Ynt: Finansal Muhasebe Kısa özet notlar.
2006 mart sınav sorusu varsa kaynağı olan baksın.
Dershanede deneme sınavında 2006 yılı soruları soruldu ve bu soruyu ben yanlış yapmışım hoca da üstünü çizmiş ve 136 ve 321 yazmış. Ama düşününce ticari olsun olsun olmasın firma senet imzalıyor o zaman 321 olması mantıklı. Lakin en doğru cevap 2006/Mart sınavı sonuçlarına ulaşmak oradan bakmak.
Üstad ben şimdi soruyu tam hazırlamıyorum vermiş mi verecekmi bilmiyorum.Mesai bitti akşam gider tekrar bakarım. Ama verdiğini kabul edelim.Daha doğru bir ifadeyle senet yazıyorsun, Senet ciro etmiyorsun. Kendi senedini yazıyorsun. Benim sorudan anladığım bu.sedateroglu ' Alıntı:Ben üstadım, sözkonusu senet borcu esas faaliyet konusuyla ilgili olmadığı için 336 Diğer Çeşitli Borçlar Hesabında izlenmeli diye düşünüyorum. (Hatır senedi olursa tabi)
Soruda hazır senedi verirse demişsiniz. Hazır senedi derse, ben elindeki senedi ciro etmiş anlarım. O zamanda
136
121 yaparım![]()
2006 mart sınav sorusu varsa kaynağı olan baksın.
Dershanede deneme sınavında 2006 yılı soruları soruldu ve bu soruyu ben yanlış yapmışım hoca da üstünü çizmiş ve 136 ve 321 yazmış. Ama düşününce ticari olsun olsun olmasın firma senet imzalıyor o zaman 321 olması mantıklı. Lakin en doğru cevap 2006/Mart sınavı sonuçlarına ulaşmak oradan bakmak.