Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

beyaz ' Alıntı:
arkadaşlar mart sınavı son başvuru tarihi ne zaman bilginiz var mı

buldum 15 şubatmış :D panik yaptım birden geç mi kaldım diye :D

SMMM SINAVI BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

13-14 Mart 2010 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavı için başvurular uzatılmıştır.

Bu sınava katılmak isteyenler 26 Şubat 2010 Cuma günü mesai saati bitimine kadar sınav başvurularını http://sinav.tesmer.org.tr adresinden yapabilirler.[/b]

yalaannnnn söylüyorsun pınarrrr

itiraz sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan varmı arkadaşlar..iki dersime itiraz ettim ::)

yeis ' Alıntı:
itiraz sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan varmı arkadaşlar..iki dersime itiraz ettim ::)
öncekı sınavlarda 3 gunde açıklandıgını bır arkadas demıstı şok oldum 3000 kişi arasındakı notları ara bul kagıdı oku cevap ver 3 gun basvuran sayısınıda dıkkate alırsak okduklarını bıle zannetmıyorum tahmınen 45 alanlar arasında belkı verırler o kadar.

ben de size not vermek isterdim fakat geçtiğim derslerin notlarıını psikolojik olarak rahatlamak için yırtıyorum arkadaşlar.güzel bir taktik sizde geçince aynısını yapın

LordBlue ' Alıntı:
ben de size not vermek isterdim fakat geçtiğim derslerin notlarıını psikolojik olarak rahatlamak için yırtıyorum arkadaşlar.güzel bir taktik sizde geçince aynısını yapın
(yanlış anlamayacağını umarak yazıyorum) bence gercekten rahatlamak ıstersen maddı durumu olmayan yada bu sayfalarda not ısteyen arkadaşlara ödemelı de olsa gonderırsen hem o arkadaşlara hemde kendıne maddı ve manevı olarak daha fazla huzur verırsın çünkü bu notlara sahıp olamayan arkadaşlarımızda var ama yınede herkes kendıne yanı bırsey dıyemem

Dar mükelleflerden soru gelme ihtimali var mıdır?ÖTV'den ya da 6183 sayılı kanundan çıkma olasılığı?Vergi çook sıkıcı.Maddeler içersinde fıkralar, fıkraların altında ezilen bentler...off ya sabır..

Geçmiş yıllarda çıkan soruları check ederek kanunlar bazında ve çıkan sorular dahilinde istatistikleri,olasılıkları çıkardım,amma ???

arkadaşlar elimde sadece tesmerin geçmiş yıllarda çıkmış soru ve cevapları kitabı kaldı biraz kalınca.bugün son kargoları gönderme günüm isteyen varsa göndereyim hemen yoksa valla çöpe atacam artık :)

Shaz merhaba, Çıkmış sınav sorularını gönderme imkanının olursa bana gönderebilirmsin.P.tesi almayı düşünüyordum.

özelden msj attım size adresinize gönderiyorum başarılar...

böylece elimdeki tüm kitaplar sahibini buldu beni kurtardınız sağolun.elimde ilk staja başlatma sınavında aldığım çankayanın 2 cilt kitabı kaldı 2006 yılına ait olduğu için isteyen olacağını sanmıyorum yok eğer isteyen varsa onuda gönderebilirim :)

shatz ' Alıntı:
böylece elimdeki tüm kitaplar sahibini buldu beni kurtardınız sağolun.elimde ilk staja başlatma sınavında aldığım çankayanın 2 cilt kitabı kaldı 2006 yılına ait olduğu için isteyen olacağını sanmıyorum yok eğer isteyen varsa onuda gönderebilirim :)

Çok teşekkürler arkadaşım.Umarım senin gibi bizimde işimizi görür.

tşk ederim hatice senin ve serkanın kargosunu 2 dk önce gönderdim tekrar başarılar diliyorum

askerde olduğumdan sonuçlara anca bakabildim , girmeden önce 4 derse çalışmıştım onlardan hukuktan kalmışım ama hiç çalışmadığım vergi hukukundan geçmişim..mart dönemine giremiyorum askerlik mevzusundan dolayı..bu kadar çalışmaya aldığım notlar iyi gibi gözüküyor..bu arada şafak 91 :)

Finansal Muhasebe 62
Finansal Tablolar ve Analizi 85
Maliyet Muhasebesi 3
Muhasebe Denetimi 30
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk 38
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50

Staj Tamamlama Notu 10

AKINB ' Alıntı:
askerde olduğumdan sonuçlara anca bakabildim , girmeden önce 4 derse çalışmıştım onlardan hukuktan kalmışım ama hiç çalışmadığım vergi hukukundan geçmişim..mart dönemine giremiyorum askerlik mevzusundan dolayı..bu kadar çalışmaya aldığım notlar iyi gibi gözüküyor..bu arada şafak 91 :)

Finansal Muhasebe 62
Finansal Tablolar ve Analizi 85
Maliyet Muhasebesi 3
Muhasebe Denetimi 30
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk 38
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50

Staj Tamamlama Notu 10

Hayırlı teskereler dilerim, güzel derslerden geçmişsin tebrik ederim.
Bu arada staj tamamlama notunu bir sıfır eksik yazmışsın yanılmıyorsam ;)