Ba Bs Formunda Süre Uzatımı Var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan susu26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: BABS FORMUNDA SÜRE UZATIMI VARMI?

işi riske atmamak lazım bence.

Kurbanlığı hak ettiler işte, sabahtan beri stres, sinir... Resmen gevşedik, sinirler boşaldı şimdi. Boşlukta gibiyiz vesselam. Ba-Bs lerini bizim gibi son ana bırakan herkese geçmiş olsun, kolay gelsin.

bi şekilde bitirmek zorundaydık ama bu strese dayanamayacaktım artık iyi oldu ;) ee ben çıkıp bi gezip geleyim , iki gündür hayatla bağlantımız kesildi ;D

Arkadaşlar forumda herkes uzatıldı diye tutturmuş gidiyor :) kimse bunu teyit etmedi ayrıca bir açıklamada yok üst kurumdan dikkatli olun bence ...

arkadaşlarım şimdi 444 0 189 alomaliyeyi aradı böyle bir uzamanın olmadığını söylediler 16.30 itibari ile

ba-bs formları bugün bizi teyet gecer durmak yok yola devam bize bişey olmaz elhmd. :o :o

Odayı aradık, bilgileri yok maalesef. Uzatıldığını iddia eden derneği de aradım, telefonları hep meşgul. İstanbul odasından veya Gib den kesin bir şey çıkmayana değin tedbiri elden bırakmayınız.

arkadaşlarım siz bugün bitirin çünkü biz alışkınız son güne kadar beklemeye o yüzdn bir daha sıkıntı çekmemek lazım

Cep telefonuna mesal gelen bir arkadaş vardı, hangi odadan gelmiş mesaj bi söyleyebilir mi ?

bana şimdi SMMM odasından mesaj geldi Turmob'dan alınan bilgiye göre 10.11.2008 kadar uzatıldığı hk.

arkadaşlar ismmmo'dan bana da msj geldi, tebliğ no yok ancak uzatıldığı yazıyor
10 kasım 2008 3 kadar

444 0 189 u aradım kesin uzatılma yok dendi. Türmob yazmış ama dikkate almayın dedi. Saat 16:40 itibatıyla

müjdemi isterim müjdemi isterim
ba bs uzatıldı.10 kasıma kadar .....