nguroy ' Alıntı:Gerek de duymuyoruz cnm
MyfateYou ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:Gerek de duymuyoruz cnm
Ne kadar acıncak haldeniz ya kalkıp birde yok ıstemıyoruz yok gerek duymuyoruz laflarını kullanıyorsunuz kupayı alsanız 365 gün eğlence yaparsanız be![]()
nguroy ' Alıntı:MyfateYou ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:Gerek de duymuyoruz cnm
Ne kadar acıncak haldeniz ya kalkıp birde yok ıstemıyoruz yok gerek duymuyoruz laflarını kullanıyorsunuz kupayı alsanız 365 gün eğlence yaparsanız be![]()
Bu hitap tarzı olmadı işte. Şakayı bozmamaya dikkat edin. Ben sizin asker arkadaşınız değilim.
nguroy ' Alıntı:MyfateYou ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:Gerek de duymuyoruz cnm
.
nguroy ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:MyfateYou ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:Gerek de duymuyoruz cnm
.
Tevfik Akgül ' Alıntı:İrem hanım,
Bu yazınızın kaynakçası kim ama, gerçekten çok komik.
Çünkü Adnan polat başkan olduğunda Özhan Canaydın yönetiminde başkan yardımıcısıydı. Yani kulubün 8 milyon $ borcu olup olmadığını gayet iyi biliyorlardı. GS borsa'daki hisselerinin bir kısmı qvt şirketinin elinde onları almak için daha yaklaşık 1 yıl önce 70 milyon $ kredi aldı.
Sizde iyi biliyorsunuzki TT Arena her yönüyle GS 'ye çok şeyler katacak. Ve en önemlisi Riva Projesidir.
GS mal varlığı ile dünyanın sayılı takımlarından biridir.
mal varlığı mı? galatasaray adası su adası olmuş, bas bas bağırıyorum, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Boğazın öngörünüm bölgesine çivi çakılmasına izin vermeyen müdür, Kuruçeşmede oturupta bakmışlar mı? Galatasaray adasına.. orası nasıl çalışır.. o adanın hali ne öyle? mal varlığı diyoruz sözde ??
GS hisse senetleri en çok kaybettirenler arasında, özkaynakları (-) değer veriyor, sermaye artırımı değil; sermaye azaltımına gitmesi gerek. Borç batakta çünkü.. Krediler ödenemiyor, maaşlar ödenemiyor..
kredi alacağım dedi başkan olduğunda alamadı, rezil ettiler galatasarayı..
Şirketleşmeyide, Fenerbahçeyi örnek alarak geçmiştir.
Fenerbahçe olarak; ben dünyanın her tarafında iftiharla gezebiliyorum, başım dik olarak. Türk sporunun gelmiş gemiş en büyük klüp başarısının sahibiyim. Türk futbolun gelmiş geçmiş en büyük milli takım başarısının temeliyiz. Dünyada futbolun oynandığı her yerde Türkiye nin adını duyuran klübüm ben. Arjantinin patagonya yayalalarından, uzak doğunun yağmur ormanlarına; kuzeyin eskimolarından, safarinin yamyamlarına kadar herkes Fenerbahçeyi biliyor.
Avrupada yeni bir lig kurmaya çalışan G-14, 14 büyük takım Türkiyeden sadece Fenerbahçeyi alacağız dediler.
Galatasaray'ı; borcu bitirdi maalesef.. borç batakta, maddi yanı ayrı, itibar yanı ayrı..
gerçek bu![]()
İrem35 ' Alıntı:Tevfik Akgül ' Alıntı:İrem hanım,
Çünkü Adnan polat başkan olduğunda Özhan Canaydın yönetiminde başkan yardımıcısıydı. Yani kulubün 8 milyon $ borcu olup olmadığını gayet iyi biliyorlardı. GS borsa'daki hisselerinin bir kısmı qvt şirketinin elinde onları almak için daha yaklaşık 1 yıl önce 70 milyon $ kredi aldı.
Sizde iyi biliyorsunuzki TT Arena her yönüyle GS 'ye çok şeyler katacak. Ve en önemlisi Riva Projesidir.
Fenerbahçe olarak; ben dünyanın her tarafında iftiharla gezebiliyorum, başım dik olarak. Türk sporunun gelmiş gemiş en büyük klüp başarısının sahibiyim. Türk futbolun gelmiş geçmiş en büyük milli takım başarısının temeliyiz. Dünyada futbolun oynandığı her yerde Türkiye nin adını duyuran klübüm ben. Arjantinin patagonya yayalalarından, uzak doğunun yağmur ormanlarına; kuzeyin eskimolarından, safarinin yamyamlarına kadar herkes Fenerbahçeyi biliyor.
Avrupada yeni bir lig kurmaya çalışan G-14, 14 büyük takım Türkiyeden sadece Fenerbahçeyi alacağız dediler.
Galatasaray'ı; borcu bitirdi maalesef.. borç batakta, maddi yanı ayrı, itibar yanı ayrı..
gerçek bu![]()
MyfateYou ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:Tevfik Akgül ' Alıntı:İrem hanım,
gerçek bu![]()
Bu sözlerinize katılmıyorum İrem Hanım hani burda kusura bakmayın ama abartılı konusmusunuz ben bir beşiktaş'lı olarak avrupa da Türk takımı olarak en iyi başarılara Gs atmıstır fenerin'de avrupa'da ne yaptığını tüm ülke biliyor giden ülke puanlarına mı yanalım yoksa nasıl rezil olduk ona mı yanalım
Şimdi siz bana sakın ve sakın liverpool'dan 8 tane yediğinizi ne cabuk unuttunuz derseniz evet yedik Besiktas'da o macda takım ruhu yoktu adamlar bizi mahvetti tebrik de ederim rakibi
Ama siz bana kalkıp fener diğer büyüklerden daha başarılı derseniz orda STOP derim![]()
Tevfik Akgül ' Alıntı:
2011 - 2012 yılı açık ara Galatasaray'ın olacaktır.
Tevfik Akgül ' Alıntı:İrem hanım ben verilere dayanarak konuşuyorum, sen sandalye'ye dayanarak yazıyorsun.
GS, 2002 yılında borsaya kote olduğunda 16,00 TL idi hisse senedi.
Yıl 2010 = 400 TL'yı gördü
Yani GS hissesi 8 senede 20 kat üzerinde para kazandırmış. Bir başka deyimle her yıl %250 para kazandırmış.
İşkembe'den atmayın![]()
nguroy ' Alıntı:Ayrıca konu voleybol şampiyonluğu idi. Maelesef rakiplerin futboldan başka bir yerde adları okunmadığı için hep dönüp dolaşıp futbola geliyorlar![]()
İrem35 ' Alıntı:İrem hanım ben verilere dayanarak konuşuyorum, sen sandalye'ye dayanarak yazıyorsun.
GS, 2002 yılında borsaya kote olduğunda 16,00 TL idi hisse senedi.
Yıl 2010 = 400 TL'yı gördü
Yani GS hissesi 8 senede 20 kat üzerinde para kazandırmış. Bir başka deyimle her yıl %250 para kazandırmış.
İşkembe'den atmayın![]()
İrem35 ' Alıntı:iyi ama o stad sizin benim paralarla yapıldı. İşin bu boyutuna hiç girmiyorsunuz Tevfik Bey,
140 milyon dolar sadece klübün bilançosunda görünen rakam, yani ödenecek mi? kesin değil.
Galatasarayda yönetiminiz hep vaatler veriyor, sizin dediğiniz gibi, işte efendim villalar varmış, stattan 50 milyon dolar gelir gelecekmiş, o stad; bu yönetim anlayışıyla ancak 2010-2011 senesinin 2.yarısında dolarsa dolar, çünkü kombine satıldığı için biletleriniz, onun haricinde 2011-2012 sezonunda boş tribünlere oynar.
Biz Fenerbahçe olarak peşin para ile konuşuyoruz. Vaatler yoktur bizde
bana kalırsa Galatasaray 1-2 yıl içinde iflasın eşiğine gelecek. Konkardato ilan edebilir![]()