Çay-Kahve Otomatları

Slm. Herkese iyi çalışmalar
Benim sorum şöyle : a Gerçek kişisi muhtelif yerlere (işmerkezleri, hastaneler gibi ) kurmak üzere çay-kahve otomatları almış olup (kosgeb destekli) İşe başlama bildirimi yapılacaktır.
ödeme kaydedici cihaz kullanım hususu nasıl olacak, adres bildirim şekli nasıl olacak çünkü belirli bir adresi yok ve belge düzenlenecekse kime düzenlenecek?
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

Ynt: Çay-kahve otomatları

z.soygüder ' Alıntı:
Slm. Herkese iyi çalışmalar
Benim sorum şöyle : a Gerçek kişisi muhtelif yerlere (işmerkezleri, hastaneler gibi ) kurmak üzere çay-kahve otomatları almış olup (kosgeb destekli) İşe başlama bildirimi yapılacaktır.
ödeme kaydedici cihaz kullanım hususu nasıl olacak, adres bildirim şekli nasıl olacak çünkü belirli bir adresi yok ve belge düzenlenecekse kime düzenlenecek?
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

--Gerçek kişisi muhtelif yerlere (işmerkezleri, hastaneler gibi ) kurmak üzere çay-kahve otomatları almış olup (kosgeb destekli) İşe başlama bildirimi yapılacaktır.

-- Evet işe başlama bildirimi yapılacaktır

-- adres bildirim şekli nasıl olacak ?

--işe başlama bildirimi yapıldığı zaman bir büro veya işyeri tutmak zorunda

--yok ve belge düzenlenecekse kime düzenlenecek?

--İşe başlama verdikten sonra anlaşmalı matbadan faturalarını bastıracak.Belge düzeni ise otomat makineleri anlaşma sonucu yerleştirdiği firmalara fatura kesecek .Bunun karşılığında alımlarınıda çay,şeker kahve gibi bunlarında faturasını alacak.hafatlık ve aylık olarak firmalara gidecek makinaların çay,şeker,kahve,meşrubat dolumlarını yapacak dolum yaptığı kadar olan malzemeler için fatura kesecek firmada ödemesini yapacak.

Başka sorun olursa formda görüşürüz.

Saygılar
FERHAT

Çay-Kahve otomatı faaliyetini yapabilmek için herhangi bir yerden (belediye...vs vs ) izin almak gerekiyormu?
Yoksa sadece işe başlama bildirimi verip otomat makinelerini anlaştığımız firmalara yerleştirmek yeterli oluyor mu?

Selamlar
Otomatı firmalara yerleştirecekseniz konunun belediye ile ilgisi yoktur. Fakat umuma ve halka açık alanlara yerleştirecekseniz tabiki muhatabınız Belediye de olacaktır.
Saygılar

slm ben yurt dışından kahve otomat ı getıreceyım ve bursa da bı sokak a kurmak ıstıyorum izlemem gereken yolu ve nerden izin almam gerektiği hakkında biligisini paylaşanlara şımdıden çok teşekürler