İ
İrem35
Ziyaretçi
Ynt: Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.
geçen gün KTV de Tony Scott'ın konuşmalarını dinliyorum.. (Tony scott sinema ve müzik yapımcısıdır)
Tony diyorki,
Dünyada hangi gruplar var. İşte sayıyor.. Metallicayı, İron Maidenı, Megadeth, vs... Bunların albümlerimi almış olabilirsiniz, bunların albümleri çokta satmış olabilir, önemli değil vede bunların hayranı bile olabilirsiniz diyor..
Ama uluslararası anlamdaki değer baz alındığında; Orada tek bir grup var.. Oda Marilyn Manson grubu.. Neden? Çünkü o bizim grubumuz.. Alt kuşağın temsilciside o oluyor..
Bak ne kadar güzel söylemiş Scott.. bende onlarla büyüdüm.
ama biliyosunki her müzik türünün bir kralı vardır. Bahsettiğin kralı da biliyor ve onuda çok seviyorum çünkü.. O ayrı bir şey..
kanunkaide ' Alıntı:Iron Maiden, 1975 yılında Londra'da kurulmuş bir İngiliz heavy metal grubudur. Grup basçı Steve Harris tarafından kurulmuştur. Bugüne kadar 15 stüdyo albümü yayımlayan grubun toplam albüm satışları kesin olarak bilinmemekle birlikte bu sayı 80 milyonun üzerindedir.
geçen gün KTV de Tony Scott'ın konuşmalarını dinliyorum.. (Tony scott sinema ve müzik yapımcısıdır)
Tony diyorki,
Dünyada hangi gruplar var. İşte sayıyor.. Metallicayı, İron Maidenı, Megadeth, vs... Bunların albümlerimi almış olabilirsiniz, bunların albümleri çokta satmış olabilir, önemli değil vede bunların hayranı bile olabilirsiniz diyor..
Ama uluslararası anlamdaki değer baz alındığında; Orada tek bir grup var.. Oda Marilyn Manson grubu.. Neden? Çünkü o bizim grubumuz.. Alt kuşağın temsilciside o oluyor..
Bak ne kadar güzel söylemiş Scott.. bende onlarla büyüdüm.
kanunkaide ' Alıntı:marilyn manson iyidir hoştur da geçek bir kral demişsin benim ve/veya dünyanın bildiği tek kral vardır adını söylemeye gerek yok sanırım. (aslan kral demezsin umarım)
ama biliyosunki her müzik türünün bir kralı vardır. Bahsettiğin kralı da biliyor ve onuda çok seviyorum çünkü.. O ayrı bir şey..