Finansal Muhasebe Puanları!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ateş34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Finansal Muhasebe Puanları!!!

Sürmen kağıtları 60 üzerinden değerlenidiyordu. Bu dönem değerlendirme 60 dan başlamışşş :) Baksanıza 70 altı alanı dövüyorlar sanki :)

gerçek şu ki sürmenden 30-49 arası alıp kalanların kağıdını bu komsyon okusaydı emin olun şimdiki notları alırdık çok büyük haksızlık yapıldı göz göre göre hakkımız yendi ben tek ders için 2 defa ankaraya gelmek zorunda kaldım yaşanan stresi hiç söylemiyorum bu yüzden sürmen ve asistanlarına hakkımı helal etmiyorum muhasebe diliyle bu dünyada bir bakiyeleri kaldı ahirette o hesabı kapatacaz inşallah.

kaç kişiyi yaktı geçen iki dönemdir .
bizde bir dönemle kazandık yoksa asla alamazdık elliyi

baksın görsün organik puanları ..bunca insan yanılmış olamaz..

gör bunları sürmen gör not nasıl verilmiş gör

sürmen sürmen duy sesimizi işte bu hakettiğimiz puanların neşesi

hey sen yusuf sürmen bir daha bizim gibi smmmleri sömüremen :):)

sürmen sınavında daha iyi oldugunu düşündüğüm kagıttan 20 aldım
bu sınavdan 75 sürmen gör bunlarıda biz mi hiç bişey bimiyorduk acep
bu kadar insan bir dönemde mi ögrendi muhasebeyi

Tek dersim finansal muhasebe kaldı şimdi kesin gülüyorsunuzdur eminim... bende çok gülüyorum halime askerden gelmiştim mart sınavına az zamanım var diye sınav komisyonunda da muhterem olduğunu bildiğimden girmedim temmuza bıraktım ama şimdi çok büyük bir hata yaptığımın farkındayımburdan çıkacak dders sakın sınavları pas geçmeyin belkide bir daha böyle bir basit sınav bir daha olmayacak çünkü çok üzüldüm

Sürmen'den 23, Şimdi 80, 3,4 yevmiyem basit hatalı.Ayrıca Bilanço dibi tutmuyordu.Gelir tablosu da doğal olarak hatalıydı.

kimsenin yalandan yere sürmene küfür etmeye hakkı yok.bu sınava giren herkesi geçirmişler.daha doğrusu mart sınavına sınav diyenin aklı yok formaliteden kağıt yazma işlemi şimdi herkes belge aldı diye neşeli ama gerçekleri
görelim arkadaşlar bir sınav düşünün herkes geçiyor herkesin yapması bir anlam ifade etmezki herkes geçiyorsa
sınav yapmanın anlamı ne,kimisi yazmış 6 yanlış yaptım gelir tablosu bilanço yok 85 aldım bu ne iş çözemedim notları 80denmi başlamışlar vermeye adam şaşırmasa herelde 120 130 150 felan verecekmiş not die öyle gaza gelmiş puan vermi konusunda heral.

Sürmen 1: 14
Sürmen 2: 20
Şimdi: 75

3-4 hata

Ek: Herkes en az 50 alacak kadar finansal bilgisine sahiptir; o nedenle bu sınavda puanların bol olmasında sorun yok, ama iki dönem kaybetmiş olmamızda ise çok sorun var. Bu sınav öncekilerin haksızlığını telafi etmedi, çünkü geçen zaman geri gelmiyor. (Sürmen'e ne küfür, ne de hakaret etmiş değilim; ama makul olmanın gereğine inanıyorum.)

bu donem kotalarını fınansal muhasebeden bır suredır kalanlar ıle doldurmuslar cok bırıkmıstı ruhsatlar ama arada vergıden kalanları harcamıslar ne dıyelım stratejı oyunu oynuyoruz sankı :D

Finansal muhasebeden bu dönem pas geçtim ve ne diyebilirim ki durum ortada.. :(
neyse hayırlısı olsun demiştim,herşeyde bir hayır vardır elbet.Anlamadığım burada herkes mücadelesini unutmuş belgeyi alanlar farklı polemiklerde yok kolaydan geçtiler de yok beleşten sorulardı da yok gökten smmm yağmaya başladı da..arkadaşlar bu aşamaya kadar gelmiş herkes,öyle ya da böyle bir şekilde bedelini ödüyor.Neden biz bu kadar kolay yabancılaşıyoruz ki??Yani dayanışma sergilemek neden bu kadar zor?Birbirimizi anlamak neden bu kadar zor?Biz neden bu kadar bencil olduk?Nutkum tutuluyor bazı dialoglara.Başaranlara helal olsun darısı geride kalanların başına.Yazık günah insanlar ne zorluklarla mücadele veriyor,hangimizin şartları eşit ki millet birbiriyle notunu,kaç seferde geçtiğini vs vs yarıştırıyor!?

STAJYER ' Alıntı:
Finansal muhasebeden bu dönem pas geçtim ve ne diyebilirim ki durum ortada.. :(
neyse hayırlısı olsun demiştim,herşeyde bir hayır vardır elbet.Anlamadığım burada herkes mücadelesini unutmuş belgeyi alanlar farklı polemiklerde yok kolaydan geçtiler de yok beleşten sorulardı da yok gökten smmm yağmaya başladı da..arkadaşlar bu aşamaya kadar gelmiş herkes,öyle ya da böyle bir şekilde bedelini ödüyor.Neden biz bu kadar kolay yabancılaşıyoruz ki??Yani dayanışma sergilemek neden bu kadar zor?Birbirimizi anlamak neden bu kadar zor?Biz neden bu kadar bencil olduk?Nutkum tutuluyor bazı dialoglara.Başaranlara helal olsun darısı geride kalanların başına.Yazık günah insanlar ne zorluklarla mücadele veriyor,hangimizin şartları eşit ki millet birbiriyle notunu,kaç seferde geçtiğini vs vs yarıştırıyor!?

Umarım ki finansal sınavı önceki dönemlerin soru ve puanlamasına bir daha benzemeyecektir, girmediğinize pişman olmazsınız.

Diğer yazdıklarınıza aynen katılıyorum.