Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hakan yurdakul çaldağ ve çankayanın maliyet notları yoksa yollim sana kargoyla.Varsa no problem ;)

Ben bu gece verileceğini sanmıyorum.
Daha aramalar bile doğru düzgün olmadı.
Geçen dönemde öğleden sonra aramalar başlamıştı ertesi gün akşama doğru açıklandı.
Ayrıca siteye giriş çıkış çok rahat pek bişey yükleniyor gibi değil.
Tabi bunların hepsi sadece tahmin :)

karakule1702 ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Çok teşekkür ederim hakan.İnşallah vermişsindir vergiyi ama büyük ihtimal halletmişsindir.Kalsında maliyet kalsın rahat rahat geçersin.Sabırsızlıkla senide aramızda görmek istiyoruz ;)
İnşallah arkadaşım biz de bir gün aradılar bitti yazabiliriz,teşekkürler

herkese selam,

Hakankrl martta da buradayız dostum. İnşallah Vergiyi vermişsem tek ders denetim bekleyeceğim.

Hayırlısı....

İnşallah vermişizdir vergiyi, geçtiğini söyleyenlerle yakın cevaplarım. Ben de aksilik olmazsa maliyeti bekleyeceğim vergi de tamamsa.Hayırlısı..

alanon ' Alıntı:
meatloaf ' Alıntı:
arkadaşlar bende aranmadım ümidim azaldı. soyadım keskin istanbul odasından. ben numaralara ulaşamadım bir türlü. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Allah ruhsatlarını güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

muhtemelen ben seninle aynı sınıflarda sınava girdik ben sınava vergi ve hukuktan girdim, hukuktan 3 netim vardı ve vergiden 1. soru tam 2. soru yarım 3. soru herşey doğru bir tek ssk yı güne değilde aya böldüm. 4. soru ilaç kdv ve un perakende yanlış o kadar ancak kazananlar listesinde yokum.
Ne olursa olsun itiraz edeceğim.

valla bende ssk yı aya böldüm. 7 lira fark çıkıyor o yüzden. o kadarcıkta hatamız olsun ya. bu arada benim adım hakan keskin'di senin neydi. belki tanışıyoruzdur da nicklerden tanıyamıyoruz birbirimizi.

meslek mensubu olmaya hak kazanan mavimavi deniz uzan hilal yeterlilik sancak ve ismini saymayı unuttuğum bütünarkadaşları tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum . Allah bu sınav stresinden diğer arkadsaşları da en kısa zamanda kurtarır inşAllah.

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE İYİ GECELER...
BENİDE BUGÜN BURSA ODASINDAN ARADILAR 7/7 YAPTIM. NOTLAR BOL RAHAT OLUN DİYORUM...

hakankrl ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Çok teşekkür ederim hakan.İnşallah vermişsindir vergiyi ama büyük ihtimal halletmişsindir.Kalsında maliyet kalsın rahat rahat geçersin.Sabırsızlıkla senide aramızda görmek istiyoruz ;)
İnşallah arkadaşım biz de bir gün aradılar bitti yazabiliriz,teşekkürler

herkese selam,

Hakankrl martta da buradayız dostum. İnşallah Vergiyi vermişsem tek ders denetim bekleyeceğim.

Hayırlısı....

İnşallah vermişizdir vergiyi, geçtiğini söyleyenlerle yakın cevaplarım. Ben de aksilik olmazsa maliyeti bekleyeceğim vergi de tamamsa.Hayırlısı..

İnşallah dostum. Allah seni bu stresten kurtarsın inşallah...

sg_48 ' Alıntı:
meslek mensubu olmaya hak kazanan mavimavi deniz uzan hilal yeterlilik sancak ve ismini saymayı unuttuğum bütünarkadaşları tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum . Allah bu sınav stresinden diğer arkadsaşları da en kısa zamanda kurtarır inşAllah.

Kendi adıma teşekkür ederim.İnşallah herkes bir şekilde bu sınavları atlatır ve yolunu çizer.
O kadar birisi arandım desin dedim dedim ilk arama haberini vermek bana kısmet oldu :D

sancak ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:
herkese iyi akşamlar arkadaşlar;
sancak,mavimavi,hilal ve isimlerini sayamadığım diğer tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorum hepinize hayırlı olsun yolunuz açık olsun

tuğceciğim teşekkürederim.inşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. :)

bende ayrı ayrı sınavı veren tüm arkadaşlarımı çok tebrikediyorum..hepiniz adına çook sevindim.başarılarınızın devamını diliyorum.
burda bu kısa zamanda birbirimizin sıkıntılarını paylaştık.umarım bu dönem derslerini veremeyen arkadaşların en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.sabırlar diliyorum :)

sancak hayırlı olsun..senin adına çok sevindim. Darısı başımıza..

yeterlilik ' Alıntı:
karakule,ben seni hepsinden girdin zannediyordum.İnşallah Çok çok iyi geçerde sınavın bekleyişin daha da rahat olur.

İnşallah kardeşim.

Seni tekrar canı gönülden tebrik ederim. Allah bundan sonra ulaşmak istediğin hedeflere kolaylıkla ulaşmanı nasip etsin.

mavimavi ' Alıntı:
sg_48 ' Alıntı:
siz arandığınızı söylediniz ben forumu okurken telefonumu odadan almaya gittim tam elime teli aldım 15:20 de beni aradılar ya bi de rezil oldum arayan hanıma ağladım güldüm bende başkanımızın selamı var falan dedi ne dedim cevap olarak hatırlayamıyorum inanın

Kendi adıma teşekkür ederim.İnşallah herkes bir şekilde bu sınavları atlatır ve yolunu çizer.
O kadar birisi arandım desin dedim dedim ilk arama haberini vermek bana kısmet oldu :D

mavimavi ' Alıntı:
sg_48 ' Alıntı:

Bende çok teşekkür ediyorum.Asıl seni tebrik etmek lazım sg_48 , 7/7 süper ;)

Bu arada mavimavi ilk sen arandın ama kimseyi inandıramadın seninki sayılmaz ikinci arananınki sayılıyormuş.Juri kararı bu yönde ;D ;D ;D

yeterlilik ' Alıntı:
hakan yurdakul çaldağ ve çankayanın maliyet notları yoksa yollim sana kargoyla.Varsa no problem ;)

Teşekkürler arkadaşım, yurdakul çaldağ kitabı var ama konu anlatımı olmadığından zor geldi maliyette iyi değilim, islam çankaya notlarını tavsiye ediyor musun

sg_48 ' Alıntı:

Amin dostum. Allah seni de bundan sonraki meslek hayatının huzurlu başarılı ve gönlüne göre olmasını dilerim....

karakule1702 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
karakule,ben seni hepsinden girdin zannediyordum.İnşallah Çok çok iyi geçerde sınavın bekleyişin daha da rahat olur.

İnşallah kardeşim.

Seni tekrar canı gönülden tebrik ederim. Allah bundan sonra ulaşmak istediğin hedeflere kolaylıkla ulaşmanı nasip etsin.

Allah razı olsun.

sg_48 ' Alıntı:
mavimavi ' Alıntı:
sg_48 ' Alıntı:
siz arandığınızı söylediniz ben forumu okurken telefonumu odadan almaya gittim tam elime teli aldım 15:20 de beni aradılar ya bi de rezil oldum arayan hanıma ağladım güldüm bende başkanımızın selamı var falan dedi ne dedim cevap olarak hatırlayamıyorum inanın

Ben telefonda odanın numarasını gördüğümde tamam bu iş dedim zaten
Bu arada en hızlı İzmir odası çıktı ;D

yeterlilik ' Alıntı:
mavimavi ' Alıntı:
sg_48 ' Alıntı:

Bende çok teşekkür ediyorum.Asıl seni tebrik etmek lazım sg_48 , 7/7 süper ;)

Bu arada mavimavi ilk sen arandın ama kimseyi inandıramadın seninki sayılmaz ikinci arananınki sayılıyormuş.Juri kararı bu yönde ;D ;D ;D

Canınız sağolsundostlarım.
Ama ilk kurdu ben düşürdüm içinize.Herkes telefona sarıldı. ;D

hakankrl ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:

Teşekkürler arkadaşım, yurdakul çaldağ kitabı var ama konu anlatımı olmadığından zor geldi maliyette iyi değilim, islam çankaya notlarını tavsiye ediyor musun

Kesinlikle pişman olmazsın.Konu anlatımını ve soru çözümlerine bakacaksın.Daha sonra çıkmış soruları tıkır tıkır çözeceksin en sonunda da yurdakul çaldağ senin ilacın olacak.

alanon ' Alıntı:
carmasha ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
carmasha ' Alıntı:
arkadaşlar bu gece 12 de açıklanır mı acaba yoksa yarını mı beklicez

Mutemelen yarın öğleden sonra tesmerde açıklanır.

staj başlatmada olduğu gibi olmaz yani tüh acayip üzüldüm ya

Sen yinede gece bakarsın.
Yarın deme sebebim bu sonuçlar el yordamıyla başlama sonuçları optik okuyucuyla okunuyor yani sisteme yüklemede aynı şekilde olabilir!

sınava 3000 kişi girdi, el yordamıyla sisteme giriliyorsa ve taş çatlasa 10 kişi bu işi yapmakla görevlendirildiyse, kişi başına 300 giriş demektir ki, sabah başlasalar akşam anca biter (ki o da 10 kişi giriyorsa)