Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

shatz ' Alıntı:
öff kesin artık şu saçmalıkları açıklanmıyorsa açıklanmıyor yok 7 si yok 17 si valla tiksinti gelmeye başladı...insanların zayıf yanlarından faydalanmak hoşunuza mı gidiyor

sana tiksinti gelsin diye yazmadım öğrendiğimi paylaşmak için yazdım.. her an açıklanacak fikri ile beklemek çok daha kötü ben biraz daha rahatım şuan her dakika tesmere bakmıyorum pazartesi yada salı açıklanacaktır diye düşünüyorum yani bu kesin bilgiyi ilgilenenerle paylaşmaktan doğal ne olabilir kiii zayıf yönlerinden vurmak gibi dramatize etmen çok komik....

DEMİR29 ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
öff kesin artık şu saçmalıkları açıklanmıyorsa açıklanmıyor yok 7 si yok 17 si valla tiksinti gelmeye başladı...insanların zayıf yanlarından faydalanmak hoşunuza mı gidiyor

sana tiksinti gelsin diye yazmadım öğrendiğimi paylaşmak için yazdım.. her an açıklanacak fikri ile beklemek çok daha kötü ben biraz daha rahatım şuan her dakika tesmere bakmıyorum pazartesi yada salı açıklanacaktır diye düşünüyorum yani bu kesin bilgiyi ilgilenenerle paylaşmaktan doğal ne olabilir kiii zayıf yönlerinden vurmak gibi dramatize etmen çok komik....

gül ozaman

Herhalde geri kalmış bir ülke olmak böyle bir şey. Yahu her sene başında 1 yıılık sınav takvimi,itiraz süresi yok başvuru süresi bir sürü şeyin ne zaman olacağını ilan ediyorsun.Ama günü, saati, katılacak kişi, okunacak kağıt okuyacak adam ne biliyim herşey belliyken şu sınavı şu tarihte şu saatte açıklayacağız demek bu kadar mı zor. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

arkadaşlar sakin olun.hepimiz bir fidanın güller açan dalıyız..bir ağaçta bir dal düşünün,o dalda 10 larca serçe soğukta birbirine sığınmış,sokulmuş..işte biz o serçeleriz , üşüdüğünüzde safları sık tutun donmassınız.

Sanki telefonun başına birini oturtmuşlar, ne sorarlarsa sorsunlar sen bilmiyorum ya da belli değil de yeter demişler.

demir 29 sen nerden öğrendin sonuçların tesmere gelmediğini.

scarlet ' Alıntı:
Sanki telefonun başına birini oturtmuşlar, ne sorarlarsa sorsunlar sen bilmiyorum ya da belli değil de yeter demişler.

telefondakilere ne hacet bilenlerin hepsi forumda toplanmış :D

arkadaşlar benim böyle laylaylom olduğuma bakmayın,en güvenilir kaynak benim :)

bu kadar ciddi bir kurumun yaptığı iş, bu kadar mı en son ana kadar belirsizlik içinde olur. :(

tesmere hatırlı biri aracılığıyla sordum bu konuda en yetkili olan kişi ile görüşüldü türmob tan aynen şöyle söylediler biz 7 sinde teslim ettik henüz bize ulaşmadı haftaya ancak belli olur.. şu an nasıl bir sabırsızlık yaşadığınızı tahmin ediyorum o nedenle paylaşmak istedim.. gayet iyi niyetle.. dilerseniz pazartesiyi bekleyelim.. herkese selamlar ve başarılar..

DEMİR29 ' Alıntı:
herkese başarılar diliyorum..

ama üzülerek söylüyorum ki sınav kağıtları henüz tesmere ulaşmamış 7.sinde teslim etmiştik 7 sinde gelecektir zannediyoruz dediler haftaya kaldı sonuçlar maalessef... bende sabırsızlıkla bekliyordum bu gün her an açıklanacak hissi çok kötü beklemeyin diye söylüyorum size:))

Baba hangi 7'sinde teslim etmişler.6 Aralık akşamı biten sınavın kağıdını 7'sinde mi teslim etmişler.İstanbuldan hemen gece göndermişler öyle mi ? Birde kime teslim etmişler komisyona mı ? ben komisyon sınavdan sonra oluşturuluyor diye biliyorum ?

HaCkHaN ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar beni aradılar ama tüpçü aradı ..'tüp lazım mı abi' diyo.. bu bir işaret olabilir mi ? yani bana not lazım mı abi gibi geldi

Sen ne dedin?

alanonun ihtiyacı varmış ona yolla dedim, alan o sonuçta ben değilim

Pardon özür dilerim, sen ters ünden algılayanlardanmışsın sözümü geri aldım.

rica ederim,hatanı anlaman güzel , affediyorum

:)

alanon ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar beni aradılar ama tüpçü aradı ..'tüp lazım mı abi' diyo.. bu bir işaret olabilir mi ? yani bana not lazım mı abi gibi geldi

Sen ne dedin?

alanonun ihtiyacı varmış ona yolla dedim, alan o sonuçta ben değilim

Pardon özür dilerim, sen ters ünden algılayanlardanmışsın sözümü geri aldım.

rica ederim,hatanı anlaman güzel , affediyorum

:)

bu kadar mütevazi olmasak , zor tutuyorumda kendimi arkadaş olmamak için :)