parlak1980 ' Alıntı:merhaba,
aynı işverenin, ortağı olduğu başka sektöre ait işyerine işçi nakli olur mu ?
Sn.aday;aday ' Alıntı:çıkışını alacak haklarını alacak sonra yeniden giriş yapacak işverenlerin amacı burda genelde işçiyi kullanmaktır aman dikkatli olun yıllık izin kıdem vb haklarınızı alıın öyle çıkın sakın sana haklarınla beraber geçeceksin deyip kazık atmasınlar
aday ' Alıntı:ben ymm değilim smmm yim kimseye hakaret etmemek kalp kırmamak kırıcı olmamak lazım her meslekte çok değerli emektar üstatlar olduğu gibi sıradan insanlarda vardır yeminlilerde alkolik olup akşama doğru işe gelip önüne ne koyarsan imzalayan olduğu gibi üstadın üstadı ordünaryus diyebileceğimiz çok değerli büyüklerimizde var smmm lerdede aynı şekilde çok değerli meslekdaşlar olduğu gibi işe yaramazda çok ama bu hakareti gerektirmez memnuniyetsizlik ve şikayet var ama hakaret yok
aday ' Alıntı:çocukca konuşup kendinize güldürmeyin lütfen belliki daha çok genç ve toysunuz uslubunuzu takının kendinize gelin çok şükür ezilmedik de kimseyi ezmeyizde siz soru sorun biz elimizden geldiği kadaar yardımcı olmaya çalışalım ama biraz da kendi mantığımızı kullanalım maliyenin denetmenlerin en çok üzerinde dudukları şey vergi kaçırıyormusunuz usulsüzlük varmı haksızlık var mı ona bakarlar bunu bizzat kendileri söylüyor burda 770 in altına açılan alt hesabın bile adını soruyorlar maalesef uygun hesabı kendiniz açabilirsiniz vb burda kuruşdan dolayı fart var sizde kafanızı meşgul ediyorsunuz birde çok işgüzarlar var ona gerek yok efendim kuruş varmış da çok önemliymiş efendim çapraz kontrolde çıkarmış dünyanın denetimini incelemesini geçirdim gölgenizden bile korkar olmuşsunuz tedbirli olmak güzel detaylara önem verip herşeyi kuralına uygun yapmakda güzel ama çok daha önemli can alıcı noktalar dururken hemen işgüzarlık yapmaya kalkıyoruz çoğumuz soru sormaya değmeyecek soruları sormayalım önce arştıralım sonra kendimiz fikir yürütelim en son işin içinden çıkamazsak burdan soralım
aday ' Alıntı:Eyvah eyvah siz bu durumda sanırım dumanovski oldunuz özel usulsüzlükden hapı yuttunuz kesin ceza gelir diyecem ama vicdanım el vermiyor ay ne yapsak ki şimdi.Kardeşim sen dalga mı geçiyorsun kafa mı buluyorsun daha 2.mesajın bu sorsana 10 puanlık uzmanlık sorusuda burdan versin meslekdaşlar cevabı
Ve daha pek çok benzer içerikli , forum yönetimince de uygunsuz bulunup ÇÖP KUTUSU bölümünde görülebilen mesajlarınız yazılarınız....aday ' Alıntı:faturaları yırttığınıxa göre sanırım siz herşeyi bilen patronsunuz ya da orda çaycısınız ama yok hayır çaycı asla faturaların nüshasını yırtmaz kardeşim her tüccar önce faturayı öğrenir kaç nüshadır nasıldır içeriliği nedir diye siz hangi akla hizmet faturayı yırtıyorsunuz sorunuza gelince karşı taraf fatuurayı iptal etmiyorsa sizde ona fatura kesersiniz ben de işledim dersiniz olur biter sıkıntı yok çözüm çok