sinanyucel ' Alıntı:Peki ben nasıl 22 aldım nerden hesaplasam 22 yı çıkaramıyorum ama sağlamada benımde 171600 oldu burda bıraz uzadıya gelmış sanki ben yurdakula göre yaptım basit ve kısa.
annatek ' Alıntı:Saçmalık, Tamamiyle haksız rekabet! yurdanurmudur nedir o kimse bilemiyirorum ama tahminim tesmerin hocasıdır.
Fifo yöntemine göre çözülmüşse,
sonuçlar doğru özelliktede tamamlanan tutuyosa sorun ne anlayamadım.
Benim metoduma göre çözeceksiniz diye bir yaptırım olabilir mi? Saçmalığın tam kendisi.
bende buldum sonucu 171,600 .bu sonucu ömrümce unutmucam galiba.tesmer cevabına baktımannatek ' Alıntı:Saçmalık, Tamamiyle haksız rekabet! yurdanurmudur nedir o kimse bilemiyirorum ama tahminim tesmerin hocasıdır.
Fifo yöntemine göre çözülmüşse,
sonuçlar doğru özelliktede tamamlanan tutuyosa sorun ne anlayamadım.
Benim metoduma göre çözeceksiniz diye bir yaptırım olabilir mi? Saçmalığın tam kendisi.
işte bende bunu aklım almıyor 171,600 bulamayan geçiyor ve ben ve bir kaç kişi daha bu sonuca ulaştığım halde gecemiyoruz.ortalamaya göre hiç birşey yapmamışsınız bende ortalamaya göre hiç bişey yapmadım.fifo dendiği zaman yapılabilecek tüm işlemleri yaptım.sonucu buldum ve kaldım.bende 50 değil 100 alabilecek kadar maliyettimin iyi olduğunu düşünüyorum ama marta 50 alabilirmiyim diye sorarsanız ciddi anlamda bundan şüpe duyuyorum.şuanda bildiğim maliyet konularını tekrarda bile zorlanıyorum cünkü beynim ısrarla maliyet çalışmayı reddediyor.üstelik kağıtların bu puanlama sistemiyle bu tarz okundugunu düşünürsek işimiz zor.resmen hakkımız yendi geçmemiz gereken dersten kaldık yaa ,hazmedemiyorum, içimde maliyet çalışacak damla heves yok.MATADOR ' Alıntı:arkadaşlar ben birinci soruda 171600 rakamını bile bulamadım. sebebine gelirsek dübt yerine düt rakamı yazdığımdan.
2. sorunun a şıkkını boş bıraktım b şıkkını doğru yaptım.
50 puan aldım.
1. soruyu tamamen fifoya göre çözmeye çalıştım. ortalamaya göre hiçbirşey yapmadım.
hayat hatalarla dolu. ama bana 50 vermeleri hatalı değil. çünkü ben 50 almayı hak edecek kadar maliyet biliyorum. 9 yıllık muhasebe deneyimim var.
MATADOR ' Alıntı:arkadaşlar ben birinci soruda 171600 rakamını bile bulamadım. sebebine gelirsek dübt yerine düt rakamı yazdığımdan.
2. sorunun a şıkkını boş bıraktım b şıkkını doğru yaptım.
50 puan aldım.
1. soruyu tamamen fifoya göre çözmeye çalıştım. ortalamaya göre hiçbirşey yapmadım.
hayat hatalarla dolu. ama bana 50 vermeleri hatalı değil. çünkü ben 50 almayı hak edecek kadar maliyet biliyorum. 9 yıllık muhasebe deneyimim var.
HaCkHaN ' Alıntı:ben mali tablolardan itiraz ettim arkadaşlar
yeis ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:ben mali tablolardan itiraz ettim arkadaşlar
kaç almıştın...ben 40 ile itiraz ettim..bişey çıkacağını sanmıyorum ama :-\
deva ' Alıntı:Arkadaşlar herkese merhaba,
Öncelikle sınaı kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum. Kazanamayanlar içinse durmak yok yola devam
Bende temmuzda giricem sınava sizin finansal muhasebe sorulsrınızdan bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Maliyet değeri 500 lira olan bir mal 5/10,n 30 şartıyla ?1.000 + KDV? kredili olarak satılmıştır. Malın
müşteriye ulaştırılması için ?300 + KDV? nakliye bedeli taşıyıcı firmaya borçlanılmıştır. Ancak taşıma
gideri müşteriye ait olduğundan bu bedel, müşterinin borcuna ilave edilmiştir.
bu soruda ki 5/10,n 30 ne demek?
teşekkür ederim
Minik ' Alıntı:5/10 n:30
Vade 30 gündür. İlk 10 gün içinde ödendiği takdirde %5 iskonto yapılır.