Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

geliyor geliyor sonuçlar geliyor

bide ben arayım şu ankara odasını , hadi hayırlısı :)

yok yaw ne isteyecem merak ettim sadece.Ben Tarsustayım o yüzden tanışıklığımız var mı diye sordum.

flaşş flaşş şok şok alınan son haberlere göre ankaradaki greve polis müdahele etti greve katılan komisyon üyeleri sınav kağıtlarını yakarak polisin üzerine attı . :o ;D gelişmeleri ilerleyen dakkalarda bildireceğiz. söz sende forum. ;)

mujdatt ' Alıntı:
flaşş flaşş şok şok alınan son haberlere göre ankaradaki greve polis müdahele etti greve katılan komisyon üyeleri sınav kağıtlarını yakarak polisin üzerine attı . :o ;D gelişmeleri ilerleyen dakkalarda bildireceğiz. söz sende forum. ;)

;D ;D

hakankrl ' Alıntı:
mujdatt ' Alıntı:

;D ;D

:)

Bugün Tesmer odalara fakslar,odalar aramalara başlar, yarın sayfasından açıklanır.

hakankrl ' Alıntı:
Bugün Tesmer odalara fakslar,odalar aramalara başlar, yarın sayfasından açıklanır.

bu bir tahminmi temennimi yoksa bilgimi :)

üniversite bittiğinde ;D staja başlamayı kazandığımda :D staj yaparken ??? yeterlilik sınavlarına girerken ::) :( >:( :'( şu anda :P

dur bakalım birde tesmeri arayım, hilal sende bişeyler yap :)

bosuna beklemeyin bugun de açıklanmaz ..
açıklanacagı zaman zaten tesmerin sitesi açmıyooo..

hackhan hasan abiyi cep telefonundan aradım

hakankrl ' Alıntı:

antalya odasını takip edin faks geçtiği anda ekrana veriyorlar temmuz sınavının trendi yükselen odasıydı:) aynı gün mü ne ekrana vermişti, diğer odalar baktı öylece inşallah diğerleri de bu defa öyle yapar meslektaşlar rahat eder.

bende cebi yoktu , ne diyor kardeş?

Arkadaşlar B formları ile ilgili tebliğ yayınlandı bilginiz olsun.5 milyar olan fatura sınırı,5 gün öne çekilen süresi,kaldırılan diğer alış ve satışları ve de malesef çok kötü olan Akaryakıt istasyonlarının ÖKCF lerini de fatura kısmına dahil eden uygulama vatana millete hayırlı olsun.Ağzımıza mali tatil adı altında sürülen balın acısı buyrun. Türmob greve... Biz ne zaman oturup dinleneceğiz bilmiyorum.Müşavirim hep der ki "selamızın verildiği gün ohhhhh huzur"...Aman Allahım ne günlere kaldık!

ya bugün grev var dedi bugünde aramayıver dedi sonuçlar açıklanır mı dedim hayır dedi yarını bekle dedi hasan abi sendikalı