Fatura Arkalarında Bulunan Garanti Belgelerinin E-faturadaki Durumu Hk.

Üyelik
17 May 2010
Mesajlar
36
Konum
istanbul
Merhabalar,

üzerinde pek durulmayan fakat önemli bir konuya dikkat çekmek istiyorum.şuan birçok faturanın arka yüzünde garanti belgesi mevcut ve resmi olarak garanti belgesi yerine geçmektedir.

E-faturaya geçildiğinde faturanın arka yüzüne garanti belgesi eklemek gibi bir durum olmayacağından bu şekilde binlerce fatura kesen firmaların garanti belgelerini nasıl gönderecekleri ve ilgili kestikleri faturayla nasıl ilişkilendirecekleri tam bir soru işareti..bu konuda fikri olan varmıdır?

Saygılarımla
 
Niye soru işareti olsun.Çözümü siz zaten yazmışınız. Bundan sonra faturanın arkasında olmayacak . Ayrıca basılacak ve yollanıcak.
 
E faturada manuel bilgi girilebilecek bir kısım var. Buraya garanti ile ilgili özet bir bilgi yazılabilir. Geçici olarak işinizi görür, E fatura uygulaması tam olarak başlayınca bahsettiğiniz konunun dışında şimdi aklımıza gelmeyen başka eksiklikler de çıkabilir bunlar ileride düzeltilebilir.
 
e faturada manuel bilgi girilebilecek bir kısım var. Buraya garanti ile ilgili özet bir bilgi yazılabilir. Geçici olarak işinizi görür, e fatura uygulaması tam olarak başlayınca bahsettiğiniz konunun dışında şimdi aklımıza gelmeyen başka eksiklikler de çıkabilir bunlar ileride düzeltilebilir.


dediğiniz kısmı anladım bülent bey ama garanti belgesi 1 sayfa özet halide çok dar oluyor. Başka bir formulde gelmedi aklımıza maleseff..
 
Garanti belgesinin ft arkasında olması hata değilmidir? İkiside ayrı birer ticari belgedir.
 
e faturaya bildiğim kadarıyla ilave belge yüklenebiliyor.sisteminize garanti belgesi formatı yükletip,fatura ile beraber doldurup,ek belge olarak yükleyip göndermeniz sorunu çözer gibi geldi bana..kolay gele
 

Benzer konular

Üst