Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

sinanyucel ' Alıntı:
METE 22 ' Alıntı:
geçen dönem ilk haberler antalya odasından gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. eğer forumumuzda antalya odasından arkadaşlarımız varsa lütfen bizleri bilgilendirsin.
sen öyle yazınca antalya smmm odasına baktım sınav sonuçları ekranına girdiğimde güncelleniyor diye yazıyor bu dönemde antalya erken açıklayacak galiba.
[/quote

antalya odasına kayıtlı isen telefonla aramanız mümkün mü? onlar en azından hafta tahmini yapabilirler bence.

Minik ' Alıntı:
8 Şubat mı ??? ??? Pufff
Yani tam 8 şubat olarak gün vermiyorum
Ama ilk haftasının sonunda dediler 5-6 şubat gibi yani
oda hafta sonu olduğuna göre
Hafta başı 8 i %99 8 Şubat gibi görünüyor

sevtug ' Alıntı:
iyi haftalar herkese..
bu aranma olayı nedir arkadaşlar?yani 7/7 yapanları mı arıyorlar yoksa tüm dersleri verenleri mi?bi de tesmer mi arıyor oda mı?

Sevgili Sevtuğ

Açıklanmasından 1 gün önce odadan hatta bazen bizzat başkan
telefonla arıyormuş 7/7 yapanlara
Sayın Meslek Mensubu aramıza hoş geldin diye

Ertesi günde tüm herkesinki açıklanıyormuş.

İnşallah bizi de ararlar

bu haftada Varmısın-Yokmusun Arandınmı-Aranmadınmı diye geçecek galiba ;D

sinanyucel ' Alıntı:
bu haftada Varmısın-Yokmusun Arandınmı-Aranmadınmı diye geçecek galiba ;D

1 gün önce diyorum arkadaşlar
Öyle 1 hafta 10 gün önceden aranmazsınız sakin olun...
Staj başlatmada da öyle olmadı mı
1 gün önceden odadan haber alabiliyorduk.
Ben öğrendim 1 gün önceden biliyordum.
Ama ertesi gün açıklandı...;)
Hackhan duyurulur....

Arkadaşlar 7/7 yapanlar değil sadece,hak eden herkes aranıyor.İstisnalar olabiliyor ama çok nadir aranmayanlar oluyor.Bu arada İstanbul,Ankara odalarının kesin oalrak aradığını biliyorum diğerlerini bilmiyorum.8 şubatta açıklanacak diyorsunuz,15 günlük itiraz ve 15 günde açıklanması,tekrar çalışılması,başvuru tarihi vs..Onun için başvuru tarihine baktığımızda 8 şubatın çok geç olduğunu söylemek gayet mantıklı.Odaların ne dediğine fazla takılmayın.Odalara ne zaman gideceğini onlar bilemez,bilselerde kesin tarih vermezler.Benim düşüncem bu ;)

İNŞALLAH ERKEN AÇIKLANIRDA DERS ÇALIŞMAYA ZAMAN KALIR. EĞER SINAV KAĞITLARI OKUNDU DA YAYINLANMASI İÇİN BEKLETİLİYORSA ;BAZI İNSANLARIN BİZLERİ MERAKTA BIRAKMAK HOŞLARINA GİDİYOR HERHALDE ....

yeterlilik ' Alıntı:
Arkadaşlar 7/7 yapanlar değil sadece,hak eden herkes aranıyor.İstisnalar olabiliyor ama çok nadir aranmayanlar oluyor.Bu arada İstanbul,Ankara odalarının kesin oalrak aradığını biliyorum diğerlerini bilmiyorum.8 şubatta açıklanacak diyorsunuz,15 günlük itiraz ve 15 günde açıklanması,tekrar çalışılması,başvuru tarihi vs..Onun için başvuru tarihine baktığımızda 8 şubatın çok geç olduğunu söylemek gayet mantıklı.Odaların ne dediğine fazla takılmayın.Odalara ne zaman gideceğini onlar bilemez,bilselerde kesin tarih vermezler.Benim düşüncem bu ;)

Tam emin değilim ama sanırım 3 yada 4 dönem önce giren bir arkadaşımın
Son ay açıklanmış sınavı.
yani 30 gün kala.... O nedenle standart bir tarih yok arkadaşlar.
Amam benim görüşümde şubattan önce açıklanmayacağı yönünde
Zira hocalarımızda aynısını söylüyor. O nedenle
RELAX PLEASE

sinanyucel ' Alıntı:
METE 22 ' Alıntı:
geçen dönem ilk haberler antalya odasından gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. eğer forumumuzda antalya odasından arkadaşlarımız varsa lütfen bizleri bilgilendirsin.
sen öyle yazınca antalya smmm odasına baktım sınav sonuçları ekranına girdiğimde güncelleniyor diye yazıyor bu dönemde antalya erken açıklayacak galiba.

evet geçen dönem istanbul ve ankara odaları kazananları ararken antalya odası sınav sonuç listelerini scan edip internet sayfasında yayınlamıştı. Bizde kendilerini takdir etmiştik.
Bende antalya'yı takip edelim derim.

yeterlilik ' Alıntı:
bencede mantıklı bir açıklama

forumda antalya odasına kayıtlı olan yok mu? telefonla arayıp açıklanabileceği haftayı sormanız mümkün mü?

hilal milletin moralini bozmasana :D

ocak 22 gibi açıklanacak varmısın iddaa ya? :)

sinanyucel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
bencede mantıklı bir açıklama

bencede

HaCkHaN ' Alıntı:
hilal milletin moralini bozmasana :D

ocak 22 gibi açıklanacak varmısın iddaa ya? :)

hilal sanki tesmer den biriymiş gibi konuşuyor

yaklaşık 30 dakika önce Tesmeri aradım
bana dedikleri takdir komiyonun 60 gün yasal sürelerinin olduğunu bize bilgi vermediklerini söyledi....

arkadaşlar,
Edirne de erken öğrenmişti gecen dönem,
arkadşaıma arattım, gelen bişey yok henüz demişler,

en az biizm kadar bi haberler,ama cevher Antalya da yatıyor,biz arasak bişi demezler mi?
yoksa yüzlerce insna doğuracak (geçerli bi sebep var ortada)

Hilal,sen kendini 8 şubata ayarla.Erken açıklanırsa bakmak yok ama notlarına :D

Hatçe ' Alıntı:
arkadaşlar,
Edirne de erken öğrenmişti gecen dönem,
arkadşaıma arattım, gelen bişey yok henüz demişler,

en az biizm kadar bi haberler,ama cevher Antalya da yatıyor,biz arasak bişi demezler mi?
yoksa yüzlerce insna doğuracak (geçerli bi sebep var ortada)

bence şu an iyi tahmini antalya odası yapar