Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

islam Çankayanın yeterlilik kitabı olanlar arkadaşlar, bana sadece maliyet muhasebesi kısmı lazım. Fotokopi çektirip bana yollayabilecek bir arkadaş varmı ?
(masrafları bana ait )

Eğer hepsini vermişsen aynen iadeli yollarsın.Gıcıklık olsun :D Ben istanbul odasına bağlıyım.Bize Cepten mesaj geliyor geçen dönem bana da gelmişti daha açıklanmadan.Adamların içine doğdu demiştim.Bu dönem daha gelen bir şey yok.Ama sonuçlarla alakası yoktur heralde :-\

ismmmo açıklanmadan gönderiyormu mesajları şimdi hepten yandık açıklanana kadar mesaj rüyaları görmeye başlarız ;D

sinanyucel ' Alıntı:
ismmmo açıklanmadan gönderiyormu mesajları şimdi hepten yandık açıklanana kadar mesaj rüyaları görmeye başlarız ;D

Geçen dönem gelmişti bana msj.Bu dönem daha gelmez sınav tarihine ne kaldı şunun şurasında :D

komplo teorileri kurmayalım arkadaşlar , sınavlar okundu :)

HaCkHaN ' Alıntı:
komplo teorileri kurmayalım arkadaşlar , sınavlar okundu :)
okunduysa bu azap niye açıklasınlar yolumuza bakalım ne kaldı sınava hadi 1 ders kaldın mühim değil 3 ü 5 i olan ne yapsın önümüzdeki aylar işler de yoğun kim çıkacak bu işin içinden zaten binbir zorlukla stajerliği görmüş kişileriz bari bunu uzatmasınlar baskı yok arkadaşlar baskı lazım birlik lazım vallahi kapılarında bile yatmaya razıyım biraz şeffaf olsalar!!!!

alemin kralı geliyorrrrr geliyor geliyorrrr

iyi haftalar herkese..
bu aranma olayı nedir arkadaşlar?yani 7/7 yapanları mı arıyorlar yoksa tüm dersleri verenleri mi?bi de tesmer mi arıyor oda mı?

geçen dönem ilk haberler antalya odasından gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. eğer forumumuzda antalya odasından arkadaşlarımız varsa lütfen bizleri bilgilendirsin.

hilalblc ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
o zaman söze gerek yok değilmi ellerine sonuçlar ulaşmış demekki eğer kursa yazıl diye aradılarsa sonuçların açıklanmasıda yakın yanı aramaları bitsin açıklanır herhalde.

sadece aramadılar , kağıtta geldi , mart sınavına başvurunun nasıl yapılacağı hakkında

Nerden çıkaraıyosunuz bu kadar asparagaz haberi :)

Boşuna şafak saymayın arkadaşlar
Şubatın 10 unudan önce açıklanması çok zor dediler
Cumartesi günü odadan tanıdığım iki kişi de
O nedenle boşa saymayın şubatın 8 inde açıklanacak
sorry

o zaman kalan süre dersleri çalışmak için yeter mi?

Anlaşıldı bu haftanın paronayası da bu. Arıyacak lar mı aramayacaklar mı? Ya bunlar da olmasa nasıl geçer bu zaman. Allah sizden razı olsun. ( Bu mesajı yazarken telefon çaldı, yüreğim ağzıma geldi walla :))

scarlet benim 6.hissim kuvvetlidir sen 4 tanesini verebildin gibi içme his doğuyor , kızma bu kardeşine :)

METE 22 ' Alıntı:
geçen dönem ilk haberler antalya odasından gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. eğer forumumuzda antalya odasından arkadaşlarımız varsa lütfen bizleri bilgilendirsin.
sen öyle yazınca antalya smmm odasına baktım sınav sonuçları ekranına girdiğimde güncelleniyor diye yazıyor bu dönemde antalya erken açıklayacak galiba.