Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

DENİZ UZUN ' Alıntı:
ya bugün grev var dedi bugünde aramayıver dedi sonuçlar açıklanır mı dedim hayır dedi yarını bekle dedi hasan abi sendikalı

ne olmuş bende harranlıyım

uyuz oldum bu greve.sırf sınav sonuçlarını okumamak için grev yapıyorlar

DENİZ UZUN ' Alıntı:
ya bugün grev var dedi bugünde aramayıver dedi sonuçlar açıklanır mı dedim hayır dedi yarını bekle dedi hasan abi sendikalı

zaten hasan abi hep öyle diyor , aramayı ver , sormayı ver , gitmeyi ver , öğrenmeyi ver , biraz daha zorlarsak sıanav girmeyi ver , mali müşavir olmayı ver , mesleği bırakı ver , yaşamayı ver diye gider

HaCkHaN ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:

zaten hasan abi hep öyle diyor , aramayı ver , sormayı ver , gitmeyi ver , öğrenmeyi ver , biraz daha zorlarsak sıanav girmeyi ver , mali müşavir olmayı ver , mesleği bırakı ver , yaşamayı ver diye gider

:D

grev hakkımı isterim grev hakkımı isterim grevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

sanırım ben endişe eşiğini geçmiş durumdayım... sanki artık hiçbişey hissetmiyorum... sakin sakin bekliyorum...
enson kendime pisikosomatik teşisi koymuştum (gergin ruh hali, aşırı sitres,endişe sonucu vucudun fizyolojik bir rahatsızlığı olmamasına ragmen vucutta değişik bölgelerde ağırı,şişlik,baş ağırısı,mide bulantısı,bitkinlik,bulanık görme gibi bozukluklar görülmesi)gecen internette 2 aydır böle rahatsız olunca nette araştırma yaptım sonuç pisikosomatik cıktım :D :D :D ama şimdi sanki düzelir gibiyim artık başım ağırmıyıyooo,midemin şişide indi gibi :D

arkadaşlar bence bircoğumuz bu sınavların acıklanması süresinde ,hatta sınavlara hazırlık aşamasında pisikosomatik olmuşuz haberimiz yok :D :D :D

arkadaşlar türmob da tesmerde özerk ordaçlaışanlar nerden sendikalı olacak anlmadım hasan abi kimse bu işi yanlı biliyor

aramızda son hakkını bekleyen varmı?

sendikalı ben sanmam ama öğleden sonra olur inşallah

arkadaşlar grev sınavı etkilemiyormuş,rahat olun,öyle bişey yok

arkadaşlar aralık sınavı son hakkı olan yok mu?

bence bugünden de umut kestim. odalardan ses olmadığına göre.

öğleden sonramı olur diyosunuz daha önce oldumuydu hatırlayamadım da