CESUR YÜREK
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
belkide yarına kalır haftaya kalmasında yarınada razıyız
belkide yarına kalır haftaya kalmasında yarınada razıyız
CESUR YÜREK ' Alıntı:öğleden sonramı olur diyosunuz daha önce oldumuydu hatırlayamadım da
kmlaky ' Alıntı:CESUR YÜREK ' Alıntı:öğleden sonramı olur diyosunuz daha önce oldumuydu hatırlayamadım da
Oldu. Temmuz sonuçları için 15.00 civarı aramalar başlamıştı. Ama bazı odalar o saatte bile arayanlara 15 eylülde açıklanacak diye bilgi veriyorlardı.
Aslında odalarında bilgisi yok.temmuzda muhtemelen öğlen saatlerinde sonuçlar ellerine ulaştı.Çünkü istanbul odası saat 14.00 civarı aradığımda yarın açıklanır diye cevap vermişti.
hakankrl ' Alıntı:kmlaky ' Alıntı:CESUR YÜREK ' Alıntı:öğleden sonramı olur diyosunuz daha önce oldumuydu hatırlayamadım da
Oldu. Temmuz sonuçları için 15.00 civarı aramalar başlamıştı. Ama bazı odalar o saatte bile arayanlara 15 eylülde açıklanacak diye bilgi veriyorlardı.
Aslında odalarında bilgisi yok.temmuzda muhtemelen öğlen saatlerinde sonuçlar ellerine ulaştı.Çünkü istanbul odası saat 14.00 civarı aradığımda yarın açıklanır diye cevap vermişti.
+1
CESUR YÜREK ' Alıntı:hakkımızda hayır olsun bakalım mevla görelim neyler neylerse güzel eyler inşallah
kmlaky ' Alıntı:Tabii bazen aranan arkadaşlar kazandıktan sonra zafer sorhoşluğuyla forumu morumu unutuyorlar.o yüzden geç haberimizde olabilir.
DENİZ UZUN ' Alıntı:harranlı hackhan duyum yokmu ?