Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

umut85 ' Alıntı:
arkadaşlar bende ilk girişim 315 84 41 nolu teli aradım,ad soyad söledim listede adınız yok dedi bayan ama harf falan sormadı yani tüm soyadları aynı şahsın elinde olmayabilir mi acaba,benim soyadım v harfi ile başlıyor,üzüntüden soramadım da tüm listeyi görüp göremediğini,geçen arkadaşları tebrik ederim,öğrenemeyenlere de bol şanslar
benim anladığım kadar listeler bölünmüş tek kişi aramıyor yanı başkandan ayrı yönetim kurulu ve genel sekretere kadar aratıyolar tek kişinin araması mantıkem zor zaten.

sinan maliyetten bende 171600 lübişey buldum2.soru doğruydu benim 2 şıkkı da maliyet geçerim ben meslek 40 puan kesin diğer sorulara da yazdım bişeyler 50 helirdiye düşünüyorum bilmiyorum artık

ben maliyetten çekiniyorum ama maliyetten gidişata bile puan verilmim örnek hakankral arkadaşımızdı herhalde sonuç tam olmamasına rağmen 2 soruyu tabiri caizse salladım o yüzden aranmayı beklemeyırom artık hayırlısına kalalım yarın tesmerden bakarız artık ;)

sinanyucel ' Alıntı:
umut85 ' Alıntı:
arkadaşlar bende ilk girişim 315 84 41 nolu teli aradım,ad soyad söledim listede adınız yok dedi bayan ama harf falan sormadı yani tüm soyadları aynı şahsın elinde olmayabilir mi acaba,benim soyadım v harfi ile başlıyor,üzüntüden soramadım da tüm listeyi görüp göremediğini,geçen arkadaşları tebrik ederim,öğrenemeyenlere de bol şanslar
benim anladığım kadar listeler bölünmüş tek kişi aramıyor yanı başkandan ayrı yönetim kurulu ve genel sekretere kadar aratıyolar tek kişinin araması mantıkem zor zaten.
yani bilemiorumki işte o kadar stres oldu ki sonuçları bekle bekle,adınızı göremiyorum dan başka bir cümle hatırlamıyorum,hala bir umudum olsa mı acaba
cvbınız için teşekkürler

Vergiden ümitlenmeye başladım analiz için ümidim yok

arkadaşlar bende aranmadım ümidim azaldı. soyadım keskin istanbul odasından. ben numaralara ulaşamadım bir türlü. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Allah ruhsatlarını güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

meslek mensubu olmayı başaran bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
ankara odadan aranan var mı aramızda..
hangi numaradan arıyorlar acaba..

sinanyucel ' Alıntı:
ben maliyetten çekiniyorum ama maliyetten gidişata bile puan verilmim örnek hakankral arkadaşımızdı herhalde sonuç tam olmamasına rağmen 2 soruyu tabiri caizse salladım o yüzden aranmayı beklemeyırom artık hayırlısına kalalım yarın tesmerden bakarız artık ;)

Ben ilk soruyu tam yaptım 2 soruyu salladım ama yanlış olmuş
bugun arananlar arasındayım sen de geçmişsindir tahminimce

nur@L ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
ariesnet ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
sen vergiden geçersin zeynep önceki sayfalardakı arkadaşlardan senın yaptığın kadar yapmamış ama gel görki geçmiş bu durumda benve vergiden umutluyum
1 soru tam

70 alırsan şaşma :) vergicilerin notu bol.
2 soru aciz vesikasını aklımda kaldığı kadar yaptım süre değilde aciz vesikası düzenlenir buna göre terkin edilir yazdım
3.soru kayıtlar hatalı dedım doneme göre ayırdım 2 ay aldım,
4.soru 3 oran doğru sadece
inşallah diyorum başka cümle kuramıyorum kı geçenleri gördükçe umudum arttı yani kalırsam maliyet kalır diğerleri Allah kerim.

kesin geçersin arkadaşım
bencede sen kesin gecersin... tereddüt etme... .

Deniz,hilal,sancak,tuğçe,burak ve ismini saymadığım diğer arkadaşlarım canı gönülden tebrikler.Shatz,nur@l sizide yarın tebrik edeceğim inşallah ;)

hakankrl 'yi merak ediyorum o ne yaptı ?

kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum darısı bize inşAllah

yeterlilik ' Alıntı:
Deniz,hilal,sancak,tuğçe,burak ve ismini saymadığım diğer arkadaşlarım canı gönülden tebrikler.Shatz,nur@l sizide yarın tebrik edeceğim inşallah ;)

hakankrl 'yi merak ediyorum o ne yaptı ?

Tekrar tebrikler arkadaşım,
Benim maliyet kesin kalıyordu, vergi kritik.Heyecanla bekliyorum vergiden geçtiysem, maliyeti hallederim martta inşallah..

meatloaf ' Alıntı:
arkadaşlar bende aranmadım ümidim azaldı. soyadım keskin istanbul odasından. ben numaralara ulaşamadım bir türlü. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Allah ruhsatlarını güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

muhtemelen ben seninle aynı sınıflarda sınava girdik ben sınava vergi ve hukuktan girdim, hukuktan 3 netim vardı ve vergiden 1. soru tam 2. soru yarım 3. soru herşey doğru bir tek ssk yı güne değilde aya böldüm. 4. soru ilaç kdv ve un perakende yanlış o kadar ancak kazananlar listesinde yokum.
Ne olursa olsun itiraz edeceğim.

Çok teşekkür ederim hakan.İnşallah vermişsindir vergiyi ama büyük ihtimal halletmişsindir.Kalsında maliyet kalsın rahat rahat geçersin.Sabırsızlıkla senide aramızda görmek istiyoruz ;)

yeterlilik ' Alıntı:
Çok teşekkür ederim hakan.İnşallah vermişsindir vergiyi ama büyük ihtimal halletmişsindir.Kalsında maliyet kalsın rahat rahat geçersin.Sabırsızlıkla senide aramızda görmek istiyoruz ;)
İnşallah arkadaşım biz de bir gün aradılar bitti yazabiliriz,teşekkürler

Bu gece nete verme ihtimalleri var mıdır sizce, mart döneminde gece 12 gibi verilmiş.

analiz ve hukuktan girmiştim. hukuktan kalacağımı tahmin ediyordum ama analizden kesin geçerim diyordum.
ama yorumaları okuyunca analizdende kaldım gibi geliyor. bu saatten sonra 2 derse nasıl çalışılır hiç bilmiyorum.
şu an tek bildigim analiz notu ne olursa olsun itiraz edicem.

hakankrl ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
İnşallah arkadaşım biz de bir gün aradılar bitti yazabiliriz,teşekkürler

herkese selam,

Hakankrl martta da buradayız dostum. İnşallah Vergiyi vermişsem tek ders denetim bekleyeceğim.

Hayırlısı....

karakule,ben seni hepsinden girdin zannediyordum.İnşallah Çok çok iyi geçerde sınavın bekleyişin daha da rahat olur.