Olcayh ' Alıntı:yarın acıklanıyo arkdaslar,kaynaktan.. hoscakalın
kmlaky ' Alıntı:hilalblc ' Alıntı:Kesinlikle var.LordBlue ' Alıntı:itiraz sonucu okağıdın oradan çıktığına inanıyormusunuz.?sadece paranıza oluyor.istatistiklerde itirazlarla değişen sınav kağıdını ben duymadım.
İtiraz ederek sınavdan 41 almışken 75 le geçen arkadaşım var
Arkadaşlar itirazlarda cevapları yeniden kontrol etmiyorlar.Sadece aldığınız puanların matematiksel toplamını kontrol ediyorlar. 41-75 olayında sanırım kağıdın arkasına falan bakmamışlardır.
sen beni tanıyo musun da asparagas basladi diye konusuyosun? ben size bu haberi versme nolur vermesem nolur ? forumdan bi kisi rica etti ben de sordum gerekli kisilere, siz de bilin diye buraya da yazdım, yarın acıklanırsa ne yazacaksın?nguroy ' Alıntı:Olcayh ' Alıntı:yarın acıklanıyo arkdaslar,kaynaktan.. hoscakalın
Asparagas sistemi başladı yine çalışmaya.![]()
ncklyldz ' Alıntı:selam,
ben temmuz/2009 da sınavı verdim.itiraz edin diyenlere ek olarak (inşallah geçmişsinizdir gerek kalmaz) cevap kağıtlarınızda isim,tc kimlik noyu tükenmez kalemle yazın veya hiç değilse imzanızı atın.benden tavsiye.tecrübeyle sabittir.
şu an tlfların çalması dileğiyle...
ÜZER ' Alıntı:bu sinir bozucu bekleyiş.eminim çok kişi geçecek.dualarım sizlerle.
arkadaslar bosuna stres yapmayın en yetkili agızlrdan birinden ogrendim,bugun arama olmasa da yarın acıklanacak,hilalblc ' Alıntı:Olcay haklısın zaten söylenen de bu ki
Yarın açıklanacak bu kesinleşti artık ama bugün aramalar başlar diye düşünüyorus
CESUR YÜREK ' Alıntı:yarın açıklanıyo demiş arkadaş çıkmış kaynaktan diyor ne kaynağı bu su kaynağımı yoksa petrol kayanğımı ne arkadaş bu
sevtug ' Alıntı:kaynakçıda bile bu kadar kaynak yok.(saçma oldu ama idare edin işte..) ;D ???