nur@L ' Alıntı:benim 2 oran doğru 3 soruda bir iki cümle yazdım ama ters kayıt demedim dönemsellikte demedim...1 soru tmm 2 soru yorum yaptım bilmiyorum ... ama yazdığımgibi seda daha az yapmış sanırım... boşunamı umutlanıyorum onuda bilmiyorum...
nur@L ' Alıntı:+1ariesnet ' Alıntı:gördüğüm kadarıyla vergide notlar bol. tabi tarihin en saçma vergi sorularının sorulması bir skandal. ben 2006 sınavında 90 almııştm
dönem geçtikçe her ders için sorularda saçmaladılar zaten... onedenle notlarımızda hep düşüyor...ben şahsen çalıştığımın karşılığı notları hiç alamadım... dolayısıyla ortalamada düşüyor ama geçtim ortalamadan 50 alayım yetiyor zaten...
bencede sen kesin gecersin... tereddüt etme... .sinanyucel ' Alıntı:ariesnet ' Alıntı:inşallah diyorum başka cümle kuramıyorum kı geçenleri gördükçe umudum arttı yani kalırsam maliyet kalır diğerleri Allah kerim.sinanyucel ' Alıntı:sen vergiden geçersin zeynep önceki sayfalardakı arkadaşlardan senın yaptığın kadar yapmamış ama gel görki geçmiş bu durumda benve vergiden umutluyum
1 soru tam
2 soru aciz vesikasını aklımda kaldığı kadar yaptım süre değilde aciz vesikası düzenlenir buna göre terkin edilir yazdım
3.soru kayıtlar hatalı dedım doneme göre ayırdım 2 ay aldım,
4.soru 3 oran doğru sadece
kesin geçersin arkadaşım
bence odanın aramasını bekleme yarın sabah 3158441'i araarzuty ' Alıntı:az önce bi arkadaşımı da aramışlar, 3 dersten kesin kalırım demişti, aramışlar odadan hepsini vermiş, nasıl bişiy bu anlamadım, geçerim diyenler kalıyor , kalırım diyenler geçiyor. Allah hepimizi bu sınav derdinden kurtarsın,beni aramadılar , umudumda kalmadı...
ismmmo zeynep bir arkadaş cep nosu vermişti forumda aradım ama benim listede adınız yok dedi demekki herkes gelen listeleri bölüşmüşler bu dönem ismmmo dan kazanan çokmuş öyle duydum aramalar yarına sarkabilirmiş yani ne diyelim bu saate kadar bende aranmadım ama hayırlısı olsun ağır abi vergiyi vereyim yeter.zeynep aysan ' Alıntı:Sinan bizimkisi yakın senle vergi cevaplarımız inş. senin oda hangisi
tuğçe09 ' Alıntı:çok sinir bozucu bir durum bizim odanın sonuçlardan bile haberi yok yarını bekliyorum
senin durum nasıl deniz
inan zeynep seninle ikiz gibi yapmışız evet bende ilkkez girdim vergi ağır olduğu için geçmeye duacıyım analiz hakikaten bende 40 felan bulur diyorum maliyeti hesaplayamıyorum zaten sonuç 171bin felan cıkardım ama gidişatı başka bir kağıda yazsaydım aşagı yukarı ne alacağımı tahmin ederdim tecrübesizlik iştezeynep aysan ' Alıntı:sinan seninde ilk girişin dimi bende öle vergiyi vereyim de analizde 40 ta kalıyordu varsın okalsın
DENİZ UZUN ' Alıntı:tuğçe09 ' Alıntı:çok sinir bozucu bir durum bizim odanın sonuçlardan bile haberi yok yarını bekliyorum
senin durum nasıl deniz
arandım tuğçe
tuğçe09 ' Alıntı:herkese iyi akşamlar arkadaşlar;
sancak,mavimavi,hilal ve isimlerini sayamadığım diğer tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorum hepinize hayırlı olsun yolunuz açık olsun