ben itiraz ettim ama dünde parayı yatırdım bugünde başvuru son süre uzayacakmı kesinmi yanı bugün son olmasına ragmen açıklama yapılmamış ayrıca itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?alanon ' Alıntı:!!İTİRAZ EDEN ARKADAŞLAR!!
Mart sınavı son kayıt yarın ancak itiraz edenler için ek süre verilecekmiş bilginiz olsun parayı ona göre yatırırsınız.
sinanyucel ' Alıntı:ben itiraz ettim ama dünde parayı yatırdım bugünde başvuru son süre uzayacakmı kesinmi yanı bugün son olmasına ragmen açıklama yapılmamış ayrıca itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?alanon ' Alıntı:!!İTİRAZ EDEN ARKADAŞLAR!!
Mart sınavı son kayıt yarın ancak itiraz edenler için ek süre verilecekmiş bilginiz olsun parayı ona göre yatırırsınız.
alanon ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:ben itiraz ettim ama dünde parayı yatırdım bugünde başvuru son süre uzayacakmı kesinmi yanı bugün son olmasına ragmen açıklama yapılmamış ayrıca itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?alanon ' Alıntı:!!İTİRAZ EDEN ARKADAŞLAR!!
Dün tesmerle yaptığım telefon görüşmesinde bu bilgiyi verdiler, itiraz sonuçları ile ilgili açıklama gününün belli olmadığını ve tesmerin sayfasını takip etmemi söyledi.
internet üzerinden başvuru yapılıyor dilekçeye gerek yok.HaCkHaN ' Alıntı:alanon ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:ben itiraz ettim ama dünde parayı yatırdım bugünde başvuru son süre uzayacakmı kesinmi yanı bugün son olmasına ragmen açıklama yapılmamış ayrıca itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?alanon ' Alıntı:!!İTİRAZ EDEN ARKADAŞLAR!!
Dün tesmerle yaptığım telefon görüşmesinde bu bilgiyi verdiler, itiraz sonuçları ile ilgili açıklama gününün belli olmadığını ve tesmerin sayfasını takip etmemi söyledi.
itiraz için tesmere dilekçe verdiniz mi? yoksa sadece internet üzerindenmi başvuru yaptınız ?
shatz ' Alıntı:nasıl gerek yok ya tabiki gerek var.itirazın boşa gitti hackhan
Hat-İce ' Alıntı:Ben Denetimden ettim 42 almıştım.Ama eşim umutlanma diyor.Zaten bu dönem sadece Finansal Tab.Analizinden başvurdum.Çalışmaya vakit yok diye.İşler malum çok yoğun.Şimdi ona bile çalışmaya vakit bulamıyorum.
HaCkHaN ' Alıntı:shatz ' Alıntı:nasıl gerek yok ya tabiki gerek var.itirazın boşa gitti hackhan
hadi canım , yoksa sen dilekçe verdinmi? vergi bi daha değerlendirilsin diye
HaCkHaN ' Alıntı:Hat-İce ' Alıntı:Ben Denetimden ettim 42 almıştım.Ama eşim umutlanma diyor.Zaten bu dönem sadece Finansal Tab.Analizinden başvurdum.Çalışmaya vakit yok diye.İşler malum çok yoğun.Şimdi ona bile çalışmaya vakit bulamıyorum.
geçenler oldu daha önceleri itiraz sonuçlarına göre , bence belli olmaz...ama sen yinede çalışmayı esirgeme.
bende maliyetten başvuru yaptım ama sınava girmicem heralde..girmessem hakkım yanmıyor ama 2 yıllık süre işliyormuş,dolayısıyla hakkın yanma anlamına gelmiyormu bu?