Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Ynt: Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.

Evet o da ilginç, belki de attığı son gol olur, İspanya gol kralı ne hale geldi niang ne ki! İşin diğer ilginç yanı guti de size attı, senin tabirinde emeklilik günlerini yaşayan bir adam.

Gutinin attığı gol neki? alt tarafı penaltı :D atılsın ömrü onun :D bir sepetçi duasıda Gutiye gitsin..

Son noktayı ben koyayım bari..
buda Beşiktaşlılara kapak olsun

İrem35 ' Alıntı:
K ı s a c a s ı ;

fenerbahce_yildiz1.jpg

K o m u t a n ı n ı z ı T a n ı y ı n
:)

Cristiano Ronaldo' Alıntı:
Milli takımdan arkadaşı Ricardo Quaresma'nın, eski takım arkadaşı Guti'nin ve takımı Real Madrid'in eski çalıştırıcısı Bernd Schuster'in şu an bir arada olduklarını hatırlatan Cihan muhabirinin, kendisinin de bir gün bu kadroda yer almak isteyip istemeyeceğini sorması üzerine Ronaldo, "Şu an olmasa da, ileride neden olmasın. Zaten devam etmekte olan bir kontratım var, futbol hayatında her türlü teklifler değerlendirilebilir. Önemli olan mutlu olmak ve futbol hayatını mutlu sürdürebilmektir. Ayrıca başta Guti olmak üzere bu isimler şu an oynadıkları takımda çok başarılılar. Umarım bu başarıları artarak devam eder" cevabını verdi.
messi' Alıntı:
BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAKIM!
Messi; Frank de Boer, Overmars, Kluivert, Rivaldo ve Simao'lu Barcelona'yı İnönü Stadı'nda farklı mağlup eden Beşiktaş'ın "büyük" bir takım olduğunu belirterek, "Keşke ben de o karşılaşmada olsaydım. Benim için ilginç bir maç olurmuş" ifadesini kullandı. Arjantinli yıldızın bu açıklaması İspanyol basınında da geniş yer buldu.
ibrahim üzülmez' Alıntı:
Sakın kalkmayın dediler'
Sol kanattaki performansı bile tartışılırken hayatında ilk kez sağ bek oynayan İbrahim Üzülmez'in sözleri ise rakibi kızdıracak cinsten: Fenerbahçeliler skoru korumak için birbirlerine, ?Yerden kalkmayın? diye bağırıyorlardı..
7 tane ye ama yerden kalkmayın gibi aciz cümle kurma.

sampiyonluk.jpg

wwwyeniresimcombeiktare.jpg

Yabancı futbolcular neden Türkiyeye gelmek ister bir bakalım:

1-Birinci tipte olanlar daha meşhur olmamaıştır kariyerinin başındadır. Avrupalı avcılar da onları keşfetmediği için bize gelirler.
2-İkinci tipte olanlar ise artık kariyerinin sonuna gelmiş, genelde bonservisi elinde olan, uzatmaları oynayan kaliteli futbolculardır . Bunlar da gelir. Ancak bunların gelme nedeni daha çok "tamamen duygusaldır" yani İspanyada, İtalyada orta sınıf bir takımda alacakları paranın en az 2 -3 misli kazanma imkanı vardır. Üstelik vergi avantajı da var.
3-Bunların dışında kariyerinin zirvesinde bir oyuncu bize geliyorsa çok anormal fahiş paralar teklif edilmiştir veya çok özel başka sebebleri vardır.

FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
..

..

Fener başkanı için asker kaçağı diyorlar

kanunkaide ben sana soda vereyim bazı şeyleri hazmetmen için iyi olur dostum ;)

683.jpg
Hazmedecek ortada bir şey yok ki?
Başkanı asker kaçağı olan bir klübün taraftarı diyor ki "komutanınızı tanıyın", adama demezler mi "önce senin başkanın bir gitsin de astını üstünü bir tanısın."
--------------------------------------------
Soda demişken de kula maden suyunu tercih ederim, limonsuz.

kanunkaide ' Alıntı:
FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
..

..

Fener başkanı için asker kaçağı diyorlar

kanunkaide ben sana soda vereyim bazı şeyleri hazmetmen için iyi olur dostum ;)

683.jpg
Hazmedecek ortada bir şey yok ki?
Başkanı asker kaçağı olan bir klübün taraftarı diyor ki "komutanınızı tanıyın", adama demezler mi "önce senin başkanın bir gitsin de astını üstünü bir tanısın."
--------------------------------------------
Soda demişken de kula maden suyunu tercih ederim, limonsuz.

onuda buluruz hocam sen yeterki iste, bak fazla fazla aldım FENERBAHÇE' nin büyüklüğünü hazmedemeyenlere iyi geliyor
kanunkaide hocam, afiyet olsun,
sevgiler, saygılar

1043.jpg

bu da bonus

1044.jpg

1990 dan beri takip ederim grubu, hatta o albüm kapağı basılı olan Sweatshirt giyerdim üniversitede. Hey gidi günler, bak şimdi KDV arası nostalji yaşadım.

iron maiden mı?.. iron maiden da kim yaa..
ben size marilyn manson'ı tavsiye edeyim..
o gerçek bir kraldı..

sabahtan beri kdvlerle uğraşıyorum o yüzden giremedim foruma bir ara vereyim dedim.. ama metal müzik girmiş araya.. tabiki tek efsane marilyn manson..

sweet dreams coverı. muhteşemdir

:)anasını tanımam babasını tanımam :)

sizede tavsiye ederim efendim, çok güzeldir :)

anne yada babasını bilmemde, kendisinin sesi muhteşem :)

Bugün Zeki Müren'in ölüm yıldönümü.. Bırakın metal parçaları dinlemeyi, sanat güneşimizi analım ::) ::)

İrem35 ' Alıntı:
........
Iron Maiden, 1975 yılında Londra'da kurulmuş bir İngiliz heavy metal grubudur. Grup basçı Steve Harris tarafından kurulmuştur. Bugüne kadar 15 stüdyo albümü yayımlayan grubun toplam albüm satışları kesin olarak bilinmemekle birlikte bu sayı 80 milyonun üzerindedir.

Beşiktaşlılık gibi, hani diyoruz ya bir gün herkes BJK li olmasın bırakın bu ayrıcalık bizde kalsın, bu da onun gibi, boş verin siz ayran mayranı, popüler kültüre ait olmasın.

marilyn manson iyidir hoştur da geçek bir kral demişsin benim ve/veya dünyanın bildiği tek kral vardır adını söylemeye gerek yok sanırım. (aslan kral demezsin umarım)

kanunkaide ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
........

Beşiktaşlılık gibi, hani diyoruz ya bir gün herkes BJK li olmasın bırakın bu ayrıcalık bizde kalsın,

Bunu Nezamandan Beri Siz Diyorsunuz :D Ben Bu Parolayı Bir Yerden Hatırlıyor Gibiyim.. :D

Minik ' Alıntı:
Bugün Zeki Müren'in ölüm yıldönümü.. Bırakın metal parçaları dinlemeyi, sanat güneşimizi analım ::) ::)

Size Kesinlikle Katılıyorum...

Türk Halk Müziğini Ve Türk Sanat Müziğini Yaşatalım Yeni Nesillere Onları Aşılayalım...

Ben biraz geri kaldım herhalde Itri,dede efendi takılıyorum :)

twolf ' Alıntı:
Ben biraz geri kaldım herhalde Itri,dede efendi takılıyorum :)
Itri dede efendi, zamanının ilerisinde müzik yapmış, yine aynı vakitte takılıyoruz yani. Serdar ortaç, bengü mengü vb... dinlemenizden kat kat iyidir.