Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

HaCkHaN ' Alıntı:
biraz sakin ol tamam tamam geçtin :D

Bide sonuçlar açıklanıyomuş vergiden geçiyomuşum başka bi ders sürpris geliyomuş var yaa
O zaman noluum bilmem

Şaka bi yana en çok neden üzülüyorum biliyormusun
Yani vergiden o kadar çok şey ezberledim ki
Uygulamaların hepsini gözü kapalı çözerdim
Şimdi onları baştan çalışmak çok zoruma gidiyor yaa

ben vergiye hiç çalışmamıştım,yani geçmeyi hakketmiyorum,çalışanlar , emeğinin karşılığını inşallah alır.

yeterlilik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
akıllı adammış şu boğaziçili. benimde enteresan cevaplar verdiğim olmuştur ama '0' almışımdır :)

hava süper,benden tavsiye sana.Çık biraz hava al,iyi görünmüyorsun :D

neden ki ? senin hiç enteresan cevaplar verdiğin olmadı mı ?

hem söylesene bi mali tablolar hocasının notları bolmu? sen bilirsin? :)

2009 mart döneminden sonra Analizde Show yapıyorlar.Boş geçmediysen notları bol.

kardeş sende verde kurtul bu işten , hemen hemen her dönemde ismin var , her sayfada şafak saymışsın :)

Dediğim gibi Temmuz 2009 da girdim ilk defa.Kağıtları nasıl okuduklarını kimse çözmüş değil.Temmuzda kaldığım dersler,Kasım ayında daha zor geldi.Ama Temmuza göre daha iyi kağıtlarım ya almışımdır belgeyi yada tek dersten 40 la kalmışımdır.Hayırlısı artık hepimiz için.

Ben de temmuzda ilk defa girdim. Vergi ve hukuk hocasının notları kıt değil.Ama bol da değil. Hukukta 45 ler elli oluyor falan deniyor ya, o doğru ben yaşadım. Her zaman söylüyorum benim kağıdımdan 50 çıkmazdı. Okuyan hocanın yüreğine sağlık toplamış valla 50 yi.
Vergide de şunu gördüm istedikleri illa kanun dili değil. kitap gibi yazmana gerek yok.
Hukuktada durum aynı, ben ikisinide hiç çalışmadan girdim kitap açmadım.Şansım yaver gitti güncel hayatta kullandığım konulardan sorular geldi. Vergi tam tamına değerleme yapıyor. Ben sınavdan çıkınca eger okuyan insaflıysa 50-52 verir dedim. 52 ile geçtim.
tabi vergiyle - hukuku verince diğer kaldığım 3 derse hiç üzülmedim. Birde şu aralık sonuçları açıklansa bakalım bu 3 dersi ne yapmışız görücez. Ona göre çalışmaya başlıycam.

HaCkHaN ' Alıntı:
ben vergiye hiç çalışmamıştım,yani geçmeyi hakketmiyorum,çalışanlar , emeğinin karşılığını inşallah alır.
yok daha neler...Ben vergiyi çalışmadan verdim diye haketmedim mi yani.
Benimde bilgim kuvvetliymiş demek, sınava girerken vergiye çalışmadım ama yıllardır bu meslekte kafa patlatıyoruz. Mevzuat takip ediyoruz.

akkaya ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
akıllı adammış şu boğaziçili. benimde enteresan cevaplar verdiğim olmuştur ama '0' almışımdır :)

hava süper,benden tavsiye sana.Çık biraz hava al,iyi görünmüyorsun :D

neden ki ? senin hiç enteresan cevaplar verdiğin olmadı mı ?

hem söylesene bi mali tablolar hocasının notları bolmu? sen bilirsin? :)

2009 mart döneminden sonra Analizde Show yapıyorlar.Boş geçmediysen notları bol.

kardeş sende verde kurtul bu işten , hemen hemen her dönemde ismin var , her sayfada şafak saymışsın :)

Dediğim gibi Temmuz 2009 da girdim ilk defa.Kağıtları nasıl okuduklarını kimse çözmüş değil.Temmuzda kaldığım dersler,Kasım ayında daha zor geldi.Ama Temmuza göre daha iyi kağıtlarım ya almışımdır belgeyi yada tek dersten 40 la kalmışımdır.Hayırlısı artık hepimiz için.

Ben de temmuzda ilk defa girdim. Vergi ve hukuk hocasının notları kıt değil.Ama bol da değil. Hukukta 45 ler elli oluyor falan deniyor ya, o doğru ben yaşadım. Her zaman söylüyorum benim kağıdımdan 50 çıkmazdı. Okuyan hocanın yüreğine sağlık toplamış valla 50 yi.
Vergide de şunu gördüm istedikleri illa kanun dili değil. kitap gibi yazmana gerek yok.
Hukuktada durum aynı, ben ikisinide hiç çalışmadan girdim kitap açmadım.Şansım yaver gitti güncel hayatta kullandığım konulardan sorular geldi. Vergi tam tamına değerleme yapıyor. Ben sınavdan çıkınca eger okuyan insaflıysa 50-52 verir dedim. 52 ile geçtim.
tabi vergiyle - hukuku verince diğer kaldığım 3 derse hiç üzülmedim. Birde şu aralık sonuçları açıklansa bakalım bu 3 dersi ne yapmışız görücez. Ona göre çalışmaya başlıycam.

vergi ve hukuk ile yaptığın analizlerine katılıyorum

akkaya ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Benimde bilgim kuvvetliymiş demek, sınava girerken vergiye çalışmadım ama yıllardır bu meslekte kafa patlatıyoruz. Mevzuat takip ediyoruz.

evet hackhan ne diyorsun :D :D :D :D :D

forum normal ateş seviyesine düştü
;D

Yapacak ne var ki?
Tek yapabileceğimiz beklemek beklemek beklemek .....
Şafak ne bu arada ?

akkaya ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

biliyorsan saygı duymak lazım

YETEEEEEEEEER! lilik sınavı.

şafak 13

hayırlı mutlu güzel haftasonları arkadaşlar

ne kaldı ki
çoğuuuuuuu gitti azı kaldı
;)

bu arada forumdaki diğer arkadaşlar uyuyorlar galiba

burakay ' Alıntı:
ne kaldı ki
;)
açıklanmasına 1 gün kala sana beklediğin 50 günden fazla gelirse o zaman anlayacaksın ;D çoğu gitti azı kaldı ;D

sinanyucel ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
ne kaldı ki
;)
açıklanmasına 1 gün kala sana beklediğin 50 günden fazla gelirse o zaman anlayacaksın ;D çoğu gitti azı kaldı ;D
Bir gün öncce 7/7 yapanları odadan arayıp (hatta genelde başkanın kendisi arıyormuş)
"Tebrik ederim sayın meslek mensubu aramıza hoş geldin diyorlarmış..."
7/7 bekleyenler aranmazlarsa o gece kabus olur kesin işte o zaman

hilalblc ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
ne kaldı ki
;)
Bir gün öncce 7/7 yapanları odadan arayıp (hatta genelde başkanın kendisi arıyormuş)
"Tebrik ederim sayın meslek mensubu aramıza hoş geldin diyorlarmış..."
7/7 bekleyenler aranmazlarsa o gece kabus olur kesin işte o zaman
her odanın arama zamanı farklı olabılır sımdı 7-7 yapanlar olabılır ama ya ben nıye aranmadım diye gece kabuslar görmesin sakin olmakta fayda var ;)

önümüzdeki haftaya açıklanacak ümidiyle başlayacağım,bu arada büro işleri olunca baya bi stresli olacak önümüzdeki hafta