Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

!!İTİRAZ EDEN ARKADAŞLAR!!​

Mart sınavı son kayıt yarın ancak itiraz edenler için ek süre verilecekmiş bilginiz olsun parayı ona göre yatırırsınız.

alanon ' Alıntı:

Mart sınavı son kayıt yarın ancak itiraz edenler için ek süre verilecekmiş bilginiz olsun parayı ona göre yatırırsınız.
ben itiraz ettim ama dünde parayı yatırdım bugünde başvuru son süre uzayacakmı kesinmi yanı bugün son olmasına ragmen açıklama yapılmamış ayrıca itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?

sinanyucel ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:

ben itiraz ettim ama dünde parayı yatırdım bugünde başvuru son süre uzayacakmı kesinmi yanı bugün son olmasına ragmen açıklama yapılmamış ayrıca itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?

Dün tesmerle yaptığım telefon görüşmesinde bu bilgiyi verdiler, itiraz sonuçları ile ilgili açıklama gününün belli olmadığını ve tesmerin sayfasını takip etmemi söyledi.

alanon ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:

Dün tesmerle yaptığım telefon görüşmesinde bu bilgiyi verdiler, itiraz sonuçları ile ilgili açıklama gününün belli olmadığını ve tesmerin sayfasını takip etmemi söyledi.

itiraz için tesmere dilekçe verdiniz mi? yoksa sadece internet üzerindenmi başvuru yaptınız ?

HaCkHaN ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:

itiraz için tesmere dilekçe verdiniz mi? yoksa sadece internet üzerindenmi başvuru yaptınız ?
internet üzerinden başvuru yapılıyor dilekçeye gerek yok.

sen itiraz başvurusu yaptınmı sinan

İtirazlar ne zaman açıklanır arkadaşlar? Pazartesi olabilir mi sizce?

açıklamasada sen kalmışsın gibi çalış derim.
sen hangi dersten itiraz etmiştin? puanın kaçtı

Ben Denetimden ettim 42 almıştım.Ama eşim umutlanma diyor.Zaten bu dönem sadece Finansal Tab.Analizinden başvurdum.Çalışmaya vakit yok diye.İşler malum çok yoğun.Şimdi ona bile çalışmaya vakit bulamıyorum.

shatz ' Alıntı:
nasıl gerek yok ya tabiki gerek var.itirazın boşa gitti hackhan

hadi canım , yoksa sen dilekçe verdinmi? vergi bi daha değerlendirilsin diye

Hat-İce ' Alıntı:
Ben Denetimden ettim 42 almıştım.Ama eşim umutlanma diyor.Zaten bu dönem sadece Finansal Tab.Analizinden başvurdum.Çalışmaya vakit yok diye.İşler malum çok yoğun.Şimdi ona bile çalışmaya vakit bulamıyorum.

geçenler oldu daha önceleri itiraz sonuçlarına göre , bence belli olmaz...ama sen yinede çalışmayı esirgeme.

bende maliyetten başvuru yaptım ama sınava girmicem heralde..girmessem hakkım yanmıyor ama 2 yıllık süre işliyormuş,dolayısıyla hakkın yanma anlamına gelmiyormu bu?

Bence yanıyor.Niye 2 seneye sıkıştırıyorlarsa.Staj 3 yıl oldu sınav süreside 3 olmalı.

HaCkHaN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
nasıl gerek yok ya tabiki gerek var.itirazın boşa gitti hackhan

hadi canım , yoksa sen dilekçe verdinmi? vergi bi daha değerlendirilsin diye

İtiraz sadece internetden yapılıyor ve dilekçe gerekli değildir. Online işlemler menüsünden itiraz başvuru kontrolü yapabilirsin orada başvurun ve itiraz ettiğin ders görünüyorsa problem yoktur.

HaCkHaN ' Alıntı:
Hat-İce ' Alıntı:

geçenler oldu daha önceleri itiraz sonuçlarına göre , bence belli olmaz...ama sen yinede çalışmayı esirgeme.

bende maliyetten başvuru yaptım ama sınava girmicem heralde..girmessem hakkım yanmıyor ama 2 yıllık süre işliyormuş,dolayısıyla hakkın yanma anlamına gelmiyormu bu?

İki yıl içerisinde 5 sınav hakkı vardır ve derse ön kayıt yapıldığı zaman 5 haktan birisini kullanmış olursun. Eğerki kayıt yaptırmasaydın bir tane olan erteleme hakkını kulanmış olurdun. Bence sınava gir.

!!İTİRAZ EDEN ARKADAŞLAR!!
İtiraz sonuçları açıklanmıştır, online işlemler menüsünden görüntüleyebilirsiniz. Ana sayfada duyuru yapılmamış!
Para yatırma ve kayıt yapma süreside belirtilmemiş bir an önce işlemlerinizi tamamlayın!!!

Gördüm.Ama malesef birşey değişmemiş.Gerçi değişeceğini sanmıyordum zaten.Hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar bende bir derse itiraz etmiştim itiraz sonucu aynı değişmemiş ankara tesmeri aradım cuma günü sınav başvurularını son dediler

sınav başvurusunu internet üzerinden yapmamız yeterli mi ? ekstradan dilekçe filan yazılıyormuş tesmere , şu derslerden gireceğim diye filan bilgisi olan varmı ?

2.ve sonraki girişler için internetten başvuru yeterli. Başvurunu tamamladığında seçtiğin dersleri belirtir bir dilekçe çıkıyor ..