Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Allah gönlünüze göre verir inşAllah

the accountant ' Alıntı:
odalara bu akşam gelen listede sadece kazananların ismi mi yazıyor, yoksa aldıkları notlar da yazıyor mu acaba?

not yok sadece isimler

gecemavisi2004 ' Alıntı:
deha yetersiz. ben malıyette 40 punalık soruyu yaptım 60 puanlık soruda da bir yerde hatam oldu sonuçları etkıledı ama gidişat doğru. inşallah kurban oldugum allah nasip eder hepimşze ve geçeriz. temmuz da 7/6 yaptım inşallah maliyetide vermısımdır bu sınavda.

Benim iki soruda yarımdı,ben geçtiğime göre sen hayli hayli geçersin merak etme.

gzmdnzks ' Alıntı:
MATADOR ' Alıntı:
ismmmo dan aranmadım ümidi kesmelimiyim.
soyadım ke ile başlıyor.
Bugün ismmmo dan çiğdem hanım ile konuştum. Aramalar yarına sarkar dedi. Gönlünü ferah tut. İstersen sabah sen ara. 212 315 84 41. Listeden bakıp söylüyorlar.
inşallah bakalım neler olacak. iyi geceler sağolun

yeterlilik ' Alıntı:
gecemavisi2004 ' Alıntı:
deha yetersiz. ben malıyette 40 punalık soruyu yaptım 60 puanlık soruda da bir yerde hatam oldu sonuçları etkıledı ama gidişat doğru. inşallah kurban oldugum allah nasip eder hepimşze ve geçeriz. temmuz da 7/6 yaptım inşallah maliyetide vermısımdır bu sınavda.

Benim iki soruda yarımdı,ben geçtiğime göre sen hayli hayli geçersin merak etme.

okudugum kadarıyla bıtırmışsın allah hayırlı ugurlu etsin. belkı bıtırmısımdır ama tebrikler yazısını görmeyene kadar insanin içi rahat etmıyor, yınede pozitif mesajın için tşkler

the accountant ' Alıntı:
odalara bu akşam gelen listede kazananların sadece ismi mi yazıyor, yoksa aldıkları notlar da yazıyor mu acaba?

the accountant senin hangi dersler vardı? uzun zamandır görüyorum sizi ?

ebru3535 ' Alıntı:
gecemavisi2004 ' Alıntı:
arkdaşım ben islam çankayadan çalıştım benımde tek malıyetım kaldı, anı zamanda dehadan baktım, ıyıkı islam çankaya bakmısım çunku dehadakı kıtap yetersizdi. sonuç açıklanmadı ama hakkımıza hayırlısı olur inşallah

inşşş hepimiz için hayırlısı olur tşk ederim yanıtın için

amin

kimisi 0533 ile başlayan kimisi de 0212 ile başlayan bir numaradan arandığını söylüyor? bu 0533 no'lu numara sanırım şirket ortak data hattının numarası?

arkadaşlar iyigeceler yarın görüşmek dileğiyle :)

yarın öğleden sonra ancak konulur siteye bence

yeterlilik ' Alıntı:
the accountant ' Alıntı:
odalara bu akşam gelen listede kazananların sadece ismi mi yazıyor, yoksa aldıkları notlar da yazıyor mu acaba?

yeterlilik, benim maliyet ve hukuk vardı. bu akşam odadan beni de aradılar ama sitede görmeden içim rahat etmiyor.

gecemavisi2004 ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
gecemavisi2004 ' Alıntı:

okudugum kadarıyla bıtırmışsın allah hayırlı ugurlu etsin. belkı bıtırmısımdır ama tebrikler yazısını görmeyene kadar insanin içi rahat etmıyor, yınede pozitif mesajın için tşkler

Evet,ikinci girişimdi benim.Maliyetten kesin geçtim diyerek hızlı hızlı çözdüm.O hızla Eşdeğer ürün tablosundaki GÜG miktarının toplamını kafadan yaptığım için 100 birim fazla toplamışım.Biliyorsun ki bu hata normalde tüm soruyu etkiliyor.2.soruda da sadece B şıkkını yaptım.Bu şekilde geçtim.Heralde konuyu bildiğimi anladılar ne diyim :D.Seni şimdiden tebrik ederim onun için ;)

the accountant ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
the accountant ' Alıntı:

yeterlilik, benim maliyet ve hukuk vardı. bu akşam odadan beni de aradılar ama sitede görmeden içim rahat etmiyor.

Sende haklısın :D, tebrik ederim o zaman.

Vayyy bee, bu konu 300 üncü sayfalara gelinceye kadar sınav açıklanır deniyordu :)
Şuraya bak 497 ama bu konu 500 ü rahat devirir :)

Herkese hayırlı geceler,kazanan arkadaşlarıma rahat bir uyku,henüz öğrenemeyen arkadaşlara ise öncelikle sabır ve ertesi sabahında en güzel haberleri almaları dileğiyle.

eşimin ilk girişiydi 5 ders vermiş maliyetle vergi kalmış. çok sevindik..