İrem35 ' Alıntı:Sigortalı Çalıştırmaya Ara Verme/Başlama Giriş/Düzeltme Ekranı
Sigortalı çalıştırmaya ara verme / başlama bilgileri ekranı:
Bu ekran ile ilgili ne yapılmak isteniyor anlamadım.
Mükellef işçi çalıştırmadığında işe ara verdi.
İşe ara vermesinden İki ay sonra tekrar işçileri geri aldı ve çalıştırdı.
Bu durumda mı? bu ekran kullanılacak.
İrem35 ' Alıntı:aranızda, bu kod uygulamasını yapmadan bildirge alan oldu mu?
FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:aranızda, bu kod uygulamasını yapmadan bildirge alan oldu mu?
İrem Hn. İlk Başta Ben Farketmemiştim 1-2 Tane Kodları Tanımlamadan Tahakkuk Fişi Aldım, Herhangi Bir Uyarı Yada Hata Vermedi Tahakkuku Keserken
forwhom ' Alıntı:Ya bunlar insanı verem eder..
6 Aralık'tan beri.. teker teker kodları bulup.. giriyorum ama.. bir türlü kaydetmiyor.. yani o anlık kaydediyor.. ama ertesi gün açtığımda.. bası kişilerin meslek kodu girilmemiş gözüküyor..
hakankrl ' Alıntı:forwhom ' Alıntı:Ya bunlar insanı verem eder..
6 Aralık'tan beri.. teker teker kodları bulup.. giriyorum ama.. bir türlü kaydetmiyor.. yani o anlık kaydediyor.. ama ertesi gün açtığımda.. bası kişilerin meslek kodu girilmemiş gözüküyor..
Sorunsuz şekilde kayıtları tamamlayan var mı?
HAZELSU ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:forwhom ' Alıntı:Ya bunlar insanı verem eder..
Sorunsuz şekilde kayıtları tamamlayan var mı?
ben ben bennnn![]()
HAZELSU ' Alıntı:müjdeeeee , artık kodları girmek zorunlu hale geldi. şimdiden çalışmalara başlarsanız iyi olurr
http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/conne...ca39e49ccf/duyuru_20110121_01.pdf?MOD=AJPERES