HaCkHaN ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar,inşallah hepimiz geçeriz de kurtuluruz saçma sapan sınavlardan.Sistemin yanlışlıklarını hepimiz biliyoruz.Tekrar tekrar saymaya gerek yok.Onun için ne kadar kendimizi geliştirirsek o kadar ruhsatın değerini veririz.Son meslek sınavında YMM ile ilgili soruyu gördükten sonra sınav esnasında komisyondan o kadar nefret ettim ki,sırf bir daha bunlarla muhattap olmamak için bu dönem almayı istiyorum.
Ya evet soruları okuduğunda insanın çıldırması içten değil.
Yani YMM olmanın şartlarından banane beni SMMM yapmadın ki daha YMM lik düşüniim.
Ya Vergide hangi YMM ya da hangi Gelir Uzmanı KDV listesini ezbere bilir ki????
Ya o Analizin 1. sorusu ???
Yani Vergi Hukuku Sınavında VUK yoktu bu nasıl mantık ???
İnşallah geçmişizdir yaa. Bu stres çok sinir bozucu
bu soruyu neden bu kadar eleştiriyorsunuz , sonuçta meslek hukuku dersinde bulunan bir konu değil mi,mesleğimizle ilgili değil mi?
Ciddi ciddi bu şekilde mi düşünüyorsun ?
ciddi ciddi bu şekilde düşünüyorum, gayet normal bir soru , YMM olmayı düşünen hiç arkadaşımız olmayacakmı meslekte , hem meslek hukuku içerisinde bir konuysa tartışmaya bile gerek yok bence
Sevgili arkadaşım
3568 Meslek Hukuku dediğinde; Mesleğin Konusu, Mesleğin amacı dururken, SMMM ruhsatı altında yapabileceğimiz işler
ve yapamayacağımız işler dururken, Mesleğin icrasında karşılaşılacak Cezalar ve şartları dururken, Reklam yasağı, Haksız rekabet Yönetmelikler dururken, ve hatta ve hatta ne biliim odanın birliğin teşekkülleri dururken SMMM olacak bir arkadaş
YMM olmanın şartlarını bilse ne yazar bilmese ne yazar.
Amaç Meslek hakkında ne bildiğimizi sınamak sa ben YMM olmanın şartlarını hiçbir zaman öğrenmicem arkadaşım. SMMM oldukda YMM likmi kaldı LÜTFEN YAAA
Kendimize gelelim yaa ....