan olacak ya beni ?? benim oda uyuyor hep :( ben nete verildiği günü beklemek zorundayım

Ben de çünkü 1 ders kesin kaldı.. ???

vay benim çilekeş kader arkadaşım neyse sabredelim 60 gün bekledik 1 gün daha bekleriz ee malum assolistler sona çıkarmış :D :D

ecrin irem ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar.ben az önce aradım tesmeri. bugün 60. gün olduğunu hala neden açıklamadıklarını sordum. erken açıklanınca oluyoda geç olunca neden kızıyosunuz dedi bana.bundan önce 52-53 günde açıklanan sınavlarda oldu dedi.yasalsüremiz 60 gün ve bu süre 7 şubatta doluyo bekleyindedi

tesmerden ilk kez böyle bi sert çıkış duyuyorum..demek ki bugün açıklanacak.. ;)

ben anlamadım benmi saymayı bilmiyorum tesmermi ? 60 günlük yasal süre nasıl 7 şubata denk geliyor anlayanınız var mı?

shatz ' Alıntı:
ben anlamadım benmi saymayı bilmiyorum tesmermi ? 60 günlük yasal süre nasıl 7 şubata denk geliyor anlayanınız var mı?

Evet anlayan bize de anlatsın..

ecrin irem ' Alıntı:
onlar gün hesabı yapmasını bilmiyor galiba.7 şubattan önce doluyor 60 gün

bu aramalar hep varmıydı yoksa yenı bır uygulamamı.cunkı ben daha once ruhsat alan arkadaşlara sordum aranmadıklarını soyluyorlar..yoksa odalara kalmıs bır durum mu?

tesmere bir abaküs alalım :D :D

adana odasına daha bişey gelmemişş..:( bence bugünde zorrrr >:(

bende anlamadım arkadaşlar.ya aslında yanlış olan sınav sonuçlarının 60 gün gibi bir sürede açıklanıyor olması.şimdi sınava kalmış nerdeyse 1 ay .kalırsak nasıl çalışacaz.bilmiyorum.bunları düşünmeleri gerek.

oasis ' Alıntı:
bu aramalar hep varmıydı yoksa yenı bır uygulamamı.cunkı ben daha once ruhsat alan arkadaşlara sordum aranmadıklarını soyluyorlar..yoksa odalara kalmıs bır durum mu?

istanbul odası tebrik için herzaman arıyor.diğer odaları bilemiyorum

Arkadaşım sınavlar 5-6 aAralıkda yapıldı
yani son gün 6 aralık dolayısı ile 7 aralık 1. gün
bu gün 60. gün oluyor. Eğer resmi tatili düşerlerse yılbaşını yani
en kötü ihtimal yarın ..
Bunlar 2 ay sayıyor sanırım ama 60 gün ???

ben say say bir türlü 7 şubata denk getiremedim 60 günü ???
doluya koysam almıyo,boşa koysam dolmuyo...

LordBlue ' Alıntı:
oasis ' Alıntı:

istanbul odası tebrik için herzaman arıyor.diğer odaları bilemiyorum
hmmm..iyiymiş aranmasamda ümidim olabilir demek :D :D tşk lord

LordBlue ' Alıntı:
ecrin irem ' Alıntı:
onlar gün hesabı yapmasını bilmiyor galiba.7 şubattan önce doluyor 60 gün

Doğrusun kardeş. 60 günlük süre bugün doluyor olması lazım.

hilalblc ' Alıntı:
Arkadaşım sınavlar 5-6 aAralıkda yapıldı
yani son gün 6 aralık dolayısı ile 7 aralık 1. gün
bu gün 60. gün oluyor. Eğer resmi tatili düşerlerse yılbaşını yani
en kötü ihtimal yarın ..
Bunlar 2 ay sayıyor sanırım ama 60 gün ???

haftasonu tatillerini de eklerlerse hesabın içine .baya bekleriz

Arkadaşlar bugün 60.gün ben de aradım az önce tesmeri elimize gelen bişey yok dedi , gelince odalara gönderiyoruz hemen dedi bunlar da herkese farklı konuşuyorlar