yeterlilik
Tanınmış Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
tamam hakan yarın kargo yapıyorum.Kopyasını alayım isteyenlere de yollarım.
tamam hakan yarın kargo yapıyorum.Kopyasını alayım isteyenlere de yollarım.
hilalblc ' Alıntı:kimseyi gereksiz yere ümitlendirmek istemem
ama bence sabahı bekleyin derim
iyi geceler
SMMM olarak uyumak güzel bir duygu
yeterlilik ' Alıntı:tamam hakan yarın kargo yapıyorum.Kopyasını alayım isteyenlere de yollarım.
evet kesinlikle Allah sağlık versin de herşey olur ananem 85 yaşında çok sevinip kalbine zarar verme diye beni uyardı bugün hehe canım benimhilalblc ' Alıntı:kimseyi gereksiz yere ümitlendirmek istemem
ama bence sabahı bekleyin derim
iyi geceler
SMMM olarak uyumak güzel bir duygu
MATADOR ' Alıntı:ismmmo dan aranmadım ümidi kesmelimiyim.
soyadım ke ile başlıyor.
Bugün ismmmo dan çiğdem hanım ile konuştum. Aramalar yarına sarkar dedi. Gönlünü ferah tut. İstersen sabah sen ara. 212 315 84 41. Listeden bakıp söylüyorlar.MATADOR ' Alıntı:ismmmo dan aranmadım ümidi kesmelimiyim.
soyadım ke ile başlıyor.
ebru3535 ' Alıntı:herkeze iyi akşamlar sınavda başarılı olup ruhsat almaya hak kazanan bütün arkadaşları tek tek tebrik ediyorum darısı benim gibi diğer arkadaşlarında başına
benimde 2 dersim kalmıştı vergi ve maliyet büyük ihtimalle maliyetten kaldım geçmem için mucize lazım o da nerdeee vergi deseniz forumdan çıkardığım sonuçlara göre geçmişimdir diyorum (inşşş tabikii)
maliyet için islam çankaya ve yurdakul hocanın kitapları üzerinde yazılanları okudum benimde bildiğim başlatma sınavında islam çankayanın soru çözümlerinin çoğunluğunun yanlış olduğu yönünde yurdakul hocanın kitabına gelince inceleme fırsatım olmadı dehanın kitabını inceleyen yada ordan maliyet muh.ne çalışan varmı
gecemavisi2004 ' Alıntı:arkdaşım ben islam çankayadan çalıştım benımde tek malıyetım kaldı, anı zamanda dehadan baktım, ıyıkı islam çankaya bakmısım çunku dehadakı kıtap yetersizdi. sonuç açıklanmadı ama hakkımıza hayırlısı olur inşallah