Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Ynt: Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

kanunkaide ' Alıntı:
Iron Maiden, 1975 yılında Londra'da kurulmuş bir İngiliz heavy metal grubudur. Grup basçı Steve Harris tarafından kurulmuştur. Bugüne kadar 15 stüdyo albümü yayımlayan grubun toplam albüm satışları kesin olarak bilinmemekle birlikte bu sayı 80 milyonun üzerindedir.

geçen gün KTV de Tony Scott'ın konuşmalarını dinliyorum.. (Tony scott sinema ve müzik yapımcısıdır)
Tony diyorki,
Dünyada hangi gruplar var. İşte sayıyor.. Metallicayı, İron Maidenı, Megadeth, vs... Bunların albümlerimi almış olabilirsiniz, bunların albümleri çokta satmış olabilir, önemli değil vede bunların hayranı bile olabilirsiniz diyor..
Ama uluslararası anlamdaki değer baz alındığında; Orada tek bir grup var.. Oda Marilyn Manson grubu.. Neden? Çünkü o bizim grubumuz.. Alt kuşağın temsilciside o oluyor..
Bak ne kadar güzel söylemiş Scott.. bende onlarla büyüdüm.

kanunkaide ' Alıntı:
marilyn manson iyidir hoştur da geçek bir kral demişsin benim ve/veya dünyanın bildiği tek kral vardır adını söylemeye gerek yok sanırım. (aslan kral demezsin umarım)

ama biliyosunki her müzik türünün bir kralı vardır. Bahsettiğin kralı da biliyor ve onuda çok seviyorum çünkü.. O ayrı bir şey..

Yaprak dökümü dizisi içerisinde bir müzik var dizi müziği değil ama bulan olursa sevinirim

yaprak dökümü dizisinin içinde birsürü müzik var.. hangisi ki?
ben size temin ederim..

örneğin dizi içinde benim sevdiğim müziğin sözleri şöyleydi.. müziğide var ayrıca

Yine ay doğuyor.. yine günler uzak..
Uzanır geceler ah hüzüne dolanır uykudan sabaha.
Günler geçiyor.. bana herşey uzak..
Dökülür yeni bir yaprak daha
Vururken yüzüme sonbahar

Sözlerini hatırlamıyorum şimdi ama bu değil siz gönderin ben evet hayır derim bu benim için çok zor ve yorucu olsada ;)

Bir futbol fanatigi adam birgün arkadisinin yanina gider. Arkadasi ise ölüm döseginde azraille bogusuyor. Adam perisan arkadasina der:

-"Bana bir iyilik yap ve öbür tarafa gittiginde orda da futbol varmi yokmu diye haber ver."

Arkadasi tamam der.A dam öldükten iki hafta sonra fanatik arkadasini odasinda ziyaret eder. Adam arkadasinin hayeletini görünce saskinlikla kalkar.

ölü arkadasi:

-"Sana bir iyi bir de kötü haberim var, ilk önce hangisini söyleyim?"

Arkadasi : -"Iyi haberden basla".

-"Iyi haber her carsamba arkadaslarla mac yapiyoruz. Kötü haber ise, bu carsamba kalecimiz sensin!"

yaprak dökümü - kızım parçası

sen hala benim için küçük bir kız çocuğu
ellerimden alıp gitme o güneş kokunu
gözlerimden akan yaş acılarına çare olur mu

sen hala benim için küçük bir kız çocuğu

-------------------/--------------------------

yaprak dökümü Gün geceye varmadan ( kesin budur)

Gün geceye varmadan
Toz duman eder bu şehir
Yalnızlığa inat
İklimler değişir
Gün bitiyor bak yine
Dün yitiyor kalbime
Her mevsim bana sonbahar
Dört duvar
Gün bitiyor bak yine
Dün yitiyor kalbime
Her mevsim bana Sonbahar
-----------------/------------------------

eğerki bunlarda değilse ben size bir iyilik daha yapıyım.. dizinin albümünü online dinleyebilirsiniz, aradığınızı bulacaksınız.

Adam Temel'e sormuş:
- Oruçlu iken kaç tane hamsi yersin?
- Temel: 100 tane yerim demiş.
- Adam: hayır ancak 1 tane yersin,orucun bozulduğu için kalan 99 tanesini oruçsuz yersin,
Temel bu espriyi çok tutmuş.Doğru Dursuna koşmuş..
-Dursun,dursun oruçlu iken kaç tane hamsi yersin?
-Dursun: 50 tena yerim,demiş.
- Temel: Uyy 100 tane deseydin sana çok güzel bir espri yapacaktım..Demiş..

Üzgünüm kesin budur dediğin değil bende araştırmaya başladım bazı sayfaları bilgisayar açmıyor virüs tehlikesine karşı. Hayatım kısıtlanmış gibi hissediyorum

aşkolsun, hiç virüslü bir yer tavsiye edermiyim size?

ama dediğim yerde kesin vardır, çünkü dizinin müzik albümünden.. herşey var.

Sayfayı açıyor fakat play okuna basıldığında malware uyarısı geliyor sayfa kapanıyor.İrem hanım siz makinenizi isterseniz bir taratın,trojan yemiş olabilirsiniz.

öyle mi? ben dinliyorumda şuan.. anlıyamadım ;)

öyle mi? teşekkür ederim ;) çok naziksiniz

İrem35 ' Alıntı:
kanunkaide ' Alıntı:
Iron Maiden, 1975 yılında Londra'da kurulmuş bir İngiliz heavy metal grubudur. Grup basçı Steve Harris tarafından kurulmuştur. Bugüne kadar 15 stüdyo albümü yayımlayan grubun toplam albüm satışları kesin olarak bilinmemekle birlikte bu sayı 80 milyonun üzerindedir.

geçen gün KTV de Tony Scott'ın konuşmalarını dinliyorum.. (Tony scott sinema ve müzik yapımcısıdır)
Tony diyorki,
Dünyada hangi gruplar var. İşte sayıyor.. Metallicayı, İron Maidenı, Megadeth, vs... Bunların albümlerimi almış olabilirsiniz, bunların albümleri çokta satmış olabilir, önemli değil vede bunların hayranı bile olabilirsiniz diyor..
Ama uluslararası anlamdaki değer baz alındığında; Orada tek bir grup var.. Oda Marilyn Manson grubu.. Neden? Çünkü o bizim grubumuz.. Alt kuşağın temsilciside o oluyor..
Bak ne kadar güzel söylemiş Scott.. bende onlarla büyüdüm.

kanunkaide ' Alıntı:
marilyn manson iyidir hoştur da geçek bir kral demişsin benim ve/veya dünyanın bildiği tek kral vardır adını söylemeye gerek yok sanırım. (aslan kral demezsin umarım)

ama biliyosunki her müzik türünün bir kralı vardır. Bahsettiğin kralı da biliyor ve onuda çok seviyorum çünkü.. O ayrı bir şey..
Bu mantığı baz alırsak siz o grubun bu grubun hayranı olabilirsiniz ancak "uluslararası anlamdaki değer baz alındığında; Orada tek bir grup var.. Oda moğollar grubu.. Neden? Çünkü o bizim grubumuz.. Alt kuşağın temsilciside o oluyor..

Ama illa grup diyecek ise The Beatles gelmiş geçmiş en büyük gruptur, ama onu ayrı tutarsak pink floyd var.

iyi ama marilyn manson grubuda efsanedir.. unutmayalım ;)
çünkü o bizim grubumuz, yani alt kuşağın temsilciside bu gruptu.. o yüzden uluslararası anlamdaki değer bakımında orada sadece bir grup var oda marilyn manson grubu

İrem35 ' Alıntı:
iyi ama marilyn manson grubuda efsanedir.. unutmayalım ;)
çünkü o bizim grubumuz, yani alt kuşağın temsilciside bu gruptu.. o yüzden uluslararası anlamdaki değer bakımında orada sadece bir grup var oda marilyn manson grubu
Bizde bu anlamda aklıma gelen tek grup mezar kabul adıyla pentagram.

o yurtdışına çıktıklarında kullandıkları ismi mezarkabul.. bence türkiyedeki heavy metalin efsanesi..

Dediğin moğollarda anadolu rock müziiğinin efsanesi

ama pentagramın yaptığı müziğin, işaretinin ve isminin geçmişi ortaçağa dayanıyor.. bazı latince dökümanları inceledim geçmişi ortaçağa dayanıyor

İrem35 ' Alıntı:
o yurtdışına çıktıklarında kullandıkları ismi mezarkabul.. bence türkiyedeki heavy metalin efsanesi..

Dediğin moğollarda anadolu rock müziiğinin efsanesi

ama pentagramın yaptığı müziğin, işaretinin ve isminin geçmişi ortaçağa dayanıyor..
o yüzden zaten "mezarkabul adıyla" diye yazdım. Ortaçağa dayanması önemli değil iterse yontma taş devrine dayansın. Kalite var ise problem yok. 94 de yaptıkları albümle tekrar iyi dönüş yaptılar aynı etkiyi 3 hür el yapamadı mesela. Türk yapısına ters grup kurmak, ortaklık vb... nadir devam ediyor. Olanların da değeri pek bilinmiyor.

ya aslında grup çok kaliteli ama ben hala daha demir demirkan gruptaykenki şarkılarını özlüyorum.."anatolia" albümü demir demirkan sayesinde muhteşemdi bence
ama benim gözümün önünden; hani hatırlayacaksın levent yüksel, sertab gelmişti konserede "popçular dışarı" tezarühatı yapılmıştı hiç yakışmamıştı.. yoksa müzikleri gerçekte kalite..