Büro Kapatıp Şirkete Geçmek Mantıklı Mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan milayda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Büro Kapatıp Şirkete Geçmek Mantıklı Mı?

Tahsin Bey, Sevinç Hn. hem şirkette bordrolu olarak çalışayım hem de büroyu devam ettireyim demiyor ki...
Şirket yada büro tercihi yapmaya çalışıyor yada ikisini birarada yürütebilir miyim diye düşünüyor..Bunu da sizin de belirtiğiniz gibi makbuz keserek pek tabiki yapabilir.. Benim tepkim sanki bu yapılamaz gibi arkadaşların usulsüzlükten, meslekten men den bahsetmelerine.....

o usulsüz diyenler o şekilde iş bulsalar atlarlar :)

FruitJuice ' Alıntı:
Tüh be üretim olmasa madem sizde reddediyorsunuz beni tavsiye edin diye büyük yalakalık yapardım. Tüh bi fırsat daha kaçtı ;D

Bir de büroyu kapatmadan orada çalışmaya devam etme yönündeki yaklaşımların hemen hepsi meslekten men suçunun unsurlarıdır. Bari forumda öyle demesek olmamı:)

Yorumum bu yoruma karşılık yazılmıştır.
Diğer türlü Sevinç hanım'ın derdini gayet iyi anladım. (da) ben derdimi anlatamadım :)

twolf ' Alıntı:
FruitJuice ' Alıntı:
Tüh be üretim olmasa madem sizde reddediyorsunuz beni tavsiye edin diye büyük yalakalık yapardım. Tüh bi fırsat daha kaçtı ;D

Bir de büroyu kapatmadan orada çalışmaya devam etme yönündeki yaklaşımların hemen hepsi meslekten men suçunun unsurlarıdır. Bari forumda öyle demesek olmamı:)

Yorumum bu yoruma karşılık yazılmıştır.
Diğer türlü Sevinç hanım'ın derdini gayet iyi anladım. (da) ben derdimi anlatamadım :)

FruitJuice arkadaşımızın her zamanki sivri çıkışlarından biri, tartışma yaratmak hobilerinin arasında herhalde...

Tahsin Bey, sizi de anladık üzülmeyin :)

Sevinç Hn. şirketle görüşme tarihiniz belli mi, doğrusu sonucunu merak ediyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. En güzeli büro kapatmadan şirkete devam etmek. İyi çalışmalar....

EYLÜLDURU ' Alıntı:
Sevinç Hn. şirketle görüşme tarihiniz belli mi, doğrusu sonucunu merak ediyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. En güzeli büro kapatmadan şirkete devam etmek. İyi çalışmalar....

Hayır, henüz dönüş yapılmadı.. Yukarıda yazdığım nedenlerle hiç dönüş yapılmayabilir. :)

Bende o nedenlerin kabul görüp görmeyeceğini merak ediyorum zaten ;)
Umarım herşey gönlünüzce olur...

EYLÜLDURU ' Alıntı:
Bende o nedenlerin kabul görüp görmeyeceğini merak ediyorum zaten ;)
Umarım herşey gönlünüzce olur...

Dilekleriniz için teşekkür ederim.. Gerçekçi olmak gerekiyor, kabul göreceğine pek ihtimal vermiyorum doğrusu.. :) Bir kaç gün içinde belli olur sanırım, her ne kadar yanıldığımı düşünmesem de kesin bir yargıya varmak istemem meslektaşım hakkında...

Gerçekçi olmak dileğine bende katılıyorum.

Bu kadar çok meslektaş kapıda sıra beklerken uçuk ücretler gerçekçi değil malesef.
Çok merak ediyorum bir arkadaş vardı 9-10 bin ücret Ford mondeo araç teklif edilmişti? Ne oldu o arkadaş işi kabul etti mi?

araç konusunda anlaşamamışlar :)

10 bin tl 'yi kabul etmediyse işe talip var sanırım :)

Valla İstanbulda ise ben o şartlara talip olurum doğrusu.

hastane hissedarının büyük ortağının "gel evladım yetmediyse bunların yanında sana kızımı da vereceğim" , demesini bekliyor olabilir. Nede olsa kurucu mali müşavir :)

hemen taze haber olarak konuya katılayım.. 4 ay oldu büro açalı toparlamaya çalışıorum.. sabah özel bi hastaneden teklif geldi muhasebeyi içeri alacaklarmış.. bir düşüneyim dedim ama büroyu kapatıp oraya gidesim gelmiyor açıkçası.. maddi olarak değilde burada daha mutlu olduğumu tekrar bağımlı olarak çalışmayı göze alamadığımı düşünüyorum.. maddi olarak şu an ki kazandığım paradan fazla verirler tahminim.. dışarıdan bakan smmm ye 3500 tl veriolar diye biliyorum.. şimdi o kadar olmasada işi oturttuktan sonra memnun kalırlarsa banada o kadar verirler tahminim yada 4000-5000 Tl ya çıkabilirler belki... fakaaat işler umduğumuz gibi gitmesse 6 ay sonra tekrar büro açamam mükellefe tekrar gel diyemem.. ayrıca burada 1500-2000 tl ya smmm bulabilirler.. sonra şut dışardasın.. sonra iş ara... birde büronun rahatlığına alışınca zor geliyor gitmek..