Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

evet anlayanlar anlamayanlara anlatsın :D

arkadaşlar tesmerde çalışanlar sendikalı çalışanlar olduğu için sendika grev kararı verdiği zaman uymak zorundalar

valla ben yokum aç kalınca sinir katsayılarım yükseliyor önüme geleni dövesim geliyor..işyerinde patronu dövdüğümü düşünsenize :D ama sizi alıkoymayım grevden :D

eee bizim odadakiler sendikalı değil zannetmiyorum. türkiyede ki odaların % 80 ide sendikalıda değildir.

hilalblc ' Alıntı:
Evet ne tesmer ne de odalar herkesin arayıp yüklenmemesi için hatlara
açıklanmadı ,bişey yok gibi cevaplar veriyor. Zaten aramalardan onlarında
haberi olmuyor .O nednle odaları tesmeri boşuna taciz etmeyin derim ben ...
Bugün ö.den sonra yavaş yavaş dökülür merak etmeyin...
Eğer aranmazsa o zaman tacize başlayalım derim ben ..
hepbirlikde

+1

herkez işini adam gibi yapsa ya ne greviymiş saçma sapan işler oluyor bu memlekette
grev yaparak cezayı kime kesiyorlar? hükümetinde çok umrundaydı olan vatandaşa oluyor. :-\

DENİZ UZUN ' Alıntı:
arkadaşlar tesmerde çalışanlar sendikalı çalışanlar olduğu için sendika grev kararı verdiği zaman uymak zorundalar
memur-sen eylem yapmayacağını açıkladı sabahleyin arkadaşlar.Bence yalan söylüyorlar.Bugüb en çok ulaşım ve sağlık ve belediye sendikaları işi yavaşlatacaklar.Tesmerin konuyla alakası yok.İçimden bi ses bugün herkes başını yastığa rahat koyacak diyor...

shatz ' Alıntı:
valla ben yokum aç kalınca sinir katsayılarım yükseliyor önüme geleni dövesim geliyor..işyerinde patronu dövdüğümü düşünsenize :D ama sizi alıkoymayım grevden :D
Yok ya bende reflu var açlığa dayanamıyorum arkadaşım.Hani kimsenin aklına gemez diye söylediydim.Üstelik bende dövecek patron da yok.:):)

k_celik33 ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:
memur-sen eylem yapmayacağını açıkladı sabahleyin arkadaşlar.Bence yalan söylüyorlar.Bugüb en çok ulaşım ve sağlık ve belediye sendikaları işi yavaşlatacaklar.Tesmerin konuyla alakası yok.İçimden bi ses bugün herkes başını yastığa rahat koyacak diyor...

+1

Arkadaşlar ben Bursa SMMM odasını aradım grev olmadığını söyledi, sonuçları beklediklerini söylediler yani gelen bişey olursa haberimiz olacak

arkadaşlar çok az kaldı ,azcık daha sabırlı olmalıyız... yapacak bişeyde yok zaten o nedenle kendi kendimizi gerecek acıklamalar, yorumlar yapmayalım... bizlerde yazılanları okuyunca geriliyoruz .... kendi kendimizi espirili yorumlarla eğlendirebiliriz.... niye acıklanmadı of puff demiyelim artık... güzel düşünelim güzel olsun ,güzel bir gün dileğiyle ....

Ankara valiliği eylemi kanun dışı olarak nitelendirdi...Eyleme katılacaklara yasal işlem başlatacağını duyurdu...arkadaşlar bizim komisyon üyelerini hapse atmasınlar sakın?Malum onlar da eylem yapıyorlarmış ya hehehe ;D ;D ;D
Ya ben de haber ajansı gibi hissettim kendimi yaw...
kaynak;
http://www.milliyet.com.tr/tekel-is...nomi/sondakika/04.02.2010/1194706/default.htm

şu anda forum da 130 kişi var demekki buğün açıklanma ihtimali yüksek gibi !!

Arkadaşlar müjdeee!beni aramadılar hala ;D ;D ;D ;D

k_celik33 ' Alıntı:
Mersin den arkadaşlar var mı orda?

mersin değilde adanaya 1 saat uzaklıktayım adanada mersine çok yakın e mersin sayılırım işte bişeymi istiyorsun :D