Merhaba,
Forumu biraz inceledim de benim gibisini bulamadım
Şöyle ki; 2012 yılında ruhsatımı aldım.O zor yollardan geçerek.ama tabiri caizse aldım koydum bir kenara ve halihazırdaki işime devam ettim.ara ara çıkarıp baktım tabi
bunu almak için ne kadar ter ve hatta yeri geldi gözyaşı döktüm ama şimdi şu durumuma bak dediğim oldu.belki risk alamadım,belki mevcut işim rahat geldi ama diyebilirm ki evet ben bir mali müşavirim ama muhasebe bilgim çok çok az.yani bulunduğum şirkette kdv,ba,bs ve muhasebe fiş girişleri yapıyorum tabi ama mali müşavirlik bu değil sonuçta.he neden bu noktadasın derseniz hayat şartları,evliliğin getirdiği yükümlülükler,riske girme lüksümün olmaması ve şuanda çalıştığım işimin çok çok rahat olması(en geç 15 de çıkıyorum,haftasonu yok) vs vs diyebilirm tabi.
şimdi asıl meseleme gelince.ben artık almam gereken o riski almak istiyorum ve hatta tam zamanı diye düşünüyorum.bu arada 37 yaşındayım.mevcut işimden yılsonunda ayrılıyorum.ve bu 0(sıfır) bilgimle hadsizliğime bakın ki büro açmak istiyorum
ve sorum şu.1-2 yıl kadar bir büroda çalışsam(ücret istemiyorum bile) ama gerçekten bana işi öğretebilecek biyer bulsam(çabuk öğrenirim bu arada).sonrada büromu açsam hani tabiri caizse derler ya kervan yolda düzülür ,böyle böyle ufak tefekden başlayarak işimi yapsam.kendimi çok yormadan,çok çok büyük paralar kazanma hedefim olmadan...
bu hamleyi ya şimdi yapıcam ya da ruhsatı küflendirmeye devam edicem.ve gerçekten onu elde edebilmek için çalışmalarımı düşününce ve hatta onun için uğraşan genç arkadaşlarımı düşününce en başta kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
üstadlarıma soruyorum.sizler ne düşünürsünüz?
çok fazla para hırsım yok,çalışmasam da olur,eşimim kazandığıyla geçinebilecek durumdayız.
ama dediğim gibi o ruhsat için verilen emeği düşünüyorum ve böyle olmamalıydı diyorum.
mesleğimi seviyorum ama tecrübe yok ve kitabi bilgi çok da önemli değil bence.
kaybettiğim zamanı telafi edebilir miyim?
görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Forumu biraz inceledim de benim gibisini bulamadım

Şöyle ki; 2012 yılında ruhsatımı aldım.O zor yollardan geçerek.ama tabiri caizse aldım koydum bir kenara ve halihazırdaki işime devam ettim.ara ara çıkarıp baktım tabi

şimdi asıl meseleme gelince.ben artık almam gereken o riski almak istiyorum ve hatta tam zamanı diye düşünüyorum.bu arada 37 yaşındayım.mevcut işimden yılsonunda ayrılıyorum.ve bu 0(sıfır) bilgimle hadsizliğime bakın ki büro açmak istiyorum

bu hamleyi ya şimdi yapıcam ya da ruhsatı küflendirmeye devam edicem.ve gerçekten onu elde edebilmek için çalışmalarımı düşününce ve hatta onun için uğraşan genç arkadaşlarımı düşününce en başta kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
üstadlarıma soruyorum.sizler ne düşünürsünüz?
çok fazla para hırsım yok,çalışmasam da olur,eşimim kazandığıyla geçinebilecek durumdayız.
ama dediğim gibi o ruhsat için verilen emeği düşünüyorum ve böyle olmamalıydı diyorum.
mesleğimi seviyorum ama tecrübe yok ve kitabi bilgi çok da önemli değil bence.
kaybettiğim zamanı telafi edebilir miyim?
görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.