tembell ' Alıntı:ben teknikler kısmını 10 madde olarak
ve hasan türedi nasıl yazdıysa öyle yazdım
raporlama standartları ve çalışma alanınıda öyle
fikizi sayımla ilgili sıralamayı karıştırdım o kadar.
geçerim di mi ???
inşallah 2 dersten girdim kesin geçtim diyemiyorum.Hat-İce ' Alıntı:tembell ' Alıntı:ben teknikler kısmını 10 madde olarak
ve hasan türedi nasıl yazdıysa öyle yazdım
raporlama standartları ve çalışma alanınıda öyle
fikizi sayımla ilgili sıralamayı karıştırdım o kadar.
geçerim di mi ???
Açıkcası benim cümlelerim de Hasan Türedi'nin kitabından.O nedenle geçeriz diye umut ediyorum.
battibalikyangider ' Alıntı:hakansoylu ' Alıntı:Arkadaşlar,denetim ve finansal dersleri ile ilgili notların kıt olduğunu biliyorsunuz.Denetimden çoğunluk geçer ama ben derim ki yine çok yüksek notlar beklemeyin
denetimzede bunu sana dediler galba ;D
denetimzede ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:hakansoylu ' Alıntı:Arkadaşlar,denetim ve finansal dersleri ile ilgili notların kıt olduğunu biliyorsunuz.Denetimden çoğunluk geçer ama ben derim ki yine çok yüksek notlar beklemeyin
denetimzede bunu sana dediler galba ;D
battı balıkyangider arkadaşım sana sölüyor bence bana 50 yeter sen 57 istiyorsun ortalamayı tutturmak için
keşke yazsaydın kağıdın altına küçük bir not yazan arkadaşlarım var nolcakki?
medcezir ' Alıntı:ya arkadaşlar son soruda denetimde açıklama istemiyordu değilmi sadece sıralamasını istiyordu yanlışmıyım
valla konuşulanları görünce psikopata sarıyorum iicene deli oluo insan
sedateroglu ' Alıntı:Ben açıklama yaptım. Temmuz sınavında açıklama istemediği zaman sadece sıralayınız diye bi ibare kullanmıştı. Oradan jeton düştü. Hiç açıklama yapmamaktan iyidir diye düşündüm. Ama açıklama yaptık diye puan kıracaksa sayın denetimzede ve ben kalır siz geçerseniz artık o nicki bundan sonra ben kullanırım. Siz de kendinize yeni nick alırsınız![]()