Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

aramalar saat kaça kadar sürer bilen arkadaş varmı

nur@L ' Alıntı:
benim 2 oran doğru 3 soruda bir iki cümle yazdım ama ters kayıt demedim dönemsellikte demedim...1 soru tmm 2 soru yorum yaptım bilmiyorum ... ama yazdığımgibi seda daha az yapmış sanırım... boşunamı umutlanıyorum onuda bilmiyorum...

inş. geçeriz arkadaşım

herkese iyi akşamlar arkadaşlar;
sancak,mavimavi,hilal ve isimlerini sayamadığım diğer tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorum hepinize hayırlı olsun yolunuz açık olsun

nur@L ' Alıntı:
ariesnet ' Alıntı:
gördüğüm kadarıyla vergide notlar bol. tabi tarihin en saçma vergi sorularının sorulması bir skandal. ben 2006 sınavında 90 almııştm
+1
dönem geçtikçe her ders için sorularda saçmaladılar zaten... onedenle notlarımızda hep düşüyor...ben şahsen çalıştığımın karşılığı notları hiç alamadım... dolayısıyla ortalamada düşüyor ama geçtim ortalamadan 50 alayım yetiyor zaten...

staj süresi ve stajer sayısı artınca hangi sınavda ne sorulacağı belli olmuyor. en az 2500-3000 lira masraf yapılacak. ben şu an aktif büro sahibi değilim. her sene 220 tl. aidat alıyorlar. aslında yarısını almaları gerekiyor ama malesef aidat alıyorlar. ne kadar çok mali müşavir o kadar çok para

sinanyucel ' Alıntı:
ariesnet ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
sen vergiden geçersin zeynep önceki sayfalardakı arkadaşlardan senın yaptığın kadar yapmamış ama gel görki geçmiş bu durumda benve vergiden umutluyum
1 soru tam
2 soru aciz vesikasını aklımda kaldığı kadar yaptım süre değilde aciz vesikası düzenlenir buna göre terkin edilir yazdım
3.soru kayıtlar hatalı dedım doneme göre ayırdım 2 ay aldım,
4.soru 3 oran doğru sadece
inşallah diyorum başka cümle kuramıyorum kı geçenleri gördükçe umudum arttı yani kalırsam maliyet kalır diğerleri Allah kerim.

kesin geçersin arkadaşım
bencede sen kesin gecersin... tereddüt etme... .

az önce bi arkadaşımı da aramışlar, 3 dersten kesin kalırım demişti, aramışlar odadan hepsini vermiş, nasıl bişiy bu anlamadım, geçerim diyenler kalıyor , kalırım diyenler geçiyor. Allah hepimizi bu sınav derdinden kurtarsın,beni aramadılar , umudumda kalmadı...:(

Sinan bizimkisi yakın senle vergi cevaplarımız inş. senin oda hangisi

çok sinir bozucu bir durum bizim odanın sonuçlardan bile haberi yok yarını bekliyorum
senin durum nasıl deniz

acaba önce sadece 7/7 de yapanları mı arıyolar? benim 4 dersim varda, bir umut işte...

arzuty ' Alıntı:
az önce bi arkadaşımı da aramışlar, 3 dersten kesin kalırım demişti, aramışlar odadan hepsini vermiş, nasıl bişiy bu anlamadım, geçerim diyenler kalıyor , kalırım diyenler geçiyor. Allah hepimizi bu sınav derdinden kurtarsın,beni aramadılar , umudumda kalmadı...:(
bence odanın aramasını bekleme yarın sabah 3158441'i ara

zeynep aysan ' Alıntı:
Sinan bizimkisi yakın senle vergi cevaplarımız inş. senin oda hangisi
ismmmo zeynep bir arkadaş cep nosu vermişti forumda aradım ama benim listede adınız yok dedi demekki herkes gelen listeleri bölüşmüşler bu dönem ismmmo dan kazanan çokmuş öyle duydum aramalar yarına sarkabilirmiş yani ne diyelim bu saate kadar bende aranmadım ama hayırlısı olsun ağır abi vergiyi vereyim yeter.

sinan seninde ilk girişin dimi bende öle vergiyi vereyim de analizde 40 ta kalıyordu varsın okalsın

arkadaşlar bende ilk girişim 315 84 41 nolu teli aradım,ad soyad söledim listede adınız yok dedi bayan ama harf falan sormadı yani tüm soyadları aynı şahsın elinde olmayabilir mi acaba,benim soyadım v harfi ile başlıyor,üzüntüden soramadım da tüm listeyi görüp göremediğini,geçen arkadaşları tebrik ederim,öğrenemeyenlere de bol şanslar

arkadaşlar ankara odadan aranan var mı ..
hangi numaradan arıyorlar acaba..

zeynep aysan ' Alıntı:
sinan seninde ilk girişin dimi bende öle vergiyi vereyim de analizde 40 ta kalıyordu varsın okalsın
inan zeynep seninle ikiz gibi yapmışız evet bende ilkkez girdim vergi ağır olduğu için geçmeye duacıyım analiz hakikaten bende 40 felan bulur diyorum maliyeti hesaplayamıyorum zaten :D sonuç 171bin felan cıkardım ama gidişatı başka bir kağıda yazsaydım aşagı yukarı ne alacağımı tahmin ederdim tecrübesizlik işte ;)

tuğçe09 ' Alıntı:
herkese iyi akşamlar arkadaşlar;
sancak,mavimavi,hilal ve isimlerini sayamadığım diğer tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorum hepinize hayırlı olsun yolunuz açık olsun

tuğceciğim teşekkürederim.inşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. :)

bende ayrı ayrı sınavı veren tüm arkadaşlarımı çok tebrikediyorum..hepiniz adına çook sevindim.başarılarınızın devamını diliyorum.
burda bu kısa zamanda birbirimizin sıkıntılarını paylaştık.umarım bu dönem derslerini veremeyen arkadaşların en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.sabırlar diliyorum :)