Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

akkaya ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:
herkese iyi akşamlar arkadaşlar;
sancak,mavimavi,hilal ve isimlerini sayamadığım diğer tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorum hepinize hayırlı olsun yolunuz açık olsun

tuğceciğim teşekkürederim.inşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. :)

bende ayrı ayrı sınavı veren tüm arkadaşlarımı çok tebrikediyorum..hepiniz adına çook sevindim.başarılarınızın devamını diliyorum.
burda bu kısa zamanda birbirimizin sıkıntılarını paylaştık.umarım bu dönem derslerini veremeyen arkadaşların en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.sabırlar diliyorum :)

sancak hayırlı olsun..senin adına çok sevindim. Darısı başımıza..

akkaya çok teşekkürederim.allaha şükür bitti bu stres.Darısı başına :)en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah canım. :)

Bu arada sg_48 ve yeterlilik bende sizi tebrikederim.allah yolunuzu açık etsin :)

mavimavi ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
mavimavi ' Alıntı:
sg_48 ' Alıntı:
meslek mensubu olmaya hak kazanan mavimavi deniz uzan hilal yeterlilik sancak ve ismini saymayı unuttuğum bütünarkadaşları tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum . Allah bu sınav stresinden diğer arkadsaşları da en kısa zamanda kurtarır inşAllah.

Kendi adıma teşekkür ederim.İnşallah herkes bir şekilde bu sınavları atlatır ve yolunu çizer.
O kadar birisi arandım desin dedim dedim ilk arama haberini vermek bana kısmet oldu :D

Bende çok teşekkür ediyorum.Asıl seni tebrik etmek lazım sg_48 , 7/7 süper ;)

Bu arada mavimavi ilk sen arandın ama kimseyi inandıramadın seninki sayılmaz ikinci arananınki sayılıyormuş.Juri kararı bu yönde ;D ;D ;D

Canınız sağolsundostlarım.
Ama ilk kurdu ben düşürdüm içinize.Herkes telefona sarıldı. ;D

;D ;D ;D o saatlerdeki sayfalara gidip okuyunca hala sana gülüyorum.Yemin billah ediyorsun herkeste bir şüphe ;D ;D ;D

karakule1702 ' Alıntı:
sg_48 ' Alıntı:
meslek mensubu olmaya hak kazanan mavimavi deniz uzan hilal yeterlilik sancak ve ismini saymayı unuttuğum bütünarkadaşları tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum . Allah bu sınav stresinden diğer arkadsaşları da en kısa zamanda kurtarır inşAllah.

Amin dostum. Allah seni de bundan sonraki meslek hayatının huzurlu başarılı ve gönlüne göre olmasını dilerim....

çok teşekkür ederim:)

mavimavi bugünün kahramanı sensin seni tebrik ediyoruz*100

yeterlilik teşekkür ederim
aynı duygular benim içinde geçerli
çoook tebrik ederim. O kadar çalıştım ki
kalsaydım çok üzülecektim. Ama allahdan
hayal kırıklığı olmadı
bende kazanan herkesi tek tek tebrik ediyorum
darısı tüm arkadaşlarımızın başına
sabah iyi haberler gelir inşallah 12 de yükleyeceklermiş ama
sitede bi hareket yok gibi :D

iyi geceler yeterlilik ;
öncelikle seni yürekten tebrik ediyorum hayırlı olsun :)
bir mesajında kazanan arkadaşların arasına beni de katmışsın kalan dersler var maalesef yinede çok teşekkür ederim çok naziksin tekrar hayırlı olsun darısı başımıza

bu konuda fazla bilgim yok, beklemektende paranoyak oldum, o yüzden saçma gelebilir ama bir soru sorcam arkadaşlar, el yordamıyla bu notları sisteme giriyolarsa yanlış aktarılma ihtimali olmuyor mu? vakit darlığından acele de ediyolarsa nasıl güvencez kağıtlarımızdaki notların sisteme doğru yansıdığına? kafayı yicem düşünmekten...

hilalblc ' Alıntı:
hayal kırıklığı olmadı

12 de yükleneceği bilgisini nereden aldınız

yeterlilik ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
hakan yurdakul çaldağ ve çankayanın maliyet notları yoksa yollim sana kargoyla.Varsa no problem ;)

Teşekkürler arkadaşım, yurdakul çaldağ kitabı var ama konu anlatımı olmadığından zor geldi maliyette iyi değilim, islam çankaya notlarını tavsiye ediyor musun

Kesinlikle pişman olmazsın.Konu anlatımını ve soru çözümlerine bakacaksın.Daha sonra çıkmış soruları tıkır tıkır çözeceksin en sonunda da yurdakul çaldağ senin ilacın olacak.

Arkadaşlar çankanın maliyet notları bana da lazım. bakalım yarın benim için neler getirecek. Ama maliyet kalacak gibi.yeterlilik tavsiyene bende uyucam. ee siz bizden kıdemlisiniz. yurdakul çaldağı bende aldım ama tek ders için çankaya almayayım diyorum. kopisini banada yollayabilrmisiniz. masrafları bana ait tabi.

hakankrl ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
hayal kırıklığı olmadı

12 de yükleneceği bilgisini nereden aldınız

+1

arkadaşlar bekliyelim mi kesin 12 de sisteme yüklencek mi :) yeteri kadar gerildik uykusuz kalmıyalım bari :)

sancak ' Alıntı:
akkaya ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:
herkese iyi akşamlar arkadaşlar;
sancak,mavimavi,hilal ve isimlerini sayamadığım diğer tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorum hepinize hayırlı olsun yolunuz açık olsun

tuğceciğim teşekkürederim.inşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. :)

bende ayrı ayrı sınavı veren tüm arkadaşlarımı çok tebrikediyorum..hepiniz adına çook sevindim.başarılarınızın devamını diliyorum.
burda bu kısa zamanda birbirimizin sıkıntılarını paylaştık.umarım bu dönem derslerini veremeyen arkadaşların en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.sabırlar diliyorum :)

sancak hayırlı olsun..senin adına çok sevindim. Darısı başımıza..

akkaya çok teşekkürederim.allaha şükür bitti bu stres.Darısı başına :)en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah canım. :)

Bu arada sg_48 ve yeterlilik bende sizi tebrikederim.allah yolunuzu açık etsin :)

bakalım benim için dananın kuyrugu yarın kopacak.bakalım ne verdik ne kaldı.

kazanan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. ama şu değerli notlarınızı kitaplarınızı paylaşın lütfen..
bana maliyetten not lazım.

fatma12 ' Alıntı:
arkadaşlar bekliyelim mi kesin 12 de sisteme yüklencek mi :) yeteri kadar gerildik uykusuz kalmıyalım bari :)

evet arkadaşlar 12 den sonra sisteme yüklenecekmi paylaşırsanız sevinirim

akkaya ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
hakan yurdakul çaldağ ve çankayanın maliyet notları yoksa yollim sana kargoyla.Varsa no problem ;)

Teşekkürler arkadaşım, yurdakul çaldağ kitabı var ama konu anlatımı olmadığından zor geldi maliyette iyi değilim, islam çankaya notlarını tavsiye ediyor musun

Kesinlikle pişman olmazsın.Konu anlatımını ve soru çözümlerine bakacaksın.Daha sonra çıkmış soruları tıkır tıkır çözeceksin en sonunda da yurdakul çaldağ senin ilacın olacak.

Arkadaşlar çankanın maliyet notları bana da lazım. bakalım yarın benim için neler getirecek. Ama maliyet kalacak gibi.yeterlilik tavsiyene bende uyucam. ee siz bizden kıdemlisiniz. yurdakul çaldağı bende aldım ama tek ders için çankaya almayayım diyorum. kopisini banada yollayabilrmisiniz. masrafları bana ait tabi.

Ne demek,tabiki yollarım.Hakandan haber gelsin onda varsa orjinallerini yollarım yoksa fotokopi yaparım şirkette.Sonuçlar açıklansın yarın.Özelden yazın arada kaynamasın.Yarın çok yazan olur çünkü ;)

sitede hareket var gibi 1 haftadır sürekli giriyorum tesmere. ama biraz önce sienin alt kısmında uyarıvermeye başladı. sayfada hata, bitti gibi. yani inş. yükleniyordur

fatma12 ' Alıntı:

Ayrı bir sayfa olarak (yönlendirmeli) yüklerlerse mümkündür yoksa yükleme yapılıyormuş gibi hiç bir havası yok.

izmir odasındaki arkadaşım söylemişti
ama inanın kesin değil bişi değil
bilmiyorum yani öyle demişler
staj notuda 12 de yüklenmişti ve ben 24:10 da öğrenmiştim
bekleyelim ve görelim
inşallah açıklanır

yeterlilik ' Alıntı:
akkaya ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:

Ne demek,tabiki yollarım.Hakandan haber gelsin onda varsa orjinallerini yollarım yoksa fotokopi yaparım şirkette.Sonuçlar açıklansın yarın.Özelden yazın arada kaynamasın.Yarın çok yazan olur çünkü ;)

Adresi pm atmıştım gelmediyse tekrar yollayayım arkadaşım..