fonradar

Büro Açmak

elifbe

Katkı Sunan Üye
Üyelik
20 Ağu 2012
Mesajlar
311
Konum
istanbul
Hiç bir portföyü bulunmayan birisi mali müşavirlik bürosu açsa iş yapabilir mi? Ne kadar sürede iyi bir portföye sahip olabilir......???
 
Merhaba ;

Sanırım bu sorunun cevabını en iyi siz verebilirsiniz ?
Nedeni ; kendi mesleki bilginizi ,birikiminizi,çevrenizi ..vs... en iyi siz biliyorsunuz.Tabi ki bazı ipuçları işinize yarayacaktır ama bunlarda forumda oldukça fazla görüşülen konular arasında zaten.
 
Hiç bir portföyü bulunmayan birisi mali müşavirlik bürosu açsa iş yapabilir mi? Ne kadar sürede iyi bir portföye sahip olabilir......???

Genellikle ilk 1 yıl tamamen cepten gidiyor. 2.sene çok cüz'i bir rakam kalıyor. 3-5 yıl arasında normal bir eleman kadar para kazanıyorsunuz. 5 yıl sonra artık kazanma dönemi başlıyor. Burada önemli olan ilk 3 yıl sizin geçindirecek sermayenizin olması. Bu söylediğim benim genel anlamdaki kişisel görüşüm. Bazıları 1 yılda işi bitiriyor. Bazısı büroyu zararla kapatıp gidiyor.
 
Merhabalar
istanbul gibi bir yerde ofıs açtım inanın ki inanılmaz zor bir durum diplomayı alana kadar çektiğin tüm sıkıntılar diplomayı aldıktan sonra iki katına cıkıyor gerçekten cok zor bişey bu mali mişavirlik
 
Bence büroculuk devri bitmiştir her firma kendi bünyesinde kalifiye elemanla muhasebeciyle mali müşavirler yola devam etmek istemektedir uzaktan bu iş verim vermemektedir işverenlerde bunu artık görmektedir
 
Ilk 1 yil cepten gidecek eger 1. Yil başa baş giderseniz cok sanslisiniz. Ikinci yil cebinize birseyler kalmaya baslar cunku yillik zam yapicaksiniz defter tasdik genel kurullar derken azcik nefes alirsiniz. Ama asil getiri 3 ve sonrasknda diye dusunuyorum .
 

Benzer konular

Üst