personel maaş programı

Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hayırlısı diyelimde aldırma hem yarın daha erken olsa olsa perşembe olur sen yinede kendini umutlandırma rahatsız olma yani ;) inşallah diyelim yinede cuma olur.

Hatçe ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Hatçe ' Alıntı:
benim gözlerim daha büyük:) ;D

gözleri büyük olan kişiler , gizemli bir kişilik olarak algılanırlar , oysaki sana yanaşma cesareti gösteren kişiler ; ''hiçte düşündüğüm gibi değilmiş '' derler , çünkü karşısındaki gizemi kaybetmiştir , yerine doğallık gelmiştir , içtenlik , kendini özgü bir duygusallık
çok hassassın,

27 yıl gizemi kısık gözlüler taşıyor sanıyordum,tüm fikrimi değiştirdin.

27 yıldır kalbin atıyor , 27 yıldır nefes alıyorsun , 27 yıldır seni seven birileri var , 27 yıldır ..... , 27 yıldır......

peki kalbinin tek yolu nereye ulaşıyor , hiç o yolun sonunu düşündün mü , sevdiklerimizi birer birer kaybedeceğimizi veya birgün kaybolup gideceğimizi karanlıklar ülkesine..

mantığınla hareket etmek acı veriyor işte sana görüyorsun , biraz kalbine kulak ver

HaCkHaN ' Alıntı:
Hatçe ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Hatçe ' Alıntı:

gözleri büyük olan kişiler , gizemli bir kişilik olarak algılanırlar , oysaki sana yanaşma cesareti gösteren kişiler ; ''hiçte düşündüğüm gibi değilmiş '' derler , çünkü karşısındaki gizemi kaybetmiştir , yerine doğallık gelmiştir , içtenlik , kendini özgü bir duygusallık
çok hassassın,

27 yıldır kalbin atıyor , 27 yıldır nefes alıyorsun , 27 yıldır seni seven birileri var , 27 yıldır ..... , 27 yıldır......

peki kalbinin tek yolu nereye ulaşıyor , hiç o yolun sonunu düşündün mü , sevdiklerimizi birer birer kaybedeceğimizi veya birgün kaybolup gideceğimizi karanlıklar ülkesine..

mantığınla hareket etmek acı veriyor işte sana görüyorsun , biraz kalbine kulak ver

yoooo acı yok,
karanlıklar ülkesi de yok:)

herşey çok güzel olacak

Hatçe ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Hatçe ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Hatçe ' Alıntı:

çok hassassın,

yoooo acı yok,
karanlıklar ülkesi de yok:)

herşey çok güzel olacak

acı olmaya bilir , karanlıklar ülkesinde olmayabilir,sevdiklerinle birliktete olabilirsin şuanda.. ama ben bunumu diyorum..

kurduğum cümleyi,hangi pembe umutlarla kamulfe ediyorsun. neyi hatırlamamaya çalışıyorsun,neyi unutmaya !

sonsuza kadar sevdiklerinle birlikte yaşa demeyi o kadar çok isterdim ki,realiteler bu kadar çok canımı sıkmasaydı.

''herşey çok güzel olacak''

ilk izlediğim türk filmiydi,bu cümle başka bir şey çağrıştırmıyor bana. zaten o filmin sonuda kötü bitmişti , hiç bişey güzel olmamıştı..

böyle konuşup karamsar olduğumu düşünme, 5 dakikada sulara gömülen ruh , 5 dakikada bulutlarada yükselebilir

arkadaşlar yazdıklarınızla uzaktan yakından alakalı olmayan bi soru sormam gerekio...hukuk dersi için hangi kitaptan yararlanıyorsunuz:S:S:

HaCkHaN ' Alıntı:
ben şimdi aradım

ellerine ulaşmamış,yasal süresi 60 gün dedi

eh ne diiim bu iddiaya benim dahada yaklaştığımın göstergesimi ne ??? ::)

Allah'ın izniyle hukuk derslerinden geçtim çok şükür.Kursa yeterlilik için hiç gitmedim.Hukuk derslerinde tamamen dehadan yararlandım ve genel hukuktan ismmmo nun yeni kanunlarla ilgili kitabının özetini çıkartıp onu da çalıştım fakat yeni kanundan çıkmamıştı :) hatırladığım kadarıyla

arkadaşlar iyi akşamlar.uzun süreden beri forma yazmıyordum.bu vergi bende stres yaptı.sınav sonuçları açıklanmadı ama bir kursa yazıldım sonra o kurstan ayrılmak zorunda bırakıldım.sonra başka bir kursa yazıldım.şimdi herşey yolunda gidiyor.ders çalışmaya başladım.aynı konuları çalışmak midemi bulandırsada ne yapayım.bugün tesmeri aradım,bir arkadaşıda arattırdım.ama malesef bir bilgileri yok.hocamıza sorduğumuzda bu ay beklemeyin dedi.ama tabi ben ona inanmadım.benden bu kadar.
bir arkadaş hukuktan kaynak sormuş,ben arif kocamanın kitabını çalışmıştım.işkanununu kitabını alıp özet çıkarmıştım.birde sgk tabi.muratın hukuk özetleribu konuda mükemmel tavsiye ederim.

elyesa.06 ' Alıntı:
arkadaşlar yazdıklarınızla uzaktan yakından alakalı olmayan bi soru sormam gerekio...hukuk dersi için hangi kitaptan yararlanıyorsunuz:S:S:

Arif kocaman hukuk kitabını tavsiye ederim...

Bence bu ay kesinlikle açıklanacak diyorum.Şubat 1 bile olmaz.60 günü her dönem sayıklıyorlar.

Bence, ocak 27 ile 28 arası diyorum. Daha erken beklemeyin.

attiriverin gari bakalım hanginizin tutucak :) :D

günaydın arkadaşlar
şafak 2 gün

artısı'nı artık zaman gösterecek

Karlı bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar :)

kesinlikle katılıorum bu hafta bile acıklanabilir en gec öbür hafta