sadece vergi ve meslek hukuku sorularını bulabildim. maliyeti bende merak ediyorum
esrasu vergi ve meslek hukuku sorularını nerden aldın.
Maliyet sorusu 2 taneydi . 1- evre safha fifo yönteme göre. Bu arada sordukları soru yurdakul hocanın kitabında ki evre safha sorusuydu. 2007 / 2.dönem ç.s.s aynı zamanda. 2- sözel soruldu matematiksel yönteme göre denklem kurup enerji ve bakım ın dağatılacak rakamlarını bulunuz dediler dağıtım yaptırmayan bir soruydu. Hatırladığım kadarıyla yazıyım soruyu. Enerji bakıma % 10 bakım enerjiden % 30 faydalanmaktadır. Bakım ve enerjinin dağatılacak gider paylarını matematiksel yönteme göre hesaplayınız.
Maliyet sorusu 2 taneydi . 1- evre safha fifo yönteme göre. Bu arada sordukları soru yurdakul hocanın kitabında ki evre safha sorusuydu. 2007 / 2.dönem ç.s.s aynı zamanda. 2- sözel soruldu matematiksel yönteme göre denklem kurup enerji ve bakım ın dağatılacak rakamlarını bulunuz dediler dağıtım yaptırmayan bir soruydu. Hatırladığım kadarıyla yazıyım soruyu. Enerji bakıma % 10 bakım enerjiden % 30 faydalanmaktadır. Bakım ve enerjinin dağatılacak gider paylarını matematiksel yönteme göre hesaplayınız.
Bilmiyorum bana pek evre sorulur gibi gelmiyor. Tek soru 100 puan tarzı olabilir. Bayadır tek soru sorulmamış. Staja başlamayı ankara üni. Hazırlamaya başlamış. Baya sınav tarzı değişmiş. Yeterlilikte aynı mantıktan giderse 7 ders içinde pek kolay bir sınav olmayacak gibi. Kasım döneminde staja başlama sorularına bakmıştım. Kademeli ve sapma onlarda da vardı 1 ay sonra yeterliliktede soruldu. Şimdi bu döneme bakınca evre safha fifo-tam maliyet değişken maliyet katkı tipli gelir tablosu- birinci dağıtım. Bu 3 lü evre 50 puan olsa , maliyetler 30 olsa , birinci dağıtım 20 puan olur heralde.
denetimden ne soruldu arkadaşlar. Denetime giren kimse yok mu ?
asmmo odasının maliyet muhasebesinden deneme sınavının cevabını da alabilir miyiz. teşekkkürler. herkese başaırlar
bu ne panik ! .. bence dalga geçmişler .. bu kadar kolay olamaz( maliyet muhasebesi için diyorum !!! )