Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

size bişey daha diyim kimse bişey bilmiyor yok 11 de yok şöle yok böle asparagas haberlerle uğraşmayyalım boşverin

kısmet bakalım ama çok sabır zorlandı ama sabı eden inşallah muaradına ereer allah büyük bakalım

artık dayanamıyoruummmm benden haber alamazsanız ya hastanedeyim yada mezarda haberiniz ola.. vasiyet ediyorum ölürsem beni tesmerin binasına gömün baktıkça kahrolsunlar :D

karakule1702 ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Ark.lar 11.02.2010 perşembe öğleden sonra aramalar başlar.

Ertesi sabah da sisteme gider. 12.02.2010 sabahı sistemde olur.

Bence bugün yarın diye bekleyip strese girmeyin. Kasım ve Aralık sınavları geç açıklanıyor. Çünkü çok yoğun bir dönem.

Ayrıca burası daha 370 lerde 450 olmadan açıklanmaz.... ;)

daha neler sen bişe bilmiyosun sus bence :D ama ya doğru biliyorsan :(

İster tecrübe de ister his ama ben bu hafta açıklanacağına inanmıyorum.

Nası yani. 12'sinde açıklanacak.ben kaldığım hukuk sınavına itiraz edeceğim.Onlar hemen itirazı sonuçlandıracaklar. ben kaldıysam Mart sınavı için 15'inde başvuru yapacağım öylemi.?????
Arkadaşlar o zaman sizden rica ediyorum, kalanlardan hiç kimse itiraz başvurusu yapmasın . Ben yapacağım 3 güne ancak benimkini sonuçlandırırılar olur mu ? :D :D

bi sitenin açılmaması için dua edeceğim aklıma gelmezdi. :)

itiraz sonucu okağıdın oradan çıktığına inanıyormusunuz.? :) sadece paranıza oluyor.istatistiklerde itirazlarla değişen sınav kağıdını ben duymadım.

madem itirazlar 15 günde açıklanıyor ve madem son başvuru 15 şubat ve ve madem süre uzatılmıyor her ihtimale karşı şimdiden itiraz edelim :D :D :D

kamyon şoförlüğümü bu ki tecrübe olsun sonuçta sınav ne zaman açıklanacağını kimse bilmiyor sadece yasal süre diyorlar o kadar

LordBlue ' Alıntı:
itiraz sonucu okağıdın oradan çıktığına inanıyormusunuz.? :) sadece paranıza oluyor.istatistiklerde itirazlarla değişen sınav kağıdını ben duymadım.
Kasım2008 sınavlarında vardı notu değişen diye hatırlıyorum.

bende çok hatırlıyorum itiraz edip sonucu değişen

biz kimseye itamda bulunmuyoruz ki kaynaklar güvensiz olabilir en yakın tanıdığı olan arkadaşım var babası orda ama o bile bilmiyor

shatz ' Alıntı:
artık dayanamıyoruummmm benden haber alamazsanız ya hastanedeyim yada mezarda haberiniz ola.. vasiyet ediyorum ölürsem beni tesmerin binasına gömün baktıkça kahrolsunlar :D

kara mizah sonumuz o valla ben dün hastanedeydim midem ağrıyor kalbim ağrıyor die psikolojik dediler:))) hastaneye gidince gerçekten bişeyim kalmamıştı ben buraya neden geldim ki diye kendime sordum durdum ama neyse check up oldu benim için hehe:))

LordBlue ' Alıntı:
Kesinlikle var.
İtiraz ederek sınavdan 41 almışken 75 le geçen arkadaşım var

hilalblc ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
Kesinlikle var.
İtiraz ederek sınavdan 41 almışken 75 le geçen arkadaşım var

Arkadaşlar itirazlarda cevapları yeniden kontrol etmiyorlar.Sadece aldığınız puanların matematiksel toplamını kontrol ediyorlar. 41-75 olayında sanırım kağıdın arkasına falan bakmamışlardır.

kesinlikle eğer çok yüksek beklediğiniz bir dersten kalısanız
mutlaka itiraz edin arkadaşlar. Tabii yaptıklarınızdan eminseniz ::)

bizim oda başkanımız kesınlıkle kaldgınız derslerden ıtıraz edın dıye bıze ogut vermıstı

noldu şimdi yeni geldim bu günde mi kaldı

Ayrıca 40 üstü bir notla kaldıysanızda itiraz edin mutlaka. Bir ümit işte.
Hem biz bukadar sıkıntı çekiyoruz.Onlarda uğraşsın dursunlar. aslında örgütlenip bütün herkes geçen kalan tüm dersler için itiraz edelim. Belki mart sınavını erteletebiliriz. :D :D