Henüz kanun meclisten geçmedi! Geçmediği içinde mevcut yasal düzenlemelere uymaktan başka şansınız yok. Aradaki farklar eğer ödenmesi yönünde kanun çıkarsa nasıl yapılacağı da açıklanacaktır. Tahminim kasım bordroda da değişiklik olmayacak anca 01/2018 verilecek muhtasar ile farklar karşılanacak. Bu süre içinde işten çıkanların durumu da tam bir keşmekeş olacak.Şu an ekim bordrosunda ne yapıyoruz. Eksik tahakkuk mu yapılacak. Eksik yapılırsa sonra nasıl o farklar ödenecek.
Şu an ekim bordrosunda ne yapıyoruz. Eksik tahakkuk mu yapılacak. Eksik yapılırsa sonra nasıl o farklar ödenecek.
Böyle bir durum olacağı 01/01/2017 tarihinde dahi belli iken yasal düzenleme yapmak için neden 10-11 ay bekledilerse ondan.....
Bunuda neden bekletirler anlamış değilim...
Arkadaşlar bugün kasım ayı muhtasarını yaptım fakat eylülden bu yana biriken agileri eklemeyi unuttum. Tamamını aralık ayı muhtasarında indirsem sorun olur mu acaba, yoksa kasıma düzeltme mi vermeliyim?
Arkadaşlar bugün kasım ayı muhtasarını yaptım fakat eylülden bu yana biriken agileri eklemeyi unuttum. Tamamını aralık ayı muhtasarında indirsem sorun olur mu acaba, yoksa kasıma düzeltme mi vermeliyim?