Aralık Maliyet Muhasebesi

Ynt: Aralık Maliyet Muhasebesi

ayyuk ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
fireliyi çözdüm ama dogru mu bilmiyorum
hatırlamıyorum sonuclara baksamda cıkaramıyorum ne yaptığımı
sanırsam sonuclar dogru değil.
ama 60 aldım geçtim.
60 puanlık soruda cok inat ettim çözmeden cıkmıcam dedim ::)

sedat bak hatta tembellde 60 puanlık soru demiş :D
temmuz sınavı için o temmuzda geçtim ben ama maliyette hep 60-40 oluyo ki

sedatla inatlaşıyorum da o aralık için 55 45 diyor bende 60 40 diyorum
o da senle tembell yazmayın hep yanlış yazıyorsunuz diyor :D hala ona muhalif olduğumuzu anlamadı :D

ben 3 kere üst üste yanlış yazdım ama ya

bi türmob baskanı olarak eski baskanı yazdım
bi 53 ortalama ile geçiyom yazdım
bide stonhand yerine sedat yazdım

ben yaşlandım :D

;D ya bende öyle yaş oldu 26 o zaman sedat yine haklı 55 45 sanırım olur o kadar gaf ya normal stres falan neyse konuyu dağıtmayım burda son durum 55 45 demekki :D

ayyuk ' Alıntı:
;D ya bende öyle yaş oldu 26 o zaman sedat yine haklı 55 45 sanırım olur o kadar gaf ya normal stres falan neyse konuyu dağıtmayım burda son durum 55 45 demekki :D

Vay dövmeci kardeşliği bana muhalif ha..:) İyi öyle olsun bakalım, bir de üsteliyor yawww. 45-55 işte kabak gibi.:) Siz şimdi tembelle beraber incir ağacı aramaya gidin. Ham incirin sütüyle birbirinizin dövmelerini silin. Ruhsat töreninde hippi demesinler size :)

;D ;D ya annem bana turist ömer diyor kafada hiphopcı şapkası pantolon düşük dövme piercing sırt çantası arkadaşlarla yürüyoruz yoldan geçen birine sorsak sana kimse smmm demez diyorlar doğru valla :D ama değişcem anneme en azından böyle diyorum ;D

ayyuk ' Alıntı:
;D ;D ya annem bana turist ömer diyor kafada hiphopcı şapkası pantolon düşük dövme piercing sırt çantası arkadaşlarla yürüyoruz yoldan geçen birine sorsak sana kimse smmm demez diyorlar doğru valla :D ama değişcem anneme en azından böyle diyorum ;D

:):):):)

sedateroglu ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

Vay dövmeci kardeşliği bana muhalif ha..:) İyi öyle olsun bakalım, bir de üsteliyor yawww. 45-55 işte kabak gibi.:) Siz şimdi tembelle beraber incir ağacı aramaya gidin. Ham incirin sütüyle birbirinizin dövmelerini silin. Ruhsat töreninde hippi demesinler size :)
bi kerem benim dövmelerimi kışın kimse göremez :) törende kışın :D
yazında kolumda ki gözüküyo o da Atatürk imzası sildirmem :-\ bide kedim var , meleğimde görünüyo ya ben hiçbirini sildirmem ama hippi gibi giyinmiyom :)

90 almışım bekliyordum ama. hiç bir derse çalışmadım maliyete çalıştıığım kadar.

55 almıştım ve hiç ama hiç beklemiyodum açıkcası kalmam gereken bir dersti maliyet yerine meslekten kalmışım :D sorularım yarım yarımdı ama cetvel ve düzenli kağıt işe ayrıyo anladım

bende meslekten kalmam gerekıreken malıyetten kalmısım sok oldum..malıyetten ıkı kagıt doldurmustum..

tembell ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

bi kerem benim dövmelerimi kışın kimse göremez :) törende kışın :D
yazında kolumda ki gözüküyo o da Atatürk imzası sildirmem :-\ bide kedim var , meleğimde görünüyo ya ben hiçbirini sildirmem ama hippi gibi giyinmiyom :)

ya tembell ben çok dövme yaptırmak istiyorum özelden yardımcı olsana