hilalblc ' Alıntı:Evet ne tesmer ne de odalar herkesin arayıp yüklenmemesi için hatlara
açıklanmadı ,bişey yok gibi cevaplar veriyor. Zaten aramalardan onlarında
haberi olmuyor .O nednle odaları tesmeri boşuna taciz etmeyin derim ben ...
Bugün ö.den sonra yavaş yavaş dökülür merak etmeyin...
Eğer aranmazsa o zaman tacize başlayalım derim ben ..
hepbirlikde
memur-sen eylem yapmayacağını açıkladı sabahleyin arkadaşlar.Bence yalan söylüyorlar.Bugüb en çok ulaşım ve sağlık ve belediye sendikaları işi yavaşlatacaklar.Tesmerin konuyla alakası yok.İçimden bi ses bugün herkes başını yastığa rahat koyacak diyor...DENİZ UZUN ' Alıntı:arkadaşlar tesmerde çalışanlar sendikalı çalışanlar olduğu için sendika grev kararı verdiği zaman uymak zorundalar
Yok ya bende reflu var açlığa dayanamıyorum arkadaşım.Hani kimsenin aklına gemez diye söylediydim.Üstelik bende dövecek patron da yok.shatz ' Alıntı:valla ben yokum aç kalınca sinir katsayılarım yükseliyor önüme geleni dövesim geliyor..işyerinde patronu dövdüğümü düşünsenize ama sizi alıkoymayım grevden
k_celik33 ' Alıntı:memur-sen eylem yapmayacağını açıkladı sabahleyin arkadaşlar.Bence yalan söylüyorlar.Bugüb en çok ulaşım ve sağlık ve belediye sendikaları işi yavaşlatacaklar.Tesmerin konuyla alakası yok.İçimden bi ses bugün herkes başını yastığa rahat koyacak diyor...DENİZ UZUN ' Alıntı:arkadaşlar tesmerde çalışanlar sendikalı çalışanlar olduğu için sendika grev kararı verdiği zaman uymak zorundalar
k_celik33 ' Alıntı:Mersin den arkadaşlar var mı orda?