Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hayri13 ' Alıntı:
arkadaşlar yarım saat önce aradım İSMMO yu İ harfi ile başlayan liste elimde yok dedi bayan çok kibar şekilde sabah aramamı söyledi bilginiz olsun

İsmmoya nasıl ulaştın onu anlıyamadım?

nur@L ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
samsun hilal sen hangi odaydın ... tebrikler buarada :)

istanbul ismmmo yani
çok büyük bir stresle bekliyordum
allahdan hüsran olmadı
o kadar mutluyum ki
ne diyeceğimi bilemiyorum
inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır

alanon ' Alıntı:
hayri13 ' Alıntı:
arkadaşlar yarım saat önce aradım İSMMO yu İ harfi ile başlayan liste elimde yok dedi bayan çok kibar şekilde sabah aramamı söyledi bilginiz olsun

0212 315 84 42 numaradan aradım 3-4 sefer denedim sonunda açtı bayan çok kibar konuştu cevap vermeyi çok isterdim ama İ ile başlayan liste elimde yok sabah 0212 315 84 41 numaradan ararsanız Çiğdem hanım'I dedi

ben 2006 sınavında geçmiştim. Eşimin sonucunu merakla bekliyorduk. Telefon açmayınca ismmmoyu aradık. o da artık mali müşavir. darısı hepinizin başına.

hayri13 ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
hayri13 ' Alıntı:

0212 315 84 42 numaradan aradım 3-4 sefer denedim sonunda açtı bayan çok kibar konuştu cevap vermeyi çok isterdim ama İ ile başlayan liste elimde yok sabah 0212 315 84 41 numaradan ararsanız Çiğdem hanım'I dedi

Teşekkürler.

hilalblc ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:

istanbul ismmmo yani
allahdan hüsran olmadı
o kadar mutluyum ki
aminnn ... buarada zeynep arslan seninde vergi kırıtikti hatırlıyorum.. cevaplarımız birbirine benziyordu... seda diye bir arkadaş cevaplarını yazmiş ... eger doğruysa bende vergiden geçmiş olabileceğimi düşünüyorum... bu gece uyuyamam diye taylot içiyorum şuan :) nezle gıribim 1 haftadır gırıp için hap kullanıyordum ... bahaneyle taylotta(gırip ilacı şu sıcak suda eriyen,gerci reklamda yasaktı dimi :) ) içeyim dedim acayip uyku yapıyor , yoksa başka türlü uyuyamam,herkese tavsiye edeirm, birazdan gözlerim kapanır :D

ariesnet ' Alıntı:
ben 2006 sınavında geçmiştim. Eşimin sonucunu merakla bekliyorduk. Telefon açmayınca ismmmoyu aradık. o da artık mali müşavir. darısı hepinizin başına.

Öncelikle tebrik ederim :)
size bir sorum olacak; sizdemi bu saatlerde ulaştınız?

yaklaşık yarım saat önce çiğdem hanımı aradık. vergi pek iyi geçmemişti.

nur@L ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:

istanbul ismmmo yani
allahdan hüsran olmadı
o kadar mutluyum ki
aminnn ... buarada zeynep arslan seninde vergi kırıtikti hatırlıyorum.. cevaplarımız birbirine benziyordu... seda diye bir arkadaş cevaplarını yazmiş ... eger doğruysa bende vergiden geçmiş olabileceğimi düşünüyorum... bu gece uyuyamam diye taylot içiyorum şuan :) nezle gıribim 1 haftadır gırıp için hap kullanıyordum ... bahaneyle taylotta(gırip ilacı şu sıcak suda eriyen,gerci reklamda yasaktı dimi :) ) içeyim dedim acayip uyku yapıyor , yoksa başka türlü uyuyamam,herkese tavsiye edeirm, birazdan gözlerim kapanır :D

evet benim vergi ve analiz kritik.
vergi
1.sorum tam
2.soru aciz hali attım zor durum halidir süre verilir yazdım
3.soru sonuç yanlış ters kayıt var dedim dönemsellikten bahsettim yevömadesiyaptım kkeg ekledim
4.a şıkkı 1 yanlış 1 doğru
b şıkkı 2 oran doğru liste hatırlamıyorum

benim 2 oran doğru 3 soruda bir iki cümle yazdım ama ters kayıt demedim dönemsellikte demedim...1 soru tmm 2 soru yorum yaptım bilmiyorum ... ama yazdığımgibi seda daha az yapmış sanırım... boşunamı umutlanıyorum onuda bilmiyorum...

gördüğüm kadarıyla vergide notlar bol. tabi tarihin en saçma vergi sorularının sorulması bir skandal. ben 2006 sınavında 90 almııştm

sen vergiden geçersin zeynep önceki sayfalardakı arkadaşlardan senın yaptığın kadar yapmamış ama gel görki geçmiş bu durumda benve vergiden umutluyum
1 soru tam
2 soru aciz vesikasını aklımda kaldığı kadar yaptım süre değilde aciz vesikası düzenlenir buna göre terkin edilir yazdım
3.soru kayıtlar hatalı dedım doneme göre ayırdım 2 ay aldım,
4.soru 3 oran doğru sadece

sinanyucel ' Alıntı:
sen vergiden geçersin zeynep önceki sayfalardakı arkadaşlardan senın yaptığın kadar yapmamış ama gel görki geçmiş bu durumda benve vergiden umutluyum
1 soru tam
2 soru aciz vesikasını aklımda kaldığı kadar yaptım süre değilde aciz vesikası düzenlenir buna göre terkin edilir yazdım

kesin geçersin arkadaşım

ariesnet ' Alıntı:
gördüğüm kadarıyla vergide notlar bol. tabi tarihin en saçma vergi sorularının sorulması bir skandal. ben 2006 sınavında 90 almııştm
+1
dönem geçtikçe her ders için sorularda saçmaladılar zaten... onedenle notlarımızda hep düşüyor...ben şahsen çalıştığımın karşılığı notları hiç alamadım... dolayısıyla ortalamada düşüyor ama geçtim ortalamadan 50 alayım yetiyor zaten...

ariesnet ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
1 soru tam
inşallah diyorum başka cümle kuramıyorum kı geçenleri gördükçe umudum arttı yani kalırsam maliyet kalır diğerleri Allah kerim.

kesin geçersin arkadaşım