e-use cd

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: e-use cd

tesmerin sitesinde e-use da kayıt formuna girmeye çalıştığımda hata veriyordu,

şimdi site düzelmiş programı çalıştırıp güncellemeyi denedim oldu. problem tesmerin sitesindeymiş demekki.

yeni bir sorunum daha var:(

cd de kişisel bilgilerim alanına giremiyorum tc mi ve şifremi yazıyorum kabul etmiyor, tesmerin sitesinden de deniyorum ordan da kabul etmiyor.

mayıs sonunda bitirmem gerekiyordu 2 cd yi ama henüz bitmedi, haziranın 3 ünde kargoya verdikelri cd de henüz gelmedi.

stajımı yakmamışlardır inşallah.

cd yi ve sınavı tamamlayanlardan kişisel bilgilerini görüntüleyebilen var mı?

ben de geç bitirdim cd yı ama kişisel bilgilerimi görüntüleyebiliyordum. cuma gunu bitirdim bende

şimdi denedim görüntüleyebiliyorum,

siteyle iligli bir sorun sanırım bir arkadaşım da dün aynı şekilde görüntüleyememiş.

arkadaşlar bu cd olayını çok fazla büyütmeyin gözünüzde evet çok zaman alıyo cd leri bitirmek ama çoğu kişi bunları sadece bitirmek için sesini kısıp tv karşısına da oturup öyle bitiriyo ve zamanı da yok yani diğer cd gelse de önemli değil sadece bir cd yi bitirmeden diğer cd yi takmamanız gerkiyo hepsi bu taksanız da zaten çalışmıyo orası da ayrı bi konu size cd konusunda verebileceğim en önemli ve tek tavsiyem şudur arkadaşlar...
"autoclick" programı. Bu programı indirip çalıştırabilirseniz sizi tıklama derdinden kurtarır umarım işinize yarar.
indirme linkini de aşağı koyuyorum
http://www.sammisoft.com/soft-128134.download
işinize yararsa bi teşekkür kafi :)

ha bi de unutmadan programın nasıl kullanılacağını anlatayım programı indiriyosunuz, kurulumu yok zaten 2 kez tıklayınca açılıyor sonra açılan sayfada seconds (saniye) kısmına istediğiniz bi zaman aralığı yazıyosunuz mesela 50 saniyede bir yıklamasını istiyosanız 50 yazıyosunuz seconds bölümüne ve sonra cd yi takıyosunuz pc ye hangi dersi çalışacaksanız o dersi açıyosunuz ve ilerleme okunun üzerine mouse un okunu getiriyosunuz ve f3 tuşuna basıyosunuz (klavyenin en üst kısmında sol tarafta bilmeyenler çauk bulsun diye yazıyorum:) ) işlem tamam bırakın cd bitsin gitsin sizde işinize bakın zaten bi işe yaramıyo ve güncel değil diye düşünüyoruz bi kaybınız olmaz :) güle güle kullanın

esperado ' Alıntı:
arkadaşlar bu cd olayını çok fazla büyütmeyin gözünüzde evet çok zaman alıyo cd leri bitirmek ama çoğu kişi bunları sadece bitirmek için sesini kısıp tv karşısına da oturup öyle bitiriyo ve zamanı da yok yani diğer cd gelse de önemli değil sadece bir cd yi bitirmeden diğer cd yi takmamanız gerkiyo hepsi bu taksanız da zaten çalışmıyo orası da ayrı bi konu size cd konusunda verebileceğim en önemli ve tek tavsiyem şudur arkadaşlar...
"autoclick" programı. Bu programı indirip çalıştırabilirseniz sizi tıklama derdinden kurtarır umarım işinize yarar.
indirme linkini de aşağı koyuyorum
http://www.sammisoft.com/soft-128134.download
işinize yararsa bi teşekkür kafi :)

ben cd yi geç bitirdim. ve tesmeri aradığımda cdlerin geç bitirilmesi stajın iptaline yol açtığını sölediler. hangisi doğru acaba önemsiyelim mi ? önemsemeyelim mi?

Cd'leri geç bitirdiği için stajı iptal olan biri olduğunu sanmıyorum ben. Zamanında bitirilmesi gerekir ama bitirilmediyse de yaptırımı bu değildir diye düşünüyorum.

ben şimdiye kadar cd leri bitirmedi diye birinin stajını iptal ettiklerini görmedim ancak naylon staj yaparsanızstajınız yanar dedikleri halde o kadar bariz şekilde naylon staj yapanların stajı bile iptal olmamış anlıyacağınız tesmer iptal ederiz der ama icraat nerde onu sormak lazım, zira cd yi bitirmemek naylon stajdan çok daha basit bi olay bana göre

meraba arkadaşlar bende ocak /2010 da açtırdım daha cdler geldi vaktim olmadğı için gönderilen cd leri henüz kurabildim bu cdlerin bitrme süresi varmı 2. cd geldi geçen hafta

ilk cd yi bitirmeden 2. cd yi takmayın ve çok zaman geçirmeden 1. cd yi bitirmeye bakın birikme olmasın elinizde yani ama cd yi belirli bir tarihte bitirme süresi diye bişey görmedim ama cd leri bitirirseniz en azından içiniz rahat eder, cd leri okumak sıkıcı ve vakit kaybı gibi geliyorsa otomatik sayfa geçiren programlardan faydalanabilirsin kolay gelsin

sayın halea üye arkadaş paylaştığınız haberi okudum ve bizim yatırdığımız paraların nerelere ne şekilde harcandığı ortaya çıkıyor..biz stajerlerden olduğundan fazla kurs harçlar ve cd paraları alınarak haksız yere kendi çıkarları için kullanıyorlar..bu düzen böyle gelmiş böyle gidecek malesef..iş stajı bitirmekle de kalmayacak mali müşavir ruhsatını aldığımızda da odaya belli aidat ödemeye başlayacaz..yani sonu yok ödemelerin..

Bir an önce belgelerimizi alarak bu işkenceden kurtulmak ümidi ile iyi çalışmalar herkese..

Mayıs-2010 stajeriyim

1.cd'yi ağustos ayı içinde bitirdim ama sınavını daha bitirmedim. Sınava şöyle bir göz attım "eğer bu sınavı başarıyla geçerseniz 2.cd'deki sınavı dikkate almayınız" bezeri bir ibare yazıyordu. Benim bundan anladığım, yapmamız gereken şey (şimdilik)cd'yi bitirmek, sınavı değil? Yoksa sınavıda 2. cd gelmeden zamanı içerisinde bitirip geçmelimiyim?

Eğer 1.CD bitti ise sınavıda geçin çıksın aradan. 2.Cd gelmeden de tesmerin sitesinden sınavı verebilirsiniz.

süre olayı biraz muallaklı.3 cd si gelipte daha cd lere başlamayanlar var ama emekleri gözönüne alınca ben derimki süreyi uzatmaya gerek yok vaktiyle bitirin cd leri sorun yaşamamak adına