Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

birisini bana yalan söyledi ama şüpheliyim ya ben de gerildim iyicene

SADIK AYDIN ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:
ne gereksiz ne lakayit ne seviyesiz bi adamasın sen ya

bi tanesini seçsek,3 ünü birlikte kaldıramadım da

bak senden baska üstüne alınan olmadı anlamısın sende gereksiz lakayit seviyesiz oldugunu

hadi naşş baska yere burda işin yokk

2 günden beri kafayı bana takmış durumdasında o yüzden.

neyse senle fazla yüz göz olmamak lazım,havalara giriyorsun , hödük gibi , hımbıl gibi bişey oluyosun,tam tanı koyamadım sana.ama konuyuda kendi açımdan kapattım.

ohoooo hakaretler almış başını gitmiş...
sakin olun!!!!!!!!!!!!!!!

bencede sakin olun sinirlerimiz iyice bozuldu ama birbirimizi kırmanın çok anlamı yok. sonuçlar değişmeyecek nasıl olsa kırıldığımızla kalıcaz burda yine birbirimizle tartısıcaz sonucları yıne hep beraber belkiş sonuclar beklıycez yada baska konular tartısıcaz. gereksiz bence

neyi puanlıcaz bursalı burak :):)

acaba buranın yöneticileri neden sadece seyrediyorda görevlerini yapmıyor
her türlü seviyesiz sözü söyleyen,buradakileri defalarca kandırmaya çalışan hatta bunun için farklı nickler edinen birinin burada barınmasına ve bu yaptıklarına devam etmesine izin veriyor

edmiss ' Alıntı:
bencede sakin olun sinirlerimiz iyice bozuldu ama birbirimizi kırmanın çok anlamı yok. sonuçlar değişmeyecek nasıl olsa kırıldığımızla kalıcaz burda yine birbirimizle tartısıcaz sonucları yıne hep beraber belkiş sonuclar beklıycez yada baska konular tartısıcaz. gereksiz bence

Bence herkes sakin ama bazı arkadaşlar kendi bilmez şekilde yazışıyor. Sadık Aydına tamamen katılıyorum. Nedir bu seviyesizlik ? nasıl bir şaka anlayışıdır bu ? Bu tarz yazışmak isteyen kişi gidip başka sitelerde yazabilir.Eminim o zaman daha mutlu olacaktır. Burada onun seviyesinde kimse yok. Yazılarına tepkiden başka cevap alamıyor.Arkadaşlar lütfen bunu sınav stresine falan bağlamayın.
Ben foruma girdiğimde bu tarz dengesiz yazılar görünce hiç hoşuma gitmiyor..

HaCkHaN ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:
ne gereksiz ne lakayit ne seviyesiz bi adamasın sen ya

bi tanesini seçsek,3 ünü birlikte kaldıramadım da

bak senden baska üstüne alınan olmadı anlamısın sende gereksiz lakayit seviyesiz oldugunu

hadi naşş baska yere burda işin yokk

2 günden beri kafayı bana takmış durumdasında o yüzden.

neyse senle fazla yüz göz olmamak lazım,havalara giriyorsun , hödük gibi , hımbıl gibi bişey oluyosun,tam tanı koyamadım sana.ama konuyuda kendi açımdan kapattım.
mal değneyi ayarın kac ki senin benimle yüz göz olacaksın
salak salak embesilce muhabbet yapan sensin
ayrıca sana bir kere bile yazı yazmadan bana bulasan sen oldun
bir daha bana cevap verme uzaa git burdan allahın hödüğü embesil

Arkadaşlar hepinizin heyacanını anlıyorum, ama bu tür muhabbetler ne sizlere ne de bu foruma yakışıyor.

Konuyu kilitliyorum.!

Arkadaşlar konunun açılmasını istediğiniz için açıyorum ama, lütfen bizide zor durumda bırakmayacak şekilde hareket edin.!

Forumun kurallarına da uyalım lütfen.
Birbirimize de saygılı olalım.

ZİNDAN ' Alıntı:
Arkadaşlar konunun açılmasını istediğiniz için açıyorum ama, lütfen bizide zor durumda bırakmayacak şekilde hareket edin.!

Forumun kurallarına da uyalım lütfen.
Birbirimize de saygılı olalım.

zindan+1

İşsizmisiniz nesiniz anlamadım..Millet sonuçlarla ilgili bilgi bekliyor siz birbirinizle tartışıyonuz.gidin özelde tartışın...