Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

slm arkadaşlar bende meslek hukuku, temel hukuk ve maliyet muhasebesinden kaldım.
Odanın kursuna giden arkadaşlar hangi konularda ağırlıklı durdular.Yardımcı olabilirmisiniz.Çalışmaya vaktimiz
kalmadı ve çok panik oldum :(
Bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum :)

hakankrl ' Alıntı:
2.ve sonraki girişler için internetten başvuru yeterli. Başvurunu tamamladığında seçtiğin dersleri belirtir bir dilekçe çıkıyor ..

o dilekçeylemi gidiyoruz sınava?

Ebrucan ' Alıntı:
slm arkadaşlar bende meslek hukuku, temel hukuk ve maliyet muhasebesinden kaldım.
Odanın kursuna giden arkadaşlar hangi konularda ağırlıklı durdular.Yardımcı olabilirmisiniz.Çalışmaya vaktimiz
kalmadı ve çok panik oldum :(
Bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum :)

bütün konular

arkadaşlar sınav komisyonu dğişmiş mi acaba haberi olan arkadaş varmı bide maliyetten hangi konulara ağırlıklı olarak çalışıyorsunuz

b-64797-icon.gif
admin_fast'dan -> Forum Kuralları
Hatalı mesajın sağ üst tarafındaki
modify.gif
Değiştir butonuna basarak düzeltiniz.

gamzeuzum ' Alıntı:
arkadaşlar sınav komisyonu dğişmiş mi acaba haberi olan arkadaş varmı bide maliyetten hangi konulara ağırlıklı olarak çalışıyorsunuz

sınav komisyonunu bilmiyorum ama maliyette gene yurdakul hoca varmış. Dün yücel beyden öğrendik.
Bende maliyetten giricem tüm konulara bakmaya çalıştım ama. smm tablosu, standart maliyet ve dağıtımlara ağırlık verdim gibi.

slm arkadaşlar smmm belgesini almak için gerekli evrakların listesine ihtiyacım var nette bulabilirmiyim acaba bilgi verir misiniz? :)))

Tesmerin sitesinde var üyelik işlemleri bölümünde

13-14 MART 2010 SMMM MALİYET YETERLİLİK SINAVI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.
Dün Maliyet sınavının ilk sorusunda her 3 maliyet sistemi içinde ayrı ayrı gelir tablosu düzenlenmesiyle ilgili yeterli açıklama yapılmadığından dolayı biçoğumuz soruya hakim olamadık ve çoğumuz ya tek gelir tablosu yaptık yada hiç yapmadık..
İşin ilginç tarafı Sınavın son 20 dk sında sınıfa birisi girip gelir tablosu her 3 maliyet yöntemi içinde yapılacak dediğinde sınıfın yarısı boşalmıştı..
ve o dakikadan sonra dikkatimiz dağıldı kafamız karıştı..
zaten yeterince stresli başladığımız bir sınavı sağlıklı sonuçlandıramadık..
Bu durum haksızlığa yol açacağından burda dile getirmek istedim.
Belki istanbuldaki yada izmirdeki arkadaşlar bizden önce uyarıldı konuyla ilgili..
bu durum beni çok rahatsız etti.
konuyla ilgili Tesmeri aradım yazılı dilekçeyle durumu anlatın biz ilgililerle görüşürüz dedi..
sizden isteğim konuya ilgili duyarlılığı göstermeniz..
ilk soruyla ilgili gelir tablosuna kadar olan kısım dikkate alınsın gelir tablosundan sonrakiler dikkate alınmadan puanlama yapılsın.
yoksa bu sınav hiçbirimiz için adil olmayacak..

Tesmerin sitesinde var üyelik işlemleri bölümünde

teşekkür ederim ama tesmer değil de ismmmo nın sitesindeymiş :)))

Ynt: 13-14 MART 2010 SMMM MALİYET YETERLİLİK SINAVI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

naz_lı ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.
Dün Maliyet sınavının ilk sorusunda her 3 maliyet sistemi içinde ayrı ayrı gelir tablosu düzenlenmesiyle ilgili yeterli açıklama yapılmadığından dolayı biçoğumuz soruya hakim olamadık ve çoğumuz ya tek gelir tablosu yaptık yada hiç yapmadık..
İşin ilginç tarafı Sınavın son 20 dk sında sınıfa birisi girip gelir tablosu her 3 maliyet yöntemi içinde yapılacak dediğinde sınıfın yarısı boşalmıştı..
ve o dakikadan sonra dikkatimiz dağıldı kafamız karıştı..
zaten yeterince stresli başladığımız bir sınavı sağlıklı sonuçlandıramadık..
Bu durum haksızlığa yol açacağından burda dile getirmek istedim.
Belki istanbuldaki yada izmirdeki arkadaşlar bizden önce uyarıldı konuyla ilgili..
bu durum beni çok rahatsız etti.
konuyla ilgili Tesmeri aradım yazılı dilekçeyle durumu anlatın biz ilgililerle görüşürüz dedi..
sizden isteğim konuya ilgili duyarlılığı göstermeniz..
ilk soruyla ilgili gelir tablosuna kadar olan kısım dikkate alınsın gelir tablosundan sonrakiler dikkate alınmadan puanlama yapılsın.
yoksa bu sınav hiçbirimiz için adil olmayacak..

ben izmirde girdim sınava yarım saat sonra sınıftan biri hocaya sordu burda ayrı ayrı mı yapcaz tabloyu tek mi dedi...hoca da ben bilmiyorum ,bildiğinizi yapın dedi...sonra sınıftan biri arkadaşına hepsini yapcaz derken duydum ama açıkçası cesaret edemedim.karıştırırım ya da tek istiyorlarsa diye ,o yüzden oraya kadar olan kısmı yaptım sadece....

evet arkadaşlar konuyla ilgili bir dilekçe yazalım hepimiz ..soruda anlam karışıklığı vardı

MERHABA

BENDE 2010 ARALIKTA SINAVA GİRCEM DERS ÇALIŞMAYA BAŞLAMAM LAZIM...DERS NOTLARI VE ALINCAK KİTAPLAR KONUSUNDA YARDIMA İHTİYACIM VAR.

PİYASADA DEHA - İSLAM ÇANKAYA DIŞINDA KİTAP BULMAK ZOR...

NASIL DİĞER KAYNAKLARA ULAŞABİLİRİMM

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

Kendi içinde gayet orijinal bir soru olmuş.

Tebrik ederim.