sinanyucel
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
seni aradılarmı beni aradılar ;D
seni aradılarmı beni aradılar ;D
sinanyucel ' Alıntı:seni aradılarmı beni aradılar ;D
;D ;D ;Dyeterlilik ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:seni aradılarmı beni aradılar ;D
;D Telefonu kapattım ben.Rahatsız etmesinler diye. ;D
hackhan sen zaten kursa yazılmamısmıydın kaldıgın ders oldugunu bılıyorum ama bence kalmanla alakalı değildir mesela ben yazılmadım beni kim arayacakHaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar beni aradılar ama kurs için , demekki kaldığım dersler olmuş ki kurs için aradılar
sinanyucel ' Alıntı:hackhan sen zaten kursa yazılmamısmıydın kaldıgın ders oldugunu bılıyorum ama bence kalmanla alakalı değildir mesela ben yazılmadım beni kim arayacakHaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar beni aradılar ama kurs için , demekki kaldığım dersler olmuş ki kurs için aradılar
sinanyucel ' Alıntı:o zaman söze gerek yok değilmi ellerine sonuçlar ulaşmış demekki eğer kursa yazıl diye aradılarsa sonuçların açıklanmasıda yakın yanı aramaları bitsin açıklanır herhalde.
HaCkHaN ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:o zaman söze gerek yok değilmi ellerine sonuçlar ulaşmış demekki eğer kursa yazıl diye aradılarsa sonuçların açıklanmasıda yakın yanı aramaları bitsin açıklanır herhalde.
sadece aramadılar , kağıtta geldi , mart sınavına başvurunun nasıl yapılacağı hakkında
hackhan ne diyeceksin doğrumudur?hilalblc ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:o zaman söze gerek yok değilmi ellerine sonuçlar ulaşmış demekki eğer kursa yazıl diye aradılarsa sonuçların açıklanmasıda yakın yanı aramaları bitsin açıklanır herhalde.
sadece aramadılar , kağıtta geldi , mart sınavına başvurunun nasıl yapılacağı hakkında
Nerden çıkaraıyosunuz bu kadar asparagaz haberi
Boşuna şafak saymayın arkadaşlar
Şubatın 10 unudan önce açıklanması çok zor dediler
Cumartesi günü odadan tanıdığım iki kişi de
O nedenle boşa saymayın şubatın 8 inde açıklanacak
sorry
sinanyucel ' Alıntı:yaw hakikaten anlayamadım bu ne hız ne çabuk belli olmuş o zaman açıklasınlar bu ne azap :'(
hackhan nerdesin????yeterlilik ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yaw hakikaten anlayamadım bu ne hız ne çabuk belli olmuş o zaman açıklasınlar bu ne azap :'(
Yahu açıklanmadı ki zaten,nerden çıkardınız anlamadım ki
sinanyucel ' Alıntı:hackhan nerdesin????yeterlilik ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yaw hakikaten anlayamadım bu ne hız ne çabuk belli olmuş o zaman açıklasınlar bu ne azap :'(
Yahu açıklanmadı ki zaten,nerden çıkardınız anlamadım ki
doğru mu söyle hadiii söylesinanyucel ' Alıntı:peki hackhan sana gelen kurs kagıtları doğrumu? :