burakay ' Alıntı:HaCkHaN
yarın açıklanmayacak mı kardeşşşş
e.smmm.a ' Alıntı:odayı aradım bu hafta açıklanacak diye bekliyoruz dedi
hafta başı olsaydı anlardıme.smmm.a ' Alıntı:odayı aradım bu hafta açıklanacak diye bekliyoruz dedi
Beni o saatte arasa arasa evdekiler arar.O da gelirken yoğurt getir demek içindir. ;D ;D ;Dzeynep83 ' Alıntı:benim erkek arkadaşım temmuz sınavında tek dersi olan vergiden geçti.
onu aradıklarında saat 17:30'du. servisle evine dönüyordu işten.
yanlış anlaşılmasını istemem ama benim hala umudum var...
yani sizin için, beni zaten aramıcaklar...![]()
k_celik33 ' Alıntı:Beni o saatte arasa arasa evdekiler arar.O da gelirken yoğurt getir demek içindir. ;D ;D ;Dzeynep83 ' Alıntı:benim erkek arkadaşım temmuz sınavında tek dersi olan vergiden geçti.
shatz ' Alıntı:Bir beni kimse aramıyor ne oda nede başkası anam bile aramaz oldu bir şarja taksam 15 gün gidiyor bana![]()
![]()
ncklyldz ' Alıntı:zeynep83 e katılıyorum.beni de 4.30 gibi aramışlardı.
shatz ' Alıntı:k_celik33 ' Alıntı:Beni o saatte arasa arasa evdekiler arar.O da gelirken yoğurt getir demek içindir. ;D ;D ;Dzeynep83 ' Alıntı:benim erkek arkadaşım temmuz sınavında tek dersi olan vergiden geçti.
![]()
![]()
bizim evdekilerde maaşa yakın bir zamanda arar beni maaş bittikten sonra sen sağ ben selamet
![]()
HaCkHaN ' Alıntı:ncklyldz ' Alıntı:zeynep83 e katılıyorum.beni de 4.30 gibi aramışlardı.
benide gece 3 te aramışlardı,duş alıyordum,yani çok hazırlıksız yakalayabilirler , bence wc ye paralel telefon çekin,ama o poziyondada kimse mali müşavir olduğunu duymak istemez, hayır gelmez yani