Finansal Muhasebe Puanları!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ateş34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Finansal Muhasebe Puanları!!!

STAJYER ' Alıntı:
Gerçekten korkumdan martta finansal muhasebeye giremedim :( benim gibi girmeyen çok arkadaş var.Yusuf Süründüren Hoca o kadar ah aldın ki,nerede nasıl ödersin Allah bilir!

bende girmedim sınava hakkımı riske atmak istemedim. İnşallah tekrar sınav komisyonlarına katılmazsın ALLAH'tan korkuyorsan bu kadar hakla cennette giremezsin.Doğmamış çocukların bile üzerinde hakları var.

Arkadaşlar bas bas bağırdık psa geçmeyin diye :-(
Ben hiç dersleri pas geçmenizden yana değilim... bu bir süreç ne olursa olsun biran evvel bitirebilmek için çaba gösterin.

Naçizane fikrimdir :-)

benımde son hakkımdı.ve tek dersım fınansal muhasebeydı.gırmeyecektım kararlıydım.fakat içimden bi ses bu sınava gir dedı nedense.ve hiç çalısmadım.eger yıne kalırsam 2 sene beklerım dedım.veee fınansaldan 80 aldım.artık smmm yım.arkadaslar ıcınızdekı sesı her zaman dınleyın:))

phoboss ' Alıntı:
benımde son hakkımdı.ve tek dersım fınansal muhasebeydı.gırmeyecektım kararlıydım.fakat içimden bi ses bu sınava gir dedı nedense.ve hiç çalısmadım.eger yıne kalırsam 2 sene beklerım dedım.veee fınansaldan 80 aldım.artık smmm yım.arkadaslar ıcınızdekı sesı her zaman dınleyın:))

Ne güzel. tebrik ederim...