Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

tamam hakan yarın kargo yapıyorum.Kopyasını alayım isteyenlere de yollarım.

kimseyi gereksiz yere ümitlendirmek istemem
ama bence sabahı bekleyin derim
iyi geceler
SMMM olarak uyumak güzel bir duygu :D

hilalblc ' Alıntı:
iyi geceler

Formundaydın ama bugün tam formundasın ;D hadi iyi geceler sana.Bakalım bugün ne göreceksin rüyanda.

arkadaşlar benim de analiz notum var 7 sayfa falan ama ben sırf ona çaılışarak geçtim isteyen arkadaşlar olursa kargolayabilirim

hilalblc ' Alıntı:
iyi geceler
evet kesinlikle Allah sağlık versin de herşey olur ananem 85 yaşında çok sevinip kalbine zarar verme diye beni uyardı bugün hehe canım benim

ismmmo dan aranmadım ümidi kesmelimiyim.
soyadım ke ile başlıyor.

Allahın izniyle inşAllah aranırsınız hayat devam ettikçe ümüdümiz de deavm etsin hayatımız en güzel hediye

herkeze iyi akşamlar sınavda başarılı olup ruhsat almaya hak kazanan bütün arkadaşları tek tek tebrik ediyorum darısı benim gibi diğer arkadaşlarında başına
benimde 2 dersim kalmıştı vergi ve maliyet büyük ihtimalle maliyetten kaldım geçmem için mucize lazım o da nerdeee vergi deseniz forumdan çıkardığım sonuçlara göre geçmişimdir diyorum (inşşş tabikii)
maliyet için islam çankaya ve yurdakul hocanın kitapları üzerinde yazılanları okudum benimde bildiğim başlatma sınavında islam çankayanın soru çözümlerinin çoğunluğunun yanlış olduğu yönünde yurdakul hocanın kitabına gelince inceleme fırsatım olmadı dehanın kitabını inceleyen yada ordan maliyet muh.ne çalışan varmı

insanız işte az şükrediyoruz. mevcut durumuzun güzelliğini hep gözardı edebiliyoruz.
Allah hayırlısın nasip etsin. ne diyelim

MATADOR ' Alıntı:
ismmmo dan aranmadım ümidi kesmelimiyim.
soyadım ke ile başlıyor.
Bugün ismmmo dan çiğdem hanım ile konuştum. Aramalar yarına sarkar dedi. Gönlünü ferah tut. İstersen sabah sen ara. 212 315 84 41. Listeden bakıp söylüyorlar.

arkdaşım ben islam çankayadan çalıştım benımde tek malıyetım kaldı, anı zamanda dehadan baktım, ıyıkı islam çankaya bakmısım çunku dehadakı kıtap yetersizdi. sonuç açıklanmadı ama hakkımıza hayırlısı olur inşallah

ebru3535 ' Alıntı:
herkeze iyi akşamlar sınavda başarılı olup ruhsat almaya hak kazanan bütün arkadaşları tek tek tebrik ediyorum darısı benim gibi diğer arkadaşlarında başına
benimde 2 dersim kalmıştı vergi ve maliyet büyük ihtimalle maliyetten kaldım geçmem için mucize lazım o da nerdeee vergi deseniz forumdan çıkardığım sonuçlara göre geçmişimdir diyorum (inşşş tabikii)
maliyet için islam çankaya ve yurdakul hocanın kitapları üzerinde yazılanları okudum benimde bildiğim başlatma sınavında islam çankayanın soru çözümlerinin çoğunluğunun yanlış olduğu yönünde yurdakul hocanın kitabına gelince inceleme fırsatım olmadı dehanın kitabını inceleyen yada ordan maliyet muh.ne çalışan varmı

ben dehadan çalıştım ve temmuzda ilk girdim kaldım. aralıktada çalışamadım gene kalıcam gibi.
deha tek başına yetersiz ben çankaya ve çaldağla destekliycem.

gecemavisi2004 ' Alıntı:
arkdaşım ben islam çankayadan çalıştım benımde tek malıyetım kaldı, anı zamanda dehadan baktım, ıyıkı islam çankaya bakmısım çunku dehadakı kıtap yetersizdi. sonuç açıklanmadı ama hakkımıza hayırlısı olur inşallah

inşşş hepimiz için hayırlısı olur tşk ederim yanıtın için

kesinlikle yurdakul çaldağ derim maliyette

deha yetersiz. ben malıyette 40 punalık soruyu yaptım 60 puanlık soruda da bir yerde hatam oldu sonuçları etkıledı ama gidişat doğru. inşallah kurban oldugum allah nasip eder hepimşze ve geçeriz. temmuz da 7/6 yaptım inşallah maliyetide vermısımdır bu sınavda.

staj başlatmadaki maliyet ile yeterlilik maliyetin konu anlatımı farklı arkadaşlar.Öyle çok büyük yanlışlıklar yok.Maliyetin özünü öğreneceğim diyorsanız vazgeçmeyin çankayadan.Çıkmış sorularla da destekleyin.

odalara bu akşam gelen listede kazananların sadece ismi mi yazıyor, yoksa aldıkları notlar da yazıyor mu acaba?