Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çalışma günleri bağkurda fazla. Bu yüzden emekli olmak için başvuru yaptı bağkurdan. Başvurusu yüzde 80 kabul edilecek gibi ama daha kesin değil. Bizde ssk dan çıkış yaptık. Ama işçi hala çalışmaya devam ediyor.Merhaba
Bağkur emeklisi olmak istiyor ve çalışan bir işçi?? ben bu kısmı anlayamadım. Çalışma günleri bağkurdamı daha fazla.
Bilgisi olan üstadlardan cevap rica ediyorum.Evet çalışma günleri bağkurda fazla. Bu yüzden emekli olmak için başvuru yaptı bağkurdan. Başvurusu yüzde 80 kabul edilecek gibi ama daha kesin değil. Bizde ssk dan çıkış yaptık. Ama işçi hala çalışmaya devam ediyor.
Teşekkürler üstadım ama bu çalışana ihtiyacımız var. Çalıştırmamız gerekiyor. Acaba şöyle yapsak olur mu? İşe girişini sgdp ile yapıp daha sonra emekli olamazsa işe giriş bildirgesine düzeltme versek. Cezai yaptırımı ne olur?Merhaba
Ssk ve bağkur çalışmaları birlikte değerlendirileceği için talep hemen sonuçlanmayabilir.O yüzden biraz beklemenizde fayda var. Ancak emekli aylığı emeklilik talebini takip eden ay başından itibaren bağlanacağını düşünürseniz, en kötü ihtimalle ya talebi takip eden ay içinde sgdp çalışmasını başlatın, ya da emeklilik işlemlerini takip edip (e-devlete düşer herhalde) ona göre başlangıcını yapın.Bence en sağlıklısı aylığın bağlandığından emin olarak işlem yapmanızdır.
Vermediler.Çalışana emeklilik talebinde bulunduğu sırada bir belge verdiler mi?