Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
samsun hilal sen hangi odaydın ... tebrikler buaradahilalblc ' Alıntı:hangi oda nurol
samsun hilal sen hangi odaydın ... tebrikler buaradahilalblc ' Alıntı:hangi oda nurol
hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar yarım saat önce aradım İSMMO yu İ harfi ile başlayan liste elimde yok dedi bayan çok kibar şekilde sabah aramamı söyledi bilginiz olsun
nur@L ' Alıntı:samsun hilal sen hangi odaydın ... tebrikler buaradahilalblc ' Alıntı:hangi oda nurol
0212 315 84 42 numaradan aradım 3-4 sefer denedim sonunda açtı bayan çok kibar konuştu cevap vermeyi çok isterdim ama İ ile başlayan liste elimde yok sabah 0212 315 84 41 numaradan ararsanız Çiğdem hanım'I dedialanon ' Alıntı:hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar yarım saat önce aradım İSMMO yu İ harfi ile başlayan liste elimde yok dedi bayan çok kibar şekilde sabah aramamı söyledi bilginiz olsun
İsmmoya nasıl ulaştın onu anlıyamadım?
hayri13 ' Alıntı:0212 315 84 42 numaradan aradım 3-4 sefer denedim sonunda açtı bayan çok kibar konuştu cevap vermeyi çok isterdim ama İ ile başlayan liste elimde yok sabah 0212 315 84 41 numaradan ararsanız Çiğdem hanım'I dedialanon ' Alıntı:hayri13 ' Alıntı:arkadaşlar yarım saat önce aradım İSMMO yu İ harfi ile başlayan liste elimde yok dedi bayan çok kibar şekilde sabah aramamı söyledi bilginiz olsun
İsmmoya nasıl ulaştın onu anlıyamadım?
aminnn ... buarada zeynep arslan seninde vergi kırıtikti hatırlıyorum.. cevaplarımız birbirine benziyordu... seda diye bir arkadaş cevaplarını yazmiş ... eger doğruysa bende vergiden geçmiş olabileceğimi düşünüyorum... bu gece uyuyamam diye taylot içiyorum şuan nezle gıribim 1 haftadır gırıp için hap kullanıyordum ... bahaneyle taylotta(gırip ilacı şu sıcak suda eriyen,gerci reklamda yasaktı dimi ) içeyim dedim acayip uyku yapıyor , yoksa başka türlü uyuyamam,herkese tavsiye edeirm, birazdan gözlerim kapanırhilalblc ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:samsun hilal sen hangi odaydın ... tebrikler buaradahilalblc ' Alıntı:hangi oda nurol
istanbul ismmmo yani
çok büyük bir stresle bekliyordum
allahdan hüsran olmadı
o kadar mutluyum ki
ne diyeceğimi bilemiyorum
inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır
ariesnet ' Alıntı:ben 2006 sınavında geçmiştim. Eşimin sonucunu merakla bekliyorduk. Telefon açmayınca ismmmoyu aradık. o da artık mali müşavir. darısı hepinizin başına.
sinanyucel ' Alıntı:hatları kapalı ulaşılmıyor ismmmo ya
nur@L ' Alıntı:aminnn ... buarada zeynep arslan seninde vergi kırıtikti hatırlıyorum.. cevaplarımız birbirine benziyordu... seda diye bir arkadaş cevaplarını yazmiş ... eger doğruysa bende vergiden geçmiş olabileceğimi düşünüyorum... bu gece uyuyamam diye taylot içiyorum şuan nezle gıribim 1 haftadır gırıp için hap kullanıyordum ... bahaneyle taylotta(gırip ilacı şu sıcak suda eriyen,gerci reklamda yasaktı dimi ) içeyim dedim acayip uyku yapıyor , yoksa başka türlü uyuyamam,herkese tavsiye edeirm, birazdan gözlerim kapanırhilalblc ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:samsun hilal sen hangi odaydın ... tebrikler buaradahilalblc ' Alıntı:hangi oda nurol
istanbul ismmmo yani
çok büyük bir stresle bekliyordum
allahdan hüsran olmadı
o kadar mutluyum ki
ne diyeceğimi bilemiyorum
inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır
sinanyucel ' Alıntı:sen vergiden geçersin zeynep önceki sayfalardakı arkadaşlardan senın yaptığın kadar yapmamış ama gel görki geçmiş bu durumda benve vergiden umutluyum
1 soru tam
2 soru aciz vesikasını aklımda kaldığı kadar yaptım süre değilde aciz vesikası düzenlenir buna göre terkin edilir yazdım
3.soru kayıtlar hatalı dedım doneme göre ayırdım 2 ay aldım,
4.soru 3 oran doğru sadece
+1ariesnet ' Alıntı:gördüğüm kadarıyla vergide notlar bol. tabi tarihin en saçma vergi sorularının sorulması bir skandal. ben 2006 sınavında 90 almııştm
ariesnet ' Alıntı:inşallah diyorum başka cümle kuramıyorum kı geçenleri gördükçe umudum arttı yani kalırsam maliyet kalır diğerleri Allah kerim.sinanyucel ' Alıntı:sen vergiden geçersin zeynep önceki sayfalardakı arkadaşlardan senın yaptığın kadar yapmamış ama gel görki geçmiş bu durumda benve vergiden umutluyum
1 soru tam
2 soru aciz vesikasını aklımda kaldığı kadar yaptım süre değilde aciz vesikası düzenlenir buna göre terkin edilir yazdım
3.soru kayıtlar hatalı dedım doneme göre ayırdım 2 ay aldım,
4.soru 3 oran doğru sadece
kesin geçersin arkadaşım