HaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar beni aradılar ama tüpçü aradı ..'tüp lazım mı abi' diyo.. bu bir işaret olabilir mi ? yani bana not lazım mı abi gibi geldi
alanon ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar beni aradılar ama tüpçü aradı ..'tüp lazım mı abi' diyo.. bu bir işaret olabilir mi ? yani bana not lazım mı abi gibi geldi
Sen ne dedin?
;D ;D ;D ;D ;D ;DHaCkHaN ' Alıntı:alanon ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar beni aradılar ama tüpçü aradı ..'tüp lazım mı abi' diyo.. bu bir işaret olabilir mi ? yani bana not lazım mı abi gibi geldi
Sen ne dedin?
alanonun ihtiyacı varmış ona yolla dedim, alan o sonuçta ben değilim
FIRAT_K ' Alıntı:ARKADAŞLAR ŞİMDİ ARADILAR BENİ. ŞÜKÜR ALLAHIMA BENDE NE ZAMAN ARAYACAKLAR DİYODUM MUTLULUKTAN NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM. ARAMAYA BAŞLAMIŞLAR AZ ÖNCE BİR ARKADAŞIMI DA ARAMIŞLAR ARTIK İKİMİZDE KREDİ KARTI MADURUYUZ. =D SINAV SONUÇLARI İÇİN BOŞUNA BEKLEMEYİN TÜRMOBU ARADIM KOMİSYON TEKEL EYLEMİNE GİTMİŞ BİBER GAZI YEDİKLERİ İÇİN GÖZLERİ YANMIŞ SONRA DOKTORA GİTMİŞLER DOKTORDA 3-5 SENEYE DÜZELİR DEMİŞ. YANİ SINAV SONUÇLARINI BEKLEMEYİN ARKADAŞLAR. BUNLARDA VİCDAN FALAN YOK ŞURDA 1 AY KALDI ÖBÜR SINAVA HANGİ DERSE ÇALIŞICAZ Kİ.
Lütfen forum kurallarına uyarak küçük harf kullanınız. Yoksa silinecek.
yalan işler bunlar
FIRAT_K ' Alıntı:ARKADAŞLAR ŞİMDİ ARADILAR BENİ. ŞÜKÜR ALLAHIMA BENDE NE ZAMAN ARAYACAKLAR DİYODUM MUTLULUKTAN NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM. ARAMAYA BAŞLAMIŞLAR AZ ÖNCE BİR ARKADAŞIMI DA ARAMIŞLAR ARTIK İKİMİZDE KREDİ KARTI MADURUYUZ. =D SINAV SONUÇLARI İÇİN BOŞUNA BEKLEMEYİN TÜRMOBU ARADIM KOMİSYON TEKEL EYLEMİNE GİTMİŞ BİBER GAZI YEDİKLERİ İÇİN GÖZLERİ YANMIŞ SONRA DOKTORA GİTMİŞLER DOKTORDA 3-5 SENEYE DÜZELİR DEMİŞ. YANİ SINAV SONUÇLARINI BEKLEMEYİN ARKADAŞLAR. BUNLARDA VİCDAN FALAN YOK ŞURDA 1 AY KALDI ÖBÜR SINAVA HANGİ DERSE ÇALIŞICAZ Kİ.
fıratcım kart için geçen ay aradılar zaten herkesi haberin yok muydu?? bak işte görüyor musun seni de boşa umutlandırmışlar...FIRAT_K ' Alıntı:ARKADAŞLAR ŞİMDİ ARADILAR BENİ. ŞÜKÜR ALLAHIMA BENDE NE ZAMAN ARAYACAKLAR DİYODUM MUTLULUKTAN NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM. ARAMAYA BAŞLAMIŞLAR AZ ÖNCE BİR ARKADAŞIMI DA ARAMIŞLAR ARTIK İKİMİZDE KREDİ KARTI MADURUYUZ. =D SINAV SONUÇLARI İÇİN BOŞUNA BEKLEMEYİN TÜRMOBU ARADIM KOMİSYON TEKEL EYLEMİNE GİTMİŞ BİBER GAZI YEDİKLERİ İÇİN GÖZLERİ YANMIŞ SONRA DOKTORA GİTMİŞLER DOKTORDA 3-5 SENEYE DÜZELİR DEMİŞ. YANİ SINAV SONUÇLARINI BEKLEMEYİN ARKADAŞLAR. BUNLARDA VİCDAN FALAN YOK ŞURDA 1 AY KALDI ÖBÜR SINAVA HANGİ DERSE ÇALIŞICAZ Kİ.
HaCkHaN ' Alıntı:alanon ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar beni aradılar ama tüpçü aradı ..'tüp lazım mı abi' diyo.. bu bir işaret olabilir mi ? yani bana not lazım mı abi gibi geldi
Sen ne dedin?
alanonun ihtiyacı varmış ona yolla dedim, alan o sonuçta ben değilim