Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

millet uzaya gideli neredeyse 50 sene oldu.. ben hala şu kıytırık mai müşavirlik sınavını kazanamadım.. utanıyom kendimden:)

finasal muhasebe :50
hukuk:50
meslek hukuku:50
denetim:65
mali tab analizi:50
vergi:35
maliyet:3

bertoloji ' Alıntı:
eşimin ilk girişiydi 5 ders vermiş maliyetle vergi kalmış. çok sevindik..

hayırlısı olsun benimde temmuz sınavı ilk sınavımdı aynı şekilde vergi ve maliyet kalmıştı vergiden umarım geçmişimdir ama maliyet kesin kaldıı yaptığım en büyük hata vergiyi verebilmek adına maliyeti harcamak oldu son güne bıraktım çalışmayı nerdeyse böyle oluncada sonucun bu olması kaçınılmazz eşinizede tavsiyem son güne bırakmasın karman çorman oluyo hepsi safhaydı siparişti çık işin içinden maliyet muhasebesi yapıp maliyetten kalan varmıdır ben gibi :)

ebru3535 ' Alıntı:
bertoloji ' Alıntı:
eşimin ilk girişiydi 5 ders vermiş maliyetle vergi kalmış. çok sevindik..

hayırlısı olsun benimde temmuz sınavı ilk sınavımdı aynı şekilde vergi ve maliyet kalmıştı vergiden umarım geçmişimdir ama maliyet kesin kaldıı yaptığım en büyük hata vergiyi verebilmek adına maliyeti harcamak oldu son güne bıraktım çalışmayı nerdeyse böyle oluncada sonucun bu olması kaçınılmazz eşinizede tavsiyem son güne bırakmasın karman çorman oluyo hepsi safhaydı siparişti çık işin içinden maliyet muhasebesi yapıp maliyetten kalan varmıdır ben gibi :)

ben 10 yıl önce belgeyi almıştım. her sınavı takip etmişimdir. bence en zevkli ders mali tablolar analizi ile maliyet muh. ama eşim vergi ve maliyete hiç bakmadı. o yüzden ikisi zayıf.

offf offf yarın kesin verirler mi siteye??

carmasha ' Alıntı:
millet uzaya gideli neredeyse 50 sene oldu.. ben hala şu kıytırık mai müşavirlik sınavını kazanamadım.. utanıyom kendimden:)

üzülme hiç kardeşim ben 4. hakkımda kazandım... sadece çok çalış pes etme.... her şey olur ama özellikle vergiye çok çalış

bugün neden kimse bana cevap vermiyor yaaa küstüm ama :(

kusura bakma kardeşim
ne yazacağım onu bile bilmiyorum berbat durumdayım uyku tutmuyo
sinirlerim çok bozuk

sonuçlar ne zaman sitede yayınlanır hiç bir fikrim yok :-\

neden canım neden bozuk ??

nevermind ' Alıntı:
neden canım neden bozuk ??

sonuçları bile bilmiyorum hangisini verdim neyden kaldım nasıl çalışacağım kaldıysam marta kadar kendime nasıl geleceğim vs. vs......

ben de bekliyorum yaaaa ben finansal muh ve maliyete kesin çalışcam da diğeri olcak mı onu bekliyorum umarım artık yarın son bulur..

fin muh kolay yaparsın maliyetten temeli biliyosan bol bol pratik yaparsan olur. inşallah yarın siteye verilir

günaydın,
dün akşam arkadaşım aradı.kazamış.beni aradığında bile hala inanamıyordu.öyle ki ''henüz kimseye söylemedim yarın sonuçları görmeden de söylemiycem'' dedi.bana da söz verdiği için ve ona her seferinde kazanacağını söylediğim,hatırlatmalarda bulunduğum için aramış.kendim kazanmış kadar sevindim.darısı diğer arkadaşların başına.

tekrar sınava girecek olan arkadaşlar!!! daha önce söylemiştim tekrar hatırlatayım dedim;cevap kağıtlarınızda adınız,tc yi hiç değilse imzanızı tükenmez kalemle atın(ben sadece imzamı t.kalemle atmıştım).

iyi çalışmalar

sonunda aradılar arkadaşlar , dün akşam19:30 da aradılar .bende smmm yim artık :) :) :)

ayy neolur birileri bana vergiden geçmişsindir rahat ol desin ben nasıl bekleyecem açıklanmasını neolur bende kurtulayım vergidende smmm olayım yaaa :(

günaydın arkadaşlar,kazanan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim.bayağı sinir stres olduk burda ama en azından kazandık.kazanamayan arkadaşlarımda üzülmesin.bir daha ki sefere inşallah.