the accountant ' Alıntı:odalara bu akşam gelen listede sadece kazananların ismi mi yazıyor, yoksa aldıkları notlar da yazıyor mu acaba?
gecemavisi2004 ' Alıntı:deha yetersiz. ben malıyette 40 punalık soruyu yaptım 60 puanlık soruda da bir yerde hatam oldu sonuçları etkıledı ama gidişat doğru. inşallah kurban oldugum allah nasip eder hepimşze ve geçeriz. temmuz da 7/6 yaptım inşallah maliyetide vermısımdır bu sınavda.
inşallah bakalım neler olacak. iyi geceler sağolungzmdnzks ' Alıntı:Bugün ismmmo dan çiğdem hanım ile konuştum. Aramalar yarına sarkar dedi. Gönlünü ferah tut. İstersen sabah sen ara. 212 315 84 41. Listeden bakıp söylüyorlar.MATADOR ' Alıntı:ismmmo dan aranmadım ümidi kesmelimiyim.
soyadım ke ile başlıyor.
yeterlilik ' Alıntı:gecemavisi2004 ' Alıntı:deha yetersiz. ben malıyette 40 punalık soruyu yaptım 60 puanlık soruda da bir yerde hatam oldu sonuçları etkıledı ama gidişat doğru. inşallah kurban oldugum allah nasip eder hepimşze ve geçeriz. temmuz da 7/6 yaptım inşallah maliyetide vermısımdır bu sınavda.
Benim iki soruda yarımdı,ben geçtiğime göre sen hayli hayli geçersin merak etme.
the accountant ' Alıntı:odalara bu akşam gelen listede kazananların sadece ismi mi yazıyor, yoksa aldıkları notlar da yazıyor mu acaba?
ebru3535 ' Alıntı:gecemavisi2004 ' Alıntı:arkdaşım ben islam çankayadan çalıştım benımde tek malıyetım kaldı, anı zamanda dehadan baktım, ıyıkı islam çankaya bakmısım çunku dehadakı kıtap yetersizdi. sonuç açıklanmadı ama hakkımıza hayırlısı olur inşallah
inşşş hepimiz için hayırlısı olur tşk ederim yanıtın için
yeterlilik ' Alıntı:the accountant ' Alıntı:odalara bu akşam gelen listede kazananların sadece ismi mi yazıyor, yoksa aldıkları notlar da yazıyor mu acaba?
the accountant senin hangi dersler vardı? uzun zamandır görüyorum sizi ?
mavimavi ' Alıntı:yarın öğleden sonra ancak konulur siteye bence
gecemavisi2004 ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:gecemavisi2004 ' Alıntı:deha yetersiz. ben malıyette 40 punalık soruyu yaptım 60 puanlık soruda da bir yerde hatam oldu sonuçları etkıledı ama gidişat doğru. inşallah kurban oldugum allah nasip eder hepimşze ve geçeriz. temmuz da 7/6 yaptım inşallah maliyetide vermısımdır bu sınavda.
Benim iki soruda yarımdı,ben geçtiğime göre sen hayli hayli geçersin merak etme.
okudugum kadarıyla bıtırmışsın allah hayırlı ugurlu etsin. belkı bıtırmısımdır ama tebrikler yazısını görmeyene kadar insanin içi rahat etmıyor, yınede pozitif mesajın için tşkler
the accountant ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:the accountant ' Alıntı:odalara bu akşam gelen listede kazananların sadece ismi mi yazıyor, yoksa aldıkları notlar da yazıyor mu acaba?
the accountant senin hangi dersler vardı? uzun zamandır görüyorum sizi ?
yeterlilik, benim maliyet ve hukuk vardı. bu akşam odadan beni de aradılar ama sitede görmeden içim rahat etmiyor.